Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim iphone 6 m var etrafında bir kaç çizik ve ezik var garanti sışı kalır mı?

• arkadaşlar elimde ekim 2012 de aldığım 4s 16 gb cihazım var. ios 8.1.2 jb li kullanıyordum. ios silip güncellemek istedim fakat itunes 1 kodlu hatayı alıyorum ve hiçbir şekilde düzeltemedim. daha önce cihazın pilini değiştirmek için içini açmıştım ama hala içinde orj pil durmakta. apple servis bununla ilgilenirmi acaba. cihazın değişimi söz konusu olurmu.
  • arkadaşlar bence hiç store ile uğraşmayın

eşimin kullandığı 5s cihazın ekranında renk açılması vardı

beyaz ekranda gbelli oluyordu bir istanbul seyahatimde pazar sabahı erkenden store a gittim sıraya girdim

yarım saat içinde sıra geldi genius(dahi) efendi baktı akşam üstü 5 civarına yeniden randevu verdi ekran değişecek dedi

cihazın başka sıkıntısı olmadığı için gitmedim tabi

geçtiğimiz hafta istanbuldaki artı servise gönderdim zira bataryası da az gitmeye başlamıştı dedim en kötü ekran ve batarya değişimi olur

ancak değişim kararı çıktı

store da işiniz artık ne yazık ki ukela elemanların insafına kalıyor

morali düzgünse veriyor değişimi değilse ukela ukela süründürüyor

tamam artı ya yollayınca sorunu 10 iş gününde (2 hafta) çözüyorlar ama bence daha insaflılar
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Bir arkadasa ezik olduğunda değişim yapmazlar demişsiniz , benim de bir sorum var kasanın üst köşesinde ezik var genpaya sorduğumda garanti dışı diyor ama telefonda yazılımsal problemler var normalde olsa değişmesi gerekirdi demişlerdi ama kasa vuruk olduğu icin değişmediler normalde böyle bir şansları varmı Apple Store da durum farklı olur mu 5s kullanıyorum pil zaten bozul bazen arama geldiğinde telefon kilitleniyor bazen de tuş kapamaya bastığımda telefon o şekilde donup kalıyor ancak orta ve üst tuşa uzun basarak kapatabiliyorum bu sorunlarla değişim yaparlar mı ?

• viktory.. V kullanıcısına yanıt
    Darbe varsa değişim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Garantisi dolmuş telefonun pilinin değişimi mümkünmüdür ?

iphone 5 götürdüm, garantisi biteli 3 ay oldu, sarj cabuk bitiyor dedim, bana dedikleri şu oldu "cihazin garantisi biteli 3 ay olmuş, madem buraya kadar geldiniz, müşteri memnuniyeti adına bataryanızı değişelim" dediler. Ve bataryam ucretsiz degisti.

Bir kere de 5s götürdüm, onun garantisi var, bir kac sorunu vardi, onun köşesinde bir ezik gördüler, bu cihaz darbe almış ve garanti dışı kalmıştır dediler ve hic islem yapmadilar. 1100 tl verirseniz yeni chaz verebiliriz demişlerdi.

Randevu almışmıydınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Garantisi dolmuş telefonun pilinin değişimi mümkünmüdür ?

iphone 5 götürdüm, garantisi biteli 3 ay oldu, sarj cabuk bitiyor dedim, bana dedikleri şu oldu "cihazin garantisi biteli 3 ay olmuş, madem buraya kadar geldiniz, müşteri memnuniyeti adına bataryanızı değişelim" dediler. Ve bataryam ucretsiz degisti.

Bir kere de 5s götürdüm, onun garantisi var, bir kac sorunu vardi, onun köşesinde bir ezik gördüler, bu cihaz darbe almış ve garanti dışı kalmıştır dediler ve hic islem yapmadilar. 1100 tl verirseniz yeni chaz verebiliriz demişlerdi.

Randevu almışmıydınız?

