Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slckssmz

Merhaba arkadaşlar. iPad air ses açma kapama tuşunda sorun oluştu sesi kapatmama rağmen açık kalıyor. Böyle bir sorunla giden oldumu apple store'a ne gibi işlem yapıyorlar?

kronik sorun o. banada oldu, değişim aldım.yenisinde de var ama garanti bitmesine yakın götürücem.
  • what_tha kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkürler. Ben kullanmıyorum aslında garantisi azaldı diye satacaktım ilan açarken farkettim=) neyse fazla zarar ettirmez en azından.
  • arkadaşlar 5s imde arka kamera da bir tane toz var fotoğraflara etki yapıyor bunun için ne önerirsinz ? not: istanbulda yaşamıyorum
  • PhysicalEducation kullanıcısına yanıt
    Garanti kapsamindayken degisim yaptır hocam İstanbul zorlu Akasya apple Store sansın yoksa yetkili bayilerde yardımcı olurlar ankaradaysan bireysel bilişim var Maltepe'de apple Store kadar olmasada en yakın hizmeti orada aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boatswain kullanıcısına yanıt
    dostum malesef şanlıurfada görev yapmaktayım , uzaktan halledebilir miyim bu durumu ?
  • Arkadaşlar ip6 aldım home tuşu oynuyor hafif ve basmadan dokununca çıt diye bir ses geliyor telefonu sallayınca da sallanıyor. Bir de power tuşu biraz fazla içeride ve çok sert yani zor basıyor hele kılıfla iyice zorlaşıyor. Bu sebeplerden değişim şansı var mı biraz takıntılıyım da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5S telefonun üzerine oturdum herhalde.eğrilmiş.1.5 yıl garantisi var. değişim yapmazlar diye düşünüyorum. telefonu gördükçe sinirim bozuluyor ne yapmam lazım ? başka hangi şekilde değişime götürebilirim ?
  • Telefon masaya koyarken kenara çarptı çatladı. Garanti kapsamında değişim yaparlar mı? İşleyiş nedir veya bana ne kadara patlar garantiye girmezse bilgi verirseniz cok mutlu olurum.

• Bugün Brighton'daki Apple Store'da suya düşmüş İphone 6'yı bedava değiştirdim. Aslında suya düşmesi sorun değildi suya düştükten sonra abim şarja takmış ve şarj soketi yanmış bu yüzden direk değişim yaptılar.
  • Garantisi dolmuş telefonun pilinin değişimi mümkünmüdür ?
  • İpad minim garanti bitmesinden 2 ay sonra birden kapandı bir daha da açılmadı .

Donanımsal problemleri garanti bitse bile karşıladıkları söyleniyordu anakart sorunu denildi fakat garanti dışı olduğu için 434 tl + kdv dediler zorlu app store da

Acaba bunun ücretsiz değişim yaptığını söyleyenler oluyor nasıl oluyor bu iş bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi
  • Merhaba

İpad in pili bitti nasıl oluyor randevu alıp bir ücret mi ödeniyor. Fiyatları nasıl oluyor 300 TL yi bulur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 11 Ocak 2016; 15:37:37 >
  • Bu gün zorluda zar zor randevu ayarlayıp gittim genius geldi kibarca problemimi dinledi problemim batarya sorunuydu batarya %50 civarında bi anda kapanıyor açılmıyor şarz edin uyarsı çıkıyor ama 20-25 dakika sonra yeniden açılıyor çok can sıkıcı bi durum ama ne yazıkki temsilci cihazda hiç sorun yok hiç bşr işlem yapamam dedi bende yalan söylicek değilim dedim tamam cihaz değişimi yada pil değişimi yapın dedim pil değişimide yapamam da genede kendi insifiyatimi kullanıp sizin için yapayım dedi ve pil değiştirdi ama aynı sorun arkadaşımda vardı hatta beraber gittik onun cihazını 20 dakikada ( cihaz testi + imza işlemi vs.) yeni cihaz verdiler yani birazda sizinle görüşen genius un insifiyatine kalmış bi durum

• Arkadaşlar 2 adet iphone 5s ve 1 adet ipad kullanıyoruz ailecek. Değişim olayını suistimal etmek istemiyorum kesinlikle. Ses mute tuşunda çok önemli bir sorun var kendi kendine ses açıp kapatıyor ve titreşime alıp tekrar ses açıyor.

İl dışından yani Sivas'tan İstanbul'a gönderebilir miyim telefonu? Benim gitme imkanım şu an yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Garantisi dolmuş telefonun pilinin değişimi mümkünmüdür ?

iphone 5 götürdüm, garantisi biteli 3 ay oldu, sarj cabuk bitiyor dedim, bana dedikleri şu oldu "cihazin garantisi biteli 3 ay olmuş, madem buraya kadar geldiniz, müşteri memnuniyeti adına bataryanızı değişelim" dediler. Ve bataryam ucretsiz degisti.

Bir kere de 5s götürdüm, onun garantisi var, bir kac sorunu vardi, onun köşesinde bir ezik gördüler, bu cihaz darbe almış ve garanti dışı kalmıştır dediler ve hic islem yapmadilar. 1100 tl verirseniz yeni chaz verebiliriz demişlerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batum'dan alınma 5S cihazın dokunmatiğinde bir sorun oldu. Amerikan olduğu için değişim yapamayız falan dediler. Ne yapılacağını bilmiyorum. Bu hususta beni bilgilendirebilir misiniz.
  • Arkadaşlar apple store dan ÜCRETLİ değişen cihazlar swapmıdır ? Birde bu cihazların garantisi ne kadardır. Sonuç olarak garantiden değil değişim ücreti ile alınıyo bu cihaz garanti süresi olması gerekir. ???
  • S. Arkadaslar 5s cihazimun arka kasa kisminda kucuk findik kakdar ezilme oldu akasya aple store gotursem yardimci olurlarmi 8 aya garantili daha duzeltme feln gibi cevabinizi bekliyyorum

• sonyxperiau S kullanıcısına yanıt
    Hic bir şekilde yardımcı olunmaz sana o konuda, kasada ezik cizik vs kullanici hatasidir. Donanimsal problemi yoksa cihazin apple bakmaz. Ancak uzerine bin lira verip sifiriyla degistirebilirsiniz.

• değişen cihazın refurbished mi yoksa kullanılmamış sıfır cihaz olup olmadığını anlayabileceğimiz bi yol var mı?

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.