Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caremicool

Beyler yardımınıza ihtiyacım var.

bundan 6-7 ay önce bana makedonya dan iphone 5s geldi. pasaport kayıtı yapıldı. Telefon üzerine basılarak ekranı, camı, parmak ouyucu kırıldı ve kasası yamuldu.
    Telefonun geri kalan bütün donanımları çalışıyor.
    Garanti sorgulamasında 2016 şubata kadar devam etmektedir yazıyor.

Şimdi garanti dışı değişim için apple store online görüşme yaptım. Bana amerikan çıkışlı cihaz olduğu için yurtdışından değiştirebilirsiniz dediler. Bu zamanlarda yurtdışından değiştirme imkanım yok. Bunu ücret karşılığı burada değiştiremez miyim?

Amerika çıkışlı ise bakmazlar bilgi doğru. Amerikaya giden birine verip yanına da para verip değiştirtmek mümkün olacaktır. Geri getirir mi size kalmış.

Makedonya'dan aldınız ama Amerika çıkışlı olduğundan eminsiniz değil mi? Model no, seri no falan teyid etmişsinizdir zaten.

• ozdek kullanıcısına yanıt
    Evet seri numarasından teyit ettik. Bana avrupa ülkelerinden bile değiştirebilirsin dedi. Hayır kargo ücreti veriyim siz aracı olun dedim gene kabul etmediler. Yurtdışında arkadaşımda var aslında ama kargo ile telefon gönderip almak yasak diye biliyorum. Her türlü sıkıntı
  • caremicool C kullanıcısına yanıt
    yurtdışına telefon gönderebilirsin ama tamir olup geri geldiğinde gümrükten direkt gerimi gönderiyorlar yoksa gümrük senimi çagırıyor . eger çağırıyorlarsa değişim belgeleriyle bir şekilde kanıtlıyabilirsin bence . avrupadan değiştiremezsin ben almanya apple ı aradım olmaz dediler.
  • korozyona uğrayan orjinal kablo garantiden değişiyormu ?
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    Özellikle Almanyadan değişir mi diye sordum, kesinlikle almanyada arkadaşın varsa gönder dedi. Şimdi oraya gönderipte değişmezse apple la uğraşırım.
  • caremicool C kullanıcısına yanıt
    ben aradım apple almanyayı olmaz dedi , senin seri numaran hangi bölgeye ait bir seri numarası ise o bölgeye ait bir swap cihazla değiştiriyorlar , senin telefon amerika ve avrupa için üretilen bir model ise avrupadada değiştirebilirsin . ama bana almanyadaki yetkili direkt değiştiremezsin dedi . belkide bilgisi zayıftı . işin şansa kalmış . benimde amerikan iphone 5 var . değişim yapamıyorum türkiyeden.
  • İphone 6 plus screen clicking sorunu ile cihaz değiştiren oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5 var elimde üst tuştan değişim programında.ama cihaz amerika cihazı olduğu için türkiyede müdahale edemiyolar.avrupadaki apple storelerden değişim oluyormuş.mecbur yurt dışında mı değiştiricez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberk16

iphone 5 var elimde üst tuştan değişim programında.ama cihaz amerika cihazı olduğu için türkiyede müdahale edemiyolar.avrupadaki apple storelerden değişim oluyormuş.mecbur yurt dışında mı değiştiricez ?

cihazı satın aldığınız ülke de herhangi bir apple store da değişim yaptırabilirsiniz.. türkiye de garantisi geçerli değil diye biliyorum yine de şansını dene 0216 282 15 11 müşteri hizmetlerinden destek al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

İphone 6 plus screen clicking sorunu ile cihaz değiştiren oldu mu

istanbuldaysanız şansınızı deneyin üretimle ilgili her türlü hatadan dolayı değişim yapar apple store. biraz sitem et bu kadar para verdik de ısrarcı ol yani..
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    caremicool C kullanıcısına yanıt
    iphone 5 ( amerikadan gelme) üst tuş arızası için zorluya götürmüştüm amerika cihazı olduğu için birşey yapamadıklarını amerika ve avrupa ülkelerinde bakacaklarını söylemişlerdi, o yakınlarda arkadaşım almanyaya gidiyordu ona verdim almanyaya götürdü. almanyadaki apple store cihaza baktıklarını ama 1 yıllık garanti süresi dolduğu için başlatıkları üst değişim programına girdiği için bakacaklarını söylemişlerdi. eğer 1 yıllık garanti dolmasaydı cihaz değişimi olacakmış dolduğu için üst tuş tamir edilip 1 hafta sonraya gün verdi. arkadaşımda bıraktı 1 hafta sonra almaya gitti ve yeni cihaz verdiler ve verdikleri cihaz yine amerika cihazıydı.

işin özeti amerika cihazım olan iphone 5 almanyada değişim yaptılar yine amerika cihazı verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busonartik -- 6 Ekim 2015; 17:05:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtsdkeski

quote:

istanbuldaysanız şansınızı deneyin üretimle ilgili her türlü hatadan dolayı değişim yapar apple store. biraz sitem et bu kadar para verdik de ısrarcı ol yani..

Siz değişim yaptırdınız mı hocam forumda okuduklarım hep vida sıkıp vermişler diyo

• quote:

quote:

quote:

Siz değişim yaptırdınız mı hocam forumda okuduklarım hep vida sıkıp vermişler diyo

hayır ben değişim yaptırmadım ama imkanınız varsa apple store'a gitmeye şansınızı deneyin. bunu da belirtin vidaları söküp sıkıştırıp vermeyin de benim bu telefondan midem bulandı deyin. ancak ısrarcı bir tutumla belki sonuca ulaşabilirsiniz..

• Arkadaşlar mağaza tarafından değiştirilmiş telefonlarda ne fark var? Seri numarasında veya donanımsal bir onarım mı gördü bu telefonlar?

Yakın zamanda mağazaya uğramayı düşünüyorum telefonun titreşim motoru düzgün çalışmıyor artık, pilde verimden kaybetti, 20 aylık oldu telefon neredeyse.
  • Konu biraz farklı ama apple storeden alınmış kutusu açılmamış fakat faturası olmayan hediye bir apple watch diğer renklerle değişim oluyormuş fakat para iadesi durumu olabilirmi ?Arkadaşım mağazaya sorduğunda tam bir cevap alamamış bunu en detaylı nerden öğrenebilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneDalton

Konu biraz farklı ama apple storeden alınmış kutusu açılmamış fakat faturası olmayan hediye bir apple watch diğer renklerle değişim oluyormuş fakat para iadesi durumu olabilirmi ?Arkadaşım mağazaya sorduğunda tam bir cevap alamamış bunu en detaylı nerden öğrenebilirim acaba ?

faturası olmadığı için iade şansınız çok zor.Üründe sıkıntı olmuş olsa yine iade olabilirdi ama keyfi olarak renk için iadeyi kabul etmezler.Ancak değişim konusunda yardımcı olur apple store.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneDalton

Konu biraz farklı ama apple storeden alınmış kutusu açılmamış fakat faturası olmayan hediye bir apple watch diğer renklerle değişim oluyormuş fakat para iadesi durumu olabilirmi ?Arkadaşım mağazaya sorduğunda tam bir cevap alamamış bunu en detaylı nerden öğrenebilirim acaba ?

faturası olmadığı için iade şansınız çok zor.Üründe sıkıntı olmuş olsa yine iade olabilirdi ama keyfi olarak renk için iadeyi kabul etmezler.Ancak değişim konusunda yardımcı olur apple store.

Teşekkür ederim en azından renk değişimi olmasıda iyi cihazı satıcam satarken alıcının istediği renk ile değiştirme şansı benim için iyi oldu.

• merhaba

Ipad air 2 kullanıcısıyım cihazımın garantisi hala devam ediyor, ama şarz adaptöründen çıkan kablo sağ sola bükülmekten aşındı acaba garantiye göndersem yensini verirler mi ?
  • arkadasim iphone 6 larin bataryasi 2 sene sonra öldugunde (omru bittiginde) appstore ucretsiz degisiyormus dedi dogru mu?

bide yurt disindan getirsek amerika veya avrupa ulkesinden onceden gecerli olmuyordu simdi burda gecerli mi garantisi 2 sene?
  • Benim telefon iPhone 5s ekran kısmında problem var ekranı yukarısından iki tane çizgi aşağı doğru iniyor o çizginin geçtiği yerlerde ekran temassızlık sorunu yaşıyor Salı gününe randevu var kısmetse telefonumun garantisi sürüyor vodafone cihazı ekran değişimi mi olur yoksa ürün değişimi mi tecrübeli arkadaşlar yada başından geçmiş arkadaşlar bilgilendirirsen çok sevinirim

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.