5s'e randevulu gittim. 5'e ise randevusuz gittim. 2 saat sonraya randevu vermişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar merhaba,

6 plus var annemde, 10 day daha garantisi var apple store garantili telefon.

aşırı kullanımdan artık batarya ölmeye başladı. %20 lerde falan kapandığı olabiliyor telefonun, bazen %2 düşüyor şarjdan vs.

sizce bu yüzden götürsem zorluya, değişim mi yaparlar yoksa batarya falan mı değiştirirler?

bu arada telefon tertemiz darbe vs yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 21 Şubat 2016; 14:34:18 >
  • apple store zorlu tarafından garantiden değişen ipad air 2 refurbished mi oluyor yahutta bildiğimiz sıfır mağazadan alınmış gibi mi ?
  • viktory.. V kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu durumu orda senin karşındakine davranışından, gerçekten mağdur olduğunu mimiklerinle ifade etmenden tut da karşındaki elemana kadar etkiliyo. Bişey demek zor, darbe az ise şans denenebilir. parayla değişim yaparlar en kötü değmez belki ona ama sorun büyükse donanımsal sorunlar varsa zaten onlar bu işin tilkisi olmuş anlıyolar senin derdini dinleyip karar veriyolar burda o oluyo bu oluyo demek zor..
  • Arkadaşlar elimde 5s var ve bataryası sıkıntılı.Kalibrasyon da çözüm etmedi.Ara ara şarj %50 iken telefon birden kapanıyor.Açıldıktan sonra da şarjı azalmış oluyor.Garantisi 26 kasım 2016 da bitecek.Randevu alıp değişim yapılabilir mi bu durumda?
  • eşimin kullandığı iphone 6 plus'ın ekran dokunmatiği dün aniden çalışmamaya başladı. açma kapama tuşu+ana ekran tuşuna basarak yeniden başlattım. Bu işlemi yapmama rağmen dokunmatik çalışmadı. son bir kez deneyeyim dedim dokunmatik çalıştı 10 saniye kullanamadan yine çalışmamaya başladı. Apple destek bölümünü aradım durumu danışmana anlattım bilgisayardan işlem adımlarını yaparak format atalım dedi. Buda olmazsa servise yönlendirelim sizi dedi. İşlemi yaptık yine çalışmadı. Açıkçası kararsızım. Telefon tertemiz. Ekranında kasasında tek bir çizik, darbe yok. 13 ay garantisi var. En yakın servis Antalya ilinde. KVKTS ve Artı bilgisayar olmak üzere 2 servis var. İstanbul'a mı götürmek iyidir yoksa bu servislere götürmek mi bilemedim. Cihaza değişim çıkar mı ekranı değişir mi ne olur ne dersiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • İlk başta geçmiş olsun. İmkan varsa İstanbul apple halletmeye çalışın hocam. Ama yoksa oradan halledeceksiniz mecburen.

• quote:

Orijinalden alıntı: nevermscx

İlk başta geçmiş olsun. İmkan varsa İstanbul apple halletmeye çalışın hocam. Ama yoksa oradan halledeceksiniz mecburen.

teşekkür ederim... İstanbul da bir arkadaşıma gönderip sonuç almayı deneyeceğim. Randevu alınarak mı gitmek gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

quote:

Orijinalden alıntı: nevermscx

İlk başta geçmiş olsun. İmkan varsa İstanbul apple halletmeye çalışın hocam. Ama yoksa oradan halledeceksiniz mecburen.

teşekkür ederim... İstanbul da bir arkadaşıma gönderip sonuç almayı deneyeceğim. Randevu alınarak mı gitmek gerekiyor?

evet

• peki mesela gittik randevusuz. orada randevu alabiliyor muyuz başka bir gün için.
  • Merhabalar.

seri numarasını sorgulatınca

"Telefonla Teknik Destek: Süresi Doldu"
    yazıyor. Ama hemen altında
    "Onarım ve Servis Kapsamı: Etkin"
    yazıyor. benım prroblemım wifi ve 3g kopuyor süreklı. şimdi bunun ıçin para mı verecegım yoksa ücretsız mı yapılır ?
  • 1-Arkadasımın iphone 6 sı var. Gecenlerde cihaz kapandı acılmadı. Garantiye verdiği firma aradı. Cihazın kasasında vuruk ve cizikler oldugundan apple bunu kabul etmiyor 1.250 TL. Ye takasa sokuyor dediler. Bu ne kadar doğru acaba

2-5s in ekranının yarısı siyahlaştı garanti süresinin bitmesine az kaldı. Direk apple ye gönderebiliyormuyuz

• Lawyer.ÖUL kullanıcısına yanıt
    1- maalesef darbe görmüş cihazı kullanıcı hatası olarak değerlendiriyorlar ve ücretli değişim teklifi yapılıyor. Değişim rakamının ne olduğunu tam bilmiyorum.

2- kargo ile gönderim kabul etmiyorlar. Bulunduğunuz ildeki yetkili servise vermeniz veya bizzat İst apple store kendiniz götürmeniz gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.