Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1) Tuş değişimi olur
    2) Teknik servislerinin kargo hizmeti yok
    3) Sadece cihaz yeterli
    4) Cihazı ya İstanbul'a göndereceksiniz yada bulunduğunuz yerde Pupa, Troy, Genpa vs. anlaşmalı servsilere vereceksiniz
  • yakşaık 5-6 ay önce cam çatlaklığımdan dolayı dokunmatiğin çalışmadığını sizede söylemiştim. Akasyaya gittim 350 tl rakam ile ekranı değiştirdiler. 1 haftadır ekranın sağ üst kısmında gıcırtı şeklinde ses geliyor ve ekran içine girip çıkıyor, şimdi tekrar götürsem nasıl bir yol izlerler acaba değişim mi olur yoksa @ybrkprmk nickli arkadaşımız gibi vida değişelim vs. diye oyalarlar mı ? cihazımda kozmetik olarak sol alt metal kısmında hafif bir zedelenme var yere düştü ve ekran çatladı o nedenle bende ekranı değiştirdim ve sadece kozmetik olarak orada bir ezilme var bana derler mi telefonu düşürmüşsün ondan olmuş diye ? ekran değişimi faturama bakılırsa telefonda kozmetik hasar var falan diye not tutmuşlardı.
  • Önemli bir soruuuuuuu

Arkadaşlar 5 s imi suya düşürdüm hemen pirince koydum ama düzelmedi. Şuan şarja takınca elma resmi geliyor ekrana güç de geliyor. Ama açılmıyor. Tamir için sordurttum ama yapılmıyor her yeri mafolmuş diye cevap geldi. Şimdi ben üstüne para ekleyip 0 yeni cihaz istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim???? Lütfen yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından Iphone 6 almıştım. Mavi ekran hatası veriyor sürekli kapanıyor. Ne yaptıysam engelleyemedim. Bunun değişimini burda yapabilirler mi? Yoksa yurt dışınamı göndermem gerekiyor. Bana müşteri hizmetlerinde konuştuğum eleman yapılmaz demişti. Ama burdaki yazıları okuduğumda yapıldığını gördüm.
  • Arkadaşlar 5s cihazim var ama cihazin ust tepesinde vuruk mevcut tam acma tusunun yaninda. Bole bir durumda cihaz garanti disimi kaliyor acaba ?

• Merhaba arkadaşlar,

iPhone 6 yurtdışından alınmış cihazım var. 8 ay önce aldım. Telefonu düşürdüm ekran çatladı. Applestore ekran Değişimi mi yapıyor? Garanti geçerli oluyor mu ve ekran için randevu almam gerekiyor mu? Teşekkürler.

• Swap cihazlardan memnunmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: erdierdi

Merhaba arkadaşlar,

iPhone 6 yurtdışından alınmış cihazım var. 8 ay önce aldım. Telefonu düşürdüm ekran çatladı. Applestore ekran Değişimi mi yapıyor? Garanti geçerli oluyor mu ve ekran için randevu almam gerekiyor mu? Teşekkürler.

Ekran değişimi için randevu alman gerekiyor ben aldım cuma gününü bekliyorum .. Ama yurt dışı cihazına müdahale ederler mi bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray.cano

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Ekran değişimi için randevu alman gerekiyor ben aldım cuma gününü bekliyorum .. Ama yurt dışı cihazına müdahale ederler mi bilemedim.

Cumartesi Gününe Randevu aldım. Garanti dışı ise Ücreti neyse veririm. Yeterki tamir olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koray.cano

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Cumartesi Gününe Randevu aldım. Garanti dışı ise Ücreti neyse veririm. Yeterki tamir olsun.

Cumaya benimde randevum var :) bakalım neler olacak

• (İphone 5s)Arkadaşlar lıtfen yardımcı olun günlerdir uğraşıyorum telefonu 2. El aldım tek bir çizil kırık çatlak bile yok neyse şikayetlerim telefonun ekranına hafıf bile bastırınca renk değişiyor ve telefon ara aıra kendi kendine kapanıyor genelde %60dan sonra daha çok kapanıyor haftaya pazartesiye randevu aldım akasyaya goturucem bide son olarak alttaki vidaların rengi değişik biri siyah biri gri ama telefon hiçbir şekilde açılmamış açılmasını gerektiricek bi sorunda olmamış acaip kıllandım garanti dışı diye ilgilenmemezlik yaparlarmı yada değişim alabilirmiyim cevap verirseniz sevinirim

• Meraba arkadaslar bende iphone 6 var dün düşürdüm camı kırıldı ama dokunmatiğinde veya kasasında çizik bile yok cuma gününe apstore randevu aldım akasyadan cam değişimi kac paraya yapıyorlar veya sıfırını veriyorlarmı bi bilgilendirirseniz beni Şimdiden herkeze teşekkür ederim ilginiz için

