Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim cihaz 5s uyandirna/kilitleme tuşu ara sıra basmiyor. Cihazın garantisi devam ediyor.

Servis bu cihaza nasıl bi işlem yapar. Simdi tuş ara sıra basmiyor. Oraya giderim basarsa ne olacak. Netice de adam bunu test edecek. "Bak usta, gayet normal bi şekilde çalışıyor. Sorun yok, iyi günler" derse ne yapacaz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar elimde 6plus telefon var ilk cıktığında almıştım son zamanlarda sessize alma tuşu sessize alıyorum almıyor gibi yada alsada 3-4 saniye sonra alıyor yada hiç almıyor sesli alıyorum yine aynı şekilde bu durumdan ötürü alarmları duyamadığım bile oluyor size sormak istediğim ürünün açılıp tamir görmesini istemiyorum apple genpa ne yapar telefonuma bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba zorludan alinma iphone telefonun sarj kablosu,calismiyor,garanti kapsaminda degisim yapabilir miyim? Garanti suresi sarj kablosunda da 2 sene midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circumciser -- 19 Ekim 2015; 1:31:38 >
  • Merhaba arkadaşlar, belki yeri değil ama bilenler vardır diye burada sormak istiyorum. Yurt dışından alınma ve Türkiye'de garantisi devam eden cihazımı Ankara'da değişim talebiyle yetkili servise verebilir miyim? Yaşayan, bilen, duyan varsa yardımını bekliyorum. Saygılar..
  • sorulara cevap veren yok.. Hala soruyorsunuz :)

• nefendim kullanıcısına yanıt
    Bir umut deneyelim dedik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxsxsxx

Bir umut deneyelim dedik :)

• İphone 6 garantili cihazımın ses açma tuşunda sıkıntı var bastıktan sonra bıraktığımda çıktığını hissetmiyosun geri atmıyor randevu aldım cuma gününe ne olur sizce

• Amerika'dan alınan a1633 modelin Fransa Almanya gibi Avrupa ülkelerinde garantisi geçiyo mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • taner__1903 kullanıcısına yanıt
    BU aralar kullanıcı hatası diyip geri yollayan ukala 2-3 tane apple calisani varmis zorluda insallah ona denk gelmez. Ben randevu alamıyorum . Sürekli mağaza dolu diyor saat 23:55 ten 00:10 a kadar f5 delisi oldum resmen. Var mı br yöntemi. Eskiden alabiliyordum daha basitti şimdi bir garip olmuş.
  • @1903

Uyandırma/kilitleme tuşundan götürdüm, tuş basıyor ama çıt çıt etmiyor, içine göçük gibi, servis "sert basmışsınız, yada düşürmüşünüz, bu tuş kolay kolay bozulmaz" dediler, biraz tantana münakaşa ettim ama fayda etmedi, cihazı satarken dünyanın en iyi cihazı, yok 30 milyon sattık falan diyorlar, ama iş garantiye geldiği zaman merdiven altı cep telefoncuları gibi oluyorlar, yok ekran çizik, yok bu cihaz yamulmuş, yok bu cihaz düşmüş. Yinede siz götürüp gösterin. Kolay gelsin.

@bck6579

Hocam size kim dedi randevu gece alınacak diye, boşuna zamanınızı harcamayın, belirtiğiniz saatlerde randevu olmaz, gün içinde deneyin.

Kolay gelsin....

• Dostlar bende 5S telefonumu incelenmesi için Apple ile görüştükten sonra Başarı Servisine verdim. Serviste üst tuş sıkıntılı denildikten sonra değişim kararı verildi... Ne var ki Apple'ın süper zeki mühendisleri telefonun sol üst tarafındaki (Tuşun tam tersi) küçük bir ezilmeden dolayı ücretli değişim kararı almış... Yani darbeden dolayı garanti dışı bırakılmış! Üstelik bu kararı Başarının gönderdiği 3 tane fotoğraftan tespit ediyorlar. Bu konuda ne yapılabilir acaba? Fikri ya da önerisi olan var mıdır?
  • Benim telefon şarj olmuyordu veya çok zor şarj oluyordu, genpaya verdim apple türkiye garantili olmasına rağmen pilini değiştirip yazılımıda jb atılamaz versiyona güncellemişler. şimdi gelde kötü laf edip saydırma
  • Arkadaslar kesinlikle telefonunuzda DARBE var diye servise gitmekten cekinmeyin sansinizi deneyin.Ben darbeli cihazimin yerine sifirini ald.Ama buyuk darbe olmasin dikkat edin! Apple store bi harika 😄 Bu arada bazi calisanlar killik yapiyo olmazsa sansinizi diger apple store da yada farkli gunde randevuyla deneyin imkan varsa.Herkese hayirli gunler

• avrupadan alınma 6s im var açılmadık kutulu faturalı akasya applestore a götürsem gold reng ile değişim yaparlar mı ? Yaparlarsa bunun için randevu gerekir mi ?
  • borabd kullanıcısına yanıt
    Öyle bir değişim Türkiye'den alsanda olmaz

• iPhone 5s cihazımın garantisi bittiği gün arka kameradan video çekince ses gelmeme sorunu başladı donanımsal olduğundan emin olduk. Garantisi biteli 13 gün oldu değişim yapar mı Apple Store?

• Merhabalar.
    iPhone 4S in ekrani simsiyah. Ancak isiga tutunca silik gosteriyor. Henüz 3 ay önce aldim. Istanbul/Kasimpasa'da askerlik yapiyorum bu nedenle pek arastiramiyorum.
    Telefonun garanti bilgileri su sekilde;

Bu konuda ne yapabilirim?
  • circumciser C kullanıcısına yanıt
    değiştirirler
  • ib0ib0 İ kullanıcısına yanıt
    arızayı detaylı bir şekilde anlat ya yaparlar yada yenisiyle değiştirirler
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.