Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Turkcell den iphone 6 alacağım 2 sene Apple store garantisi olacak illaki fakat cihaz benim adıma değil bir başkasının adına alınmış olsa (fatura başkasının adına) garanti gerekeceği bir durumda fatura isterler mi ?
    Servislik durumda değil ama değişim durumunda faturanın istendiğini duydum fatura iç olmasa ya da bende olsa bile başkasının adına olsa sıkıntı olur mu ? Tecrübe eden ya da kesin bilgiye sahip arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoBLeNeSS

Arkadaşlar Turkcell den iphone 6 alacağım 2 sene Apple store garantisi olacak illaki fakat cihaz benim adıma değil bir başkasının adına alınmış olsa (fatura başkasının adına) garanti gerekeceği bir durumda fatura isterler mi ?
    Servislik durumda değil ama değişim durumunda faturanın istendiğini duydum fatura iç olmasa ya da bende olsa bile başkasının adına olsa sıkıntı olur mu ? Tecrübe eden ya da kesin bilgiye sahip arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim.

Apple Destek i arayarak kesin bilgi aldım arkadaşlar faturanın başkasının üzerine olmasının hiçbir önemi yokmuş hatta normalde faturaya bile hiç ihtiyac yokmuş ama telefonun kilitlenme vb iphone bul özelliği gibi durumlarda telefonun size aitliğinin son kanıtı olarak mecburen fatura istemek zorunda kalabiliyorlarmış bu nedenle biz yinede faturanın sizde kalmasını öneriyoruz sizin adınıza olup olmaması hiçbir problem oluşturmaz denildi. Sizin de bilginize olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metulen

Garanti başlangıçı Fatura Tarihi midir yoksa cihazın itunes üzerinden Aktivasyon Tarihi midir?

sim kart takıldıgı tarih

Bu tarihe bakabileceğiniz bir yer var mı? Faturası kayıp, cihazın hiçbir şeyi yok. Sadece cihaz servis sorun çıkarır mı? Teşekkürler.

Apple destek ile bir görüşün telefonda onlar söyleyecektir muhakkak nereden görülebildiğini cihazdaki problem nedir ?

Ön kamera tozlanmış, arka kamerada da purple dot sorunu var. Apple'dan garanti sorgulayınca 1 sene daha garantisi olduğu gözüküyor. Bakalım benim servis maceram nasıl geçecek daha dün aldım, erken kaynaştık apple ile

Cihaz nedir iphone 6 mı :)

Yok hocam 5s.

Sıfır cihazda mı cıktı bu dedikleriniz ?

1 senelik cihazda oldu. Ben arkadaştan yeni aldım :D

Hocam merhaba,

bende birisinden 2.el bir cihaz aldım. Garantisinin bitmesine 10 ay daha var. Ön kameranın içi toz dolmuş durumda. sizin durumunuzla benzerlik taşıdığı için son durumunuzu merak ettim. Cihazı garantiden değiştirebildiniz mi?
    Eğer olumlu sonuç alınıyorsa bende Ankara da yaşadığım için buradaki servislerden birine götürmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: frekans06

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metulen

Garanti başlangıçı Fatura Tarihi midir yoksa cihazın itunes üzerinden Aktivasyon Tarihi midir?

sim kart takıldıgı tarih

Bu tarihe bakabileceğiniz bir yer var mı? Faturası kayıp, cihazın hiçbir şeyi yok. Sadece cihaz servis sorun çıkarır mı? Teşekkürler.

Apple destek ile bir görüşün telefonda onlar söyleyecektir muhakkak nereden görülebildiğini cihazdaki problem nedir ?

Ön kamera tozlanmış, arka kamerada da purple dot sorunu var. Apple'dan garanti sorgulayınca 1 sene daha garantisi olduğu gözüküyor. Bakalım benim servis maceram nasıl geçecek daha dün aldım, erken kaynaştık apple ile

Cihaz nedir iphone 6 mı :)

Yok hocam 5s.

Sıfır cihazda mı cıktı bu dedikleriniz ?

1 senelik cihazda oldu. Ben arkadaştan yeni aldım :D

Hocam merhaba,

bende birisinden 2.el bir cihaz aldım. Garantisinin bitmesine 10 ay daha var. Ön kameranın içi toz dolmuş durumda. sizin durumunuzla benzerlik taşıdığı için son durumunuzu merak ettim. Cihazı garantiden değiştirebildiniz mi?
    Eğer olumlu sonuç alınıyorsa bende Ankara da yaşadığım için buradaki servislerden birine götürmeyi düşünüyorum.

Yok hocam daha gitmedim. Yedek alıp gideceğim bi ara, sonucu yazarım.

• diosfer kullanıcısına yanıt
    Ben de gidebilirsem bugün, yarın bir uğrayacağım Ankara'da ki servislerden birine. Haberleşelim hocam...
  • Ablamin Turkiyeden alinmis iPhone 5 inde ciddi pil sorunu var sarja takiyorsunuz bi anda yuzde 8 oynuyor sonra cikariyorsunuz bi anda taaak iniyor cok da uzun sure daynmiyor pili beyaz iphone apple sitesinde degisimde gozukmuyor (hani bu pili arizai seriden degilmis) . Bir suredir boyle, gotursek degistirirler mi? Brightstar di galiba vatandan almistik oyle yziyordu. Bir de kablomuz arizali bir de kulakligimiz ama yani bunlar parca parca her iphone adina midir bu yoksa bi iphone gotursek degistirirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diosfer kullanıcısına yanıt
    Benim telefon için değişim onayı çıktı. Başarı servise vermiştim ve hazırmış. Yarın gidip teslim alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frekans06

Benim telefon için değişim onayı çıktı. Başarı servise vermiştim ve hazırmış. Yarın gidip teslim alacağım.

