Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ybrkprmk

Cihazı aldığım günden beri ekranında gevşeme problemi var fabrika çıkışı olarak ekran havada kalmış sürekli oynuyor, ekran yerine oturmamış zaten onlarda hatalarını kabul etti mama nedense cihzı değiştirmeye yanaşmıyorlar. Önce vida sıkma işlemi yaptılar olmadı şimdi ekran değişecek diyorlar ama ekranla bununbir ilgsi olduğunu düşünmüyorum çünkü sorun ekranda değil ekranı tutan bileşenlerdedir ayrıca internetten baktım birçok kişinin bu nedenle cihazı yenisiyle değiştirmişler ücretsiz olarak ama bana nedense değişim yapmıyorlar 2-3 defa gittim geldim hem zorlu hem akasaya yani çok madurum anlayacağınız. Oysaki destek hattıyla bile görüşmüştüm gidn götürün cihzını değişsinler demişti ama storedeki arkadaş onlar tekniker değil anlamazlr vs. diyip deiştirmeye yanaşmamakta. Bunlarda yetmezmiş gibi cihazda aşırı ısınma sorunu var elimde patlayacak diye korkuyorum ama bana cihazda sorun olsa ekranda uyarı çkardı bla bla diyip sallıyorlar ne yapacağım bilemiyorum :(

Aynı sorunlar benim 6 plus'tada var hocam ekran çıtırdıyor cihaz gavurunki gibi yanıyor😊2 kere servise gönderdim bunlar aralarında cihaz değiştirmeyeceğiz diye yemin etmişler heraldi cihazda sorun yok deyip gönderdiler😡apple ile telefonda akraba olduk zaten sürekli arayıp konuşuyorum bakın cihaz elimde patlayacak diyorum sorumlusu sizsiniz diyorum senin dediğin gibi bla bla anlatıyor kendilerince😊sonuç hüsran😌

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bizim mahallede bi çocuk ekranı çatlak power tuşu hiç çalışmayan bir iphone 5s yurtdışı cihaz hiç bir garantisi yok. akasyaya götürdü uygun bir fiyat verirseniz yaptıralım diye. adamlar almış telefonu içeri götürmüşler sıfırını vermişler. niye neden yapmışlar. kimse bilgi vermemiş. işlem bunu gerektirdi demişler. adam 400 e aldığı cihazı 1100 e sattı ertesi gün iphone 6 aldı. telefonu aldığı çocuğada güzel bi yemek ismarladı. ne iştir nedir bilemedik.

2 aylık iphone 6 yurtdışı cihazı olan arkadaş da kamera kaymasından. ekran değişimi yapıtırdı ertesi hafta balıkta elinden kaydı telefon suya düştü. yaklaşık 3 dakika içinde çıkarttı sudan telefon sapıttı kapanıyor açılıyor. donuyor kalıyor. kesinlikle tashif etmiyoruz kendisinede çok kızdım. aldı götürdü. bu telefonu ekran değiştikten sonra cebimde spor yaptım saçmalamaya başladı diye geri götürdü. adamlar bakmış tuzlu sıvı teması. adamında beyanına itraz etmeyip. 300 lira verin cihazı sıfırlayalım demişler öyle oda sıfırı kaptı. tabi iftira gibi büyük bir bedelin altına girdi.

abiminde iphone 5 i garantisi bitti. onada randevu aldık dokunmatik saçmalıyor birde telefon kendi kendine titriyor. bakalım bundan ne sonuç alacaz.

• Arkadaslar yaklasik 3 ay once aldigim ip6 telefonun ses acma tusunda bazen ufak sorun oluyor tikir tikir ses yapabilior acaba garantiye girermi? Yollarsak ne kadar surede gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzuldum kardesim senin adina insaAllah yenisiyle degistirirler seni daha fazla ugrastirmadan.

Bende 5s alma niyetine girdim dedim bakiyim burada neler oluyor, senin durum beni biraz soguttu acikcasi, kaldi ki istanbulda oturmuyorum benim is iyice zor boyle bi durumla karsilasirsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 9 Haziran 2015; 21:20:09 >
  • Size önerim telde sistemw giriniz bazen sistem pcde görmüyor

• Yere düşmesinden dolayı ekran yerinden çıktı. Yani bastırınca içeri göçