Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bozkan38

peki hocam ikametiniz nere görünüyor? Yurtdışı olabilir mi? Israrımın nedeni gümrük mevzuatlarının çok katı ve neredeyse açık bırakmicak şekilde olması. eğer gerçekten dediğiniz gibiyse ben alırım bu iadeyi

hayır yurtdısı değil . fakat aldıgınız ürün . Tax-free faturalı olmalı ve fatua kesildikten sonra 30 gün icinde türkiyeden cıkıs yapmanız gerekiyor.
  • 42has42 kullanıcısına yanıt
    Peki tax-free faturalı üründe fiyat farkı oluyomu? Ben Almanyadan bişeyler almıştım orda tax free fatura istedim verdiler ve havaalanında almıştım iadeyi. Ama ben yabancı olmak gerekiyo diye biliyodum. İphone da nekadar iade alıyosunuz ve kaça geliyor tel?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedriqos

arkadaşlar telefonum 5S. Telefonu aldıktan 1 ay sonra simkart okumaması nedeniyle değişim yapıldı. yeni aldığım telefonun üst tuşu gevşekti ve genius bana zamanla oturabileceğini söyledi tamam deyip çıktım. sonra farkettim ki çok ses çıkarıyor ve hala gevşek. neyse bu o kadar önemli değil ama ekranın sağ tarafının bastırınca içeri çöktüğünü farkettim. geçenlerde telefonu düşürdüm ve sağ tarafına düştüğü için sağ üst köşesinde bi çizik, çatlama gibi bişey oluştu. ben şimdi apple store a gittiğimde bana o çiziği bahane edip kullanıcı hatası derler mi?

Evet kozmetik zararlar nedeniyle ücretli değişime giriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orry01

selam arkadaşlar
    phone 6 plus cihazım büküldü bariz şekilde
    değişim için sıkıntı çıkar mı bilgisi olan varsa sevinirim

Sıkıntı çıkmaz. Randevu alıyosun, parayı veriyorsun, yenisini veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

quote:

selam arkadaşlar

Pardon ne parası veriyorum hocam garantili ciha için ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnkrc

Arkadaşlar Iphone 4s 16 gb var bende
    Vodafondan alınma garantisi bitti
    Ama fatura vs var

Çok ısınıyor ve şarzı az gidiyor

Apple storda İndirimli cihaz alabilirmiyim
    Cihazımızı vererek

Alamazsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

quote:

selam arkadaşlar

Pardon ne parası veriyorum hocam garantili ciha için ?

Cihazı büktüğün için para ödüyorsun yenisini almak için. Cihaz kendi kendine bükülmedi ya ister istemez bir güç uygulanmış bükülmüş cepte vs. kullanıcı hatası. Ücretli değişim.

• Selam Arkadaşlar 3 Hazirana Apple Store'dan Akasaya'dan RAndevu alabildim.Benim Sorununm İphone5 S Şarj ediyor gibi gozukuyor şarjdan cıkarınca bir süre sonra %100 şarj bir anda %30 veya %50 dusuyor boyle 1 hafta felan gitti şimdi ise sonuc iphone5s şarj tutmuyor aryıca ekranının sağ tarafından yukarı doğru kalkan LCD panelin ısıkları sızıyor sağ taraftan ve internette arattığımda pilin şişmesi olduğu soyleniyor bu yuzdende pil şarj tutmamaya başladı.Şimdi bu şarltar altında ki ocak 2016 kadar garantisi olan iphone5s mi .Sıfır iphone5s ile değişim yaparlar mı ? Ayrıca Yaparlarsa iphone6 ile iphone5s fiyatının arasındaki fiyat farkını odesem iphone6 ile değiştiriler mi ? Boyle bir şey mumkun mu ? cok mu şey istiyorum :):) Tecrüblerinizi ve paylasımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.
  • pilgrimage P kullanıcısına yanıt
    Randevuya gittiğin zaman onlar telefonun bataryasının ne durumda olduğunu görebiliyorlar. Kullanıcı kaynaklı mı yoksa telefon kaynaklı mı bi sorun olduğunu size söylerler. Sanırım artık telefon değişiminden yana değiller pek. benim daha önce telefonumu servise bile götürmeden değiştirmişlerdi. Bu sefer ekranını değiştirme yoluna gittiler. Aynı durumu yaşayan arkadaşlarda telefon değişimine gidildiğini okumuştum. Servis problemi çözemezse değişim yapılır. Ancak iphone 5s ile değişim yapılır sadece. Fark ödeyerek başka bir cihaz alamazsınız
  • 6 ay önce Vodafone dan aldığım cihaz iphone 6
    7 Mayıs ta kamuflaj yan cebime koyup yemeğe oturdum.Yemekten kalktığımda resmen yemek kursağımda kalmış gibi oldum.Cihazım resmen yamulmuş.
    Vodafone gittim ve cihazı servise yollarız dediler ve ben de verdim.Cihaz teleservice gitti.
    Yaklaşık 15 gün sonra cihaz elime ulaştı.Raporda fizik darbe oluşumu yazmakta ve cihaz değişimi için benden 1.128 tl para talep etmişler.
    Ben bu cihazı düşürmedim etmedim bu cihaz cepte nasıl yamulur aklım almıyor.O kadar para ver bir mekana gittiğimde ya da evde şarja takarken bile altına birşey koyuyorum çizilmesin diye.
    1 haftadır Zorlu Center dan randevu almaya çalışıyorum.Zorlu apple store da ne gibi bir yaklaşım olur bana karşı?
     Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları

• evet arkadaşlar benim sorunumda şu

yurt dışından aldığım iphone5 kapatma arızası nedeni ile 11.2014 de ücretsiz değişim yapıldı.

haziran ayının başında hiçbişey yokken hat gitti 3G ye bağlanmıyor. wifi çalışıyor. telefonumda zerre hata yok çizik yok hiçbi hata yok.

