Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

A1633 iphone 6s telefonuna apple zorlu bakıyormu ?
  • Geçen sene Media Markt'tan aldığımız İphone 6 cihazı yine media markt aracılığı ile garantiye gönderdik. Şikayetimiz bataryanın %50 - %70 lerde iken cihazın kapanması, uygulamaya girerken takılıp kapanması idi. Cihazda kusur olarak aldığımız ilk ayında olan ekranın üst köşesinde serçe parmağın tırnağını doldurmayacak şekilde ufak bi çatlak vardı. Bugün gelen bilgi ise cihazın garanti dışı olduğu, değişim yapılması için 1350 lira ücret talep ettiler. Cihazı Apple'a versek yine de böyle bir garanti dışı olayı ile karşılaşabilir miyiz? Sonuç olarak şikayetimiz batarya ile alakalı ekran yüzünden garanti dışı olması çok saçma.
  • Arkadaşlar garantiye zorludaki Apple Store a mi yoksa bunlardan birine mi gittiniz
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcankb -- 5 Mayıs 2016; 16:59:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcankb

Arkadaşlar garantiye zorludaki Apple Store a mi yoksa bunlardan birine mi gittiniz

artı servisi kesinlikle tavsiye ediyorum 10 iş gününü buluyor servis süresi ama memnun kalırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: mcankb

Arkadaşlar garantiye zorludaki Apple Store a mi yoksa bunlardan birine mi gittiniz

artı servisi kesinlikle tavsiye ediyorum 10 iş gününü buluyor servis süresi ama memnun kalırsın.

Tavsiyen için Eyvallah mail geldiğinde kararsız kalmıştım artı servise giderim artık

• Arkadaşlar Merhaba,

Tecrübeli Arkadaşlar Yardımcı Olursa Çok mutlu Olurum...........

2 ay kadar önce Tr ürünü ve garantili sıfır iphone 6S almıştım. Geçen hafta cihazı şarja takıp yattım, sabah uyandıgımda cihaz çalışmıyordu. Açma/kapama+Home tuşu vs hiç bir hayat belirtisi yok. Apple teknik servisi aradım, bana kargo ile gönderebileceğim kendileri ile aynı imkanları sunan anlaşmalı firmaların bilgisini verdi. Başka türlü kargo ile Apple Store cihaz alımı ve tamiri yapmıyormuş. Kendim NİĞDE de oturuyorum İSTANBUL'a gitmem çok zor. O yüzden kargo ile, anlaşmalı oldukları firmalardan birine göndercem.

Şimdi sorum şu?

-Hangi firma daha iyi bir seçim olur? KVK, Genpa, Troy (Artı Bilgisayar)
    daha önce bu servislere telefon gönderip sorun yaşayanlar oldu mu?

-Bahsedilen firmalar Apple ile aynı imkanlarda servis sağlar mı? Değişim gibi?

-Cihazın Kamera çevresi biraz bastırınca ses yapıyordu, ayrıca ekranın sağ orta ve alt tarafında hafif boşluk var gibi ses yapıyordu. Bunlara son yaşanan arıza da eklenince değişim ihtimali yüksekmidir?

Son olarak.... Dün cihazı kılıfından çıkarıp kutusuna koyarken, elimden yaklaşık yarım metre mesafeden yere düştü. Kırılmaz film olmasına rağmen sanki filmin altında kalan sol köşe çatladı gibi. Telefon çalışmadıgından kontrol edemiyorum, Eğer kırıldıysa bunu bahane edip değişim vermezler mi? Herhangi bir darbe, ezik vs yok ama böyle bir şanssızlık yaşayınca içime şüphe düştü...

• merhaba arkadaşım
    bende de iphone 6 128gb olan modeli var, 7 ay daha garantisi var telefon yamuldu sol üst köşeden, ve ses kısma tuşunun olduğu yerden yere düşme sonucu kasa açıldı hafifçe, lakin şarjı %20 lere geldiğinde kapanıyor geri açılmıyor ve fişe takmamı isitoyor fişe takınca 20den devam ediyordu şarj etmeye, herzaman olmuyordu bu sorun arada yapıyordu.
    birde arada kasma yapıyordu telefon ana menüye geçerken.
    bunun gibi birkaç sıkıntı daha vardı ses az gitme şebeke düşüklüğü vs.