Süper, teşekkür ederim.

• iphone 5c min ekran camı kırıldı. Dokunmatik çalışıyor. Yurt içi cihaz garantisi devam ediyor. Apple Store da yapılabilecek bi şey var mı. Para verip değişim gibi falan. Çok anlamıyorum garanti değişim işlerinden. Sorarken pot kırdıysam pardon.

• ACİL YARDIM LÜTFEN

Beyler bir sorum olacak benim bir arkadaşın cihazını götüreceğim cihaz yere düşüp ekranı kırıldı ip6 yaklaşık 2 hafta önce halası servise götürmüş makinaya bağlamışlar sistemsel ve içinde hiçbir sıkıntı yok 300 küsür liraya ekranı değiştirirz taş gibi olur demişler arkadaşın halasıda vermiş telefonu almaya gittiklerinde ise hala yapılmamış durumdaymış ve telefonunuzun sistemsel falan işte içinde bi sıkıntı var 1100 lira verin yenisini verelim demişler hatta ne cürret bir tane servis elemanı abla bunu dışarıda yaptırsaydın buraya niye getirdin gibisinden bir cümle kurmuş arkadaş rica etti sinir oldum bende gidip gerekirse kavga bile etmeyi düşünüyorum tamam kullanıcı hatası olabilir ama bu tutum ne 300 liraya yapalım diyorsun sonra olmaz 1100 vereceksin diyorsun böyle iş mi var 1 hafta içinde gidicem zorlu centera acaba bana bi öneriniz varmı ne yapmalıyım tutumum ne türlü olmalı?

• İpad mini var eylulde 1 yil olacak
    Kablosu koptu ve sarji bitti orjinal kabloyla dahi sarj olmadi. Dfu veya recovery mode gecmiyor,power tusuna basinca normalde pil var lightning isareti gelirdi o dahi gelmiyor
    Bir diger sorunumda ses tuslarinin ust tarafinda ses acma kapama tusu var o tusda bosluk var kendi kendine sesi actiyo veya kapatiyo

Onarim veya degisim olurmu?

• Kuray K kullanıcısına yanıt
    Apple i phone 6 cihazımda sağ alt ekranında çökme sorunu var 30 gün geçmedi alalı turkcell den aldım değişim nasıl gerçekleşebilir ? Edit: Antalyada oturuyorum
  • Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak.Vatandan alınma 32 gb wifi+4g ipad air cihazım var. sorgulama yaptığımda garanti 1 yıl gözüküyor. apple store'a gittiğimde bir yılın apple garantisi altında olduğunu diğer yılın ise vatan bilgisayardan olduğunu söylüyorlar. vatan ise bunu kabul etmeyerek 2 sene apple garantiniz var. ürününüz resmi ithalat garantili diyor. benim garantim kimdir nedir? Bilen birisi yok mu bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

İpad mini var eylulde 1 yil olacak
    Kablosu koptu ve sarji bitti orjinal kabloyla dahi sarj olmadi. Dfu veya recovery mode gecmiyor,power tusuna basinca normalde pil var lightning isareti gelirdi o dahi gelmiyor
    Bir diger sorunumda ses tuslarinin ust tarafinda ses acma kapama tusu var o tusda bosluk var kendi kendine sesi actiyo veya kapatiyo

Onarim veya degisim olurmu?

Degisim karari verildi...

• Iphone 6 lcı sensörüne sıvı teması olmadan da kırmızıya döner mi yani sadece alt kısmı sıvı teması aldıysa yine kırmızıya dönermi

• zorlu centerde batarya degisimi ucretlimi garantisi hala var cihaz 5s cok cabuk isinip sarji bitiyor

• Arkadaşlar Amerika'dan almış olduğum iPhone 5'in ekranı sol kenarından yukarıya doğru kalkmış. Ekran resmen yamulmuş gibi soldaki düğmelerin olduğu metal dümdüz ama ekran yanında yamuk duruyor yukarıya doğru kalkmış. Telefonun garantisi yok. Apple Store'a götürsem destek için garantisi bitmesine rağmen destek alabilir miyim? Ekran değişimi vb. yaparlar mı?
  • Değişim yapıyorlar mı ?
  • randevu alabilen var mı
  • Beyler yardımınıza ihtiyacım var.

bundan 6-7 ay önce bana makedonya dan iphone 5s geldi. pasaport kayıtı yapıldı. Telefon üzerine basılarak ekranı, camı, parmak ouyucu kırıldı ve kasası yamuldu.
    Telefonun geri kalan bütün donanımları çalışıyor.
    Garanti sorgulamasında 2016 şubata kadar devam etmektedir yazıyor.

Şimdi garanti dışı değişim için apple store online görüşme yaptım. Bana amerikan çıkışlı cihaz olduğu için yurtdışından değiştirebilirsiniz dediler. Bu zamanlarda yurtdışından değiştirme imkanım yok. Bunu ücret karşılığı burada değiştiremez miyim?
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.