şimdi bu telefonu apple store götürsem değişim yaparlar mı?

yada tamir olur mu? yada ne kadar ücret talep ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayr16

evet arkadaşlar benim sorunumda şu

yurt dışından aldığım iphone5 kapatma arızası nedeni ile 11.2014 de ücretsiz değişim yapıldı.

haziran ayının başında hiçbişey yokken hat gitti 3G ye bağlanmıyor. wifi çalışıyor. telefonumda zerre hata yok çizik yok hiçbi hata yok.

Merhaba,
    Hattınız Turkcell mi? Eğer Turkcell ise Mayıs ayı gibi bağlantı ayarları değişti, eğer öyleysehttp://www.turkcell.com.tr/yardim/iphone-5-yardim/yapilandirma-ayarlari/internet-ve-mms-ayarlari adresinden ayarları kontrol edin. Sorun bu değilse cihazınızı sıfırlayın ve öyle deneyin. Cihazınızı yurtdışında değişim yaptıysanız, yeniden pasaport kayıtı isteyebilir, eğer bunlar çözüm değilse, teknik servis kesin çözüm gibi.

• OSubaşı O kullanıcısına yanıt
    Ücretli değişim diyecekler.

Benim telefondaki çok zor belli olan bir bükülme için bile kullanıcı hatası dediler.

Cumartesiye randevum var, bakalım ne sonuç çıkacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

quote:

Orijinalden alıntı: hayr16

evet arkadaşlar benim sorunumda şu

Merhaba,
    Hattınız Turkcell mi? Eğer Turkcell ise Mayıs ayı gibi bağlantı ayarları değişti, eğer öyleysehttp://www.turkcell.com.tr/yardim/iphone-5-yardim/yapilandirma-ayarlari/internet-ve-mms-ayarlari adresinden ayarları kontrol edin. Sorun bu değilse cihazınızı sıfırlayın ve öyle deneyin. Cihazınızı yurtdışında değişim yaptıysanız, yeniden pasaport kayıtı isteyebilir, eğer bunlar çözüm değilse, teknik servis kesin çözüm gibi.

turkcell hattım yaptım olmadı

zorluda değişim yaptım.

• selamun aleykum
    telefonum 5s gold siteden baktım garantisi devam ediyor ve telefonumda aşırı ısınma var özellikle interneti kişisel erişim noktasından pc ile paylaştığımda patlıyacak gibi oluyor
    aramaları cevaplarken donma yapıyyor cevaplayamıyorum
    şarjı çok hızlı tükeniyor
    tuşları da tutukluluk yapıyor arkadaslr
    zorludan randevu aldım sizce değişim yaparlar mı ?

teşekkür ederim şimdiden
  • iphone'umun sol üst koşesine bastığım zaman tıklama sesi geliyor, ve sessiz tuşu arada kendiliğinden bir şeyler yapmaya başladı. değişim olur mu? eğer olursa birkaç günlüğüne istanbuldayım, zorlu'ya randevusuz olarak gitsem değişim yapılır mı?
  • Randevulu olarak gelin (telefon bilgilerini de mutlaka yedekleyin...); gerçekten batarya şişmesi varsa anında değiştireceklerdir... Orada kalış süreniz ençok 20 dakika olur. Ancak verecekleri swap telefon (bana olduğu gibi) sıfır şarjlı olarak gelirse, o zaman orada kalış süreniz uzayacaktır...
  • Sabah saat 10:00 (ama mutlaka 1o'a) Zorlu AppleStore'ın alt giriş katında bulunun. Randevulular kuyruğunun sonuna gireceksiniz. Sizin arkanıza gelecek randevulular da maalesef sizin önünüze geçecek zaman içinde... Size sıra gelebilirse, muhtemelen ö. sonrası için br saat verebilecekler. O saatte orada olabilirseniz işiniz görülebilir... Ama bütün gün orada takılmayı da göze alınız.
  • Eğilen cihazım için randevuya gittim 1.100 tl fiyat istendi.Yaptırmadan geri döndüm.bu arada internet üzerinden randevu alamayanlar saat 10:00 da mağazaya gitsin randevusuzlar içinde bakıyorlar ve gün içerisine saat veriliyor.bana 11:45 te randevu verildi.Bu dediklerim Akasya Avm için diğeri nasıl bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSubaşı -- 5 Haziran 2015; 23:00:10 >
  • Arkadaşlar ben 2.el apple 5s alıcam arkiden ama garantisi devam ediyor ama yanları soyulmuş ben bunu gidip apple den nasıl değişim yaptırabilirim.

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.