şimdi senin soruna geçelim

ben KONYA'da yaşıyorum burada dediğin firmalar dışında GÜRGENÇLER apple yetkili teknik servisi var,
    oraya götürdüm ayın 7sinde
    oradaki bayan bana telefonunuzda ciddi darbe var ve yamulmuş garanti dışı kalabilir dedi
    bende ona sorunlarımın darbe veya yamulma ile ilgisi yok onlardan şikayetçi değilim dedim
    sorunlarımı söyleyip teslim ettim telefonumu
    açıkçası ümidim yoktu en azından batarya falan değiştirirler yollarlar diye ümit ediyordum
    dün siteden kontrol ettiğimde yeni cihaz bekleniyor yazısını görünce çok şaşırdım

bu firma adına ciddi şikayeti olanlar var okudum forumda ama
    yamulan ve ciddi darbe alan telefonu 2 günde yenisi ile değişim kararı aldılar hiç sıkıntı çıkarmadılar
    bu firmaya KARGO ile yollayabiliyorsun telefonu ve premium teknik servis ünvanı olan bir firma
    gürgençler'i tercih edebilirsin, sitesine girip oradan telefonla görüşüp yollayabilirsin telefonunu.

değişim ihtimali yüksek
    birde cam öyle kolay kolay çatlayacak bir cam değil yüksek ihtimal kırılmaz film çatlamıştır ondan emin olmak için kaldır bak altına
    tabi o çatlama varsa camda sana düşmeye bağlı olarak kullanıcı hatası diyebilirler çünkü hiç çalışmıyor telefonun.

yolladıktan sonra gelişimi ve sonucu buraya yazarsan sevinirim herkes bilgilenmiş olur.

• 2 günlük 6s plusun home tuşundaki hatadan dolayı cihazın ekranını değiştirdiler. en azından müşteri onayına sunAbilirlerdi. Appleda bozdu servis kalitesini artık

• qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    Home tuşu ekrana monte.
  • qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    sizin orada belirtmeniz gerek; değişim istiyorum tamir istemiyorum diye, onlarda değişim mümkün değil ise sizi ararlar ve ekran değişimi için onay isterler.
    böyle belirtmez iseniz onların yapacağı şey tamir ediliyorsa tamir ederler edilecek gibi değilse yeni telefon verirler,
    ki sizinki tamiri mümkün olan bir durum keşke belirtseydiniz, tamir için arayacaklarında ise tamir etmeyin der tüketici hakem heyetine başvurup 30 gün geçmediği için para iade veya ayıplı mal olarak değişim yapabilirdiniz.
  • inadinagldn İ kullanıcısına yanıt
    Home tuşunun ekranla bir olduğunu bildiğim ve genpanın tamir vs. İşlere girmediğini, bu gibi durumlarda genelde cihaz değişimine gittiğini düşündüğümden böyle bir uyarıya gerek görmedim. İşin enteresanı cihazı bıraktığım servis (genpa trabzon) bir kaçgün sonra kapanmış.yaptığım görüşmelerde Ne genpanın nede apple nin müşteri hizmetlerinde bir kalite hissini yakalayamadım.yaklaşık 2 yıl önce farklı bir cihaz için görüştüğümde böyle düşünmüyordum. Sanırım onlarda kalite seviyesini fazla görüp aşağı çekmişler.Bunuda ders olarak aldım. Birdaha cep telefonuna hatırlı paralar verip böyle durumlara kendimi düşürmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqyyxx -- 11 Mayıs 2016; 23:30:22 >
  • fthist F kullanıcısına yanıt
    Satın aldığınız tarihte sim kart takıp aktif ettikten sonra sitedeki garanti süresi bilgileri bazen saçmalıyor. İlerleyen günlerde tekrar denerseniz düzeldiğini görürsünüz. Aksi durumda bir terslik vardır müşteri hizmetleriyle görüşün.

• yurtdışından cihaz aldım Amerika'dan gelme iPhone 6s model no a1688 . Jelatini açılmamış daha ama garanti sorgulayınca ürünü etkinleştirin yazması gerekirken "
    Ürününüz telefonla teknik destek almaya uygundur.
    Tahmini Son Kullanma Tarihi: 15 Temmuz 2016" ve. "Ürününüz Apple'ın Sınırlı Garantisi çerçevesinde uygun donanım onarımları ve servis kapsamındadır.
    Tahmini Son Kullanma Tarihi: 15 Nisan 2017" yazmaktadır . Ürün daha jelatinli kutuda bu Nasıl yazar ve Türkiye için geçerli garanti süresi bitme tarihi hangisi oluyor? Yardımlarınız için sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: m16a2carbine

yurtdışından cihaz aldım Amerika'dan gelme iPhone 6s model no a1688 . Jelatini açılmamış daha ama garanti sorgulayınca ürünü etkinleştirin yazması gerekirken "
    Ürününüz telefonla teknik destek almaya uygundur.
    Tahmini Son Kullanma Tarihi: 15 Temmuz 2016" ve. "Ürününüz Apple'ın Sınırlı Garantisi çerçevesinde uygun donanım onarımları ve servis kapsamındadır.
    Tahmini Son Kullanma Tarihi: 15 Nisan 2017" yazmaktadır . Ürün daha jelatinli kutuda bu Nasıl yazar ve Türkiye için geçerli garanti süresi bitme tarihi hangisi oluyor? Yardımlarınız için sağolun

15 nisan 2017'e kadar garantili cihaz. Cihazı mağazadan mı aldınız? Şahıstan aldıysanız muhtemelen değişim cihazı. Garanti süresi de eski cihazın etkinleştirilme tarihine göre belirlenmiş. Değişim cihazlarında garanti önceki cihazın süresinden devam eder...