• quote:

Orijinalden alıntı: Enesozcan1111

Meraba arkadaslar bende iphone 6 var dün düşürdüm camı kırıldı ama dokunmatiğinde veya kasasında çizik bile yok cuma gününe apstore randevu aldım akasyadan cam değişimi kac paraya yapıyorlar veya sıfırını veriyorlarmı bi bilgilendirirseniz beni Şimdiden herkeze teşekkür ederim ilginiz için

Yanlış hatırlamıyorsam 355 TL olması lazım
  • Peki verddiğim gün geri veriyolarmı teli yapıp

• Garanti başlangıçı Fatura Tarihi midir yoksa cihazın itunes üzerinden Aktivasyon Tarihi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metulen

Garanti başlangıçı Fatura Tarihi midir yoksa cihazın itunes üzerinden Aktivasyon Tarihi midir?

sim kart takıldıgı tarih
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybrkprmk

Arkadaşlar Apple sonunda cihazımı değiştirdi, bana hak verip maduriyetimi giderdiler geçte olsa. Daha doğrrusu şöyle oldu: zorlu center açılmadan saat 10dan önce gidip kuyruğa girdim, bana 1.5 saat sonraya randevu verdiler. Öncekilerin aksine ilgili ve güleryüzlü bir çalışan denk geldi, güzelce sorunumu anlattım öncelikle cihazı teste soktu ve pil sorunu olmadığını ekranda bana gösterdi bu ısınmanın kullanıma bağlı olduğunu söyledi. Sım yok uyarısı içinde gsm operatörü ile alakalıdır dedi. Peki dedim tam kalkacakken dedim ki ekran değişikliğinden sonra cihazdaki esneme sorunu geçmiş gibi ama ara sırada çokta rahatsız etmeyen bir çıt sesi geliyor dedim ekrandan. Genius çalışanıda birşey yok görünürde ama içinizin rahat etmesi için vidaları değişelim dedi peki dedim. Epey uzun sürdü işlem o an kıllandım açıkcası. Daha sonra arkadaş elinde bi evrak ve yeni telefonla geldi, ekrandaki esneme sorunun düzelmediğini fark ettim size yeni cihaz veriyorum diye. Bende keşke en baştan değişseydiniz bende sizde bu kadar uğraşmazdık dedim. Sonuç olarak haklılığım ortaya cıktı yeni cihazımı aldım ve sorunsz sekilde kulanıyorum sonunda

Hocam merhaba aynı sorun bendede var ekran esneme yapıyor azıcık bastırınca çıt çıt ses çıkıyor randevuyu aldım fakat madem sorun çözülmüyor ekran değişimi yapıldığında cihazı değiştirmek için ne demem lazım büyük ihtimal bana da ekran değiştirme ile gelecekler eğer sorun tam bu değilse uğraşmamak adına cihazı direk değiştirseler daha iyi olur ama inşallah uğraştırmazşar ne tavsiye edersin bana

• Arkadaşlar sarı ekran sorunu için ve ekran esnemesi için pazar günü zorluya gitmiştim ve sorunu anlattığımda ekran değişimi olcağını söyledi ve yarın gelin alın dedi.
    Bugün gitme şansı buldum ve gittiğimde ekranı değiştirmişler esneme sorunu kalkmamış sol tarafı acaip esniyo faha kötü olmuş sarı ekran devam ediyo acelem olduğu için orda telefona bakamadım evde gördüm şimdi zorluya gitsem tekrar değişim olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dia13 -- 10 Temmuz 2015; 3:28:18 >
  • Bugün randevu saatimde gittim ekranim komple kirildi. Gecende ahize sorun vardi telefonu verdim 2 saat sonra garantiden ekrani degistirdiler. Simdi ekran kirildi goturdum yarin 3 te gelin dediler. Ekrann sarj girisinin orada takriben 1-2 mm esneme var ekrani sag ve sol alttan hafif kaldirmis. Bunun icin telefon degisimine giderler mi? Ertrsin gün 3 te diyonce gelin diye moralim bozuldu. Basina boyle olay gelen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksezginer -- 10 Temmuz 2015; 16:56:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enesozcan1111

Meraba arkadaslar bende iphone 6 var dün düşürdüm camı kırıldı ama dokunmatiğinde veya kasasında çizik bile yok cuma gününe apstore randevu aldım akasyadan cam değişimi kac paraya yapıyorlar veya sıfırını veriyorlarmı bi bilgilendirirseniz beni Şimdiden herkeze teşekkür ederim ilginiz için

Son durum nedir dostum ? Bir gelişme var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.