• Değişim cihazı sıfır kullanılmamış aynı mağazada satılmış gibi mi oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m16a2carbine -- 24 Mayıs 2016; 2:16:08 >
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce aldığım 6s telefon dün arabaya binerken cebimden aktı ve beton zemine düştü. Silikon kılıf ve kırılmaz ekran filmi kaplı olmasına rağmen ekranın kavisli sol alt köşesi hafiften çatladı. Kullanıma bi engeli yok dikkatli bakılmadıkça belli bile olmuyor ama git gide gözüme batmaya başladı, bununla ilgili yapılabilecek birşey var mı? Apple ile temasa geçmeden önce değerli fikirlerinizi almak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaTRan35

Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce aldığım 6s telefon dün arabaya binerken cebimden aktı ve beton zemine düştü. Silikon kılıf ve kırılmaz ekran filmi kaplı olmasına rağmen ekranın kavisli sol alt köşesi hafiften çatladı. Kullanıma bi engeli yok dikkatli bakılmadıkça belli bile olmuyor ama git gide gözüme batmaya başladı, bununla ilgili yapılabilecek birşey var mı? Apple ile temasa geçmeden önce değerli fikirlerinizi almak istedim.

Öncelikle benim telefonumda kırıldı ekranı ama onu anlatmadan önce sizinkine cevap vereyim.

Eğer kasada yamulma, ve ekran hariç köşe ve kenarlarında darbe izi yoksa ekran değişimi yapıyorlar. 6 lar için 380 lira meblağ. 6s için ne isterler bilemiyorum.

Eğer ekran değişimine uygun değilse cihaz değişimine 6 için 1099 lira istiyorlar, 6s için ne isterler bilemem. Apple internet sitesinde net fiyatları görebilirsin.

-------

Benim telefonuda telefon görüşmesi yaparken elimden kayması sonucuyla arka kapapağının üzerine düştü ve ekran patladı. Hatta yerinden çıktı diyebilirim. Tamamen buz olmuştu. Ama dokunmatığı falan kullanabiliyordum. Dün götürdüm ve telefonun etrafında ezilme vs olmadığını gören kişi, çok temiz düşürmüşsünüz şaşırdım kırılmasına dedi. Telefon yamukluğunu farkedemedi ve ekran değişimi olur dedi ve ben de onay verdim.

Ki şundan emindim. Ekran değişimi olunca oturmayacaktı ekran.

Bugün gidip teslim aldım cihazı ve bir bayan getirmişti. Hemen cihazı kontrol ettim ve sol üst kısımdan cihaz oturmamıştı.

Kendisine durumnu ilettim ve o da kontrol etti. Şaşırdım açıkcası çünkü kasada yamukluk varken ekran değişimine alınmaması lazımdı. Sanırım arkadaş masrafınız çok olmaması için böyle bir yola başvurdu dedi.

Ben de böyle kullanamam ve tekrar kontrol edilmesini istedim.

İçeri gitti ve 10 dk sonucunda elinde bir kutuyla daha geldi.

Swap cihazla.

Benden sadece ekran değişim ücretini aldılar. Çünkü haklıydım

Bu durum çok hoş oldu. Tekrardan telefonum değiştirildi. 3. defa değiştirildi

Bataryayı böyle yeniliyoruz

• Ablamın iPhone 6 telefonunun üst kısmı kırıldı ahizenin yanı ücretsiz yaparlar mı ? Türkcell'den aldı kontratlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radyasyon Yılanı

Ablamın iPhone 6 telefonunun üst kısmı kırıldı ahizenin yanı ücretsiz yaparlar mı ? Türkcell'den aldı kontratlı

Ücretli değişim yaparlar. Kullanıcı hatasıdır kırık cizik vs.
  • Turkcellden aldığım iphone 6'nın kamerasında bir gariplik var, kameranın objektifi sanki kaymış gibi olduğu yerden.

Telefonu aldığım ilk günden beri koruma kılıf ile kullanıyorum, geçen çantadan çıkarttığımda bir baktım telefon S gibi eğilmiş, nasıl oldu anlamadım. Biraz düzeltmeye çalışınca ses tuşlarının oradan kasan bir bölümü bombe verdi. İğrenç bir hale kavuştu telefon. Ne yapacağım konusunda bir fikrim yok.

Sizce Apple değişim yapar mı, gerçi randevu almayı da başaramıyorum bir türlü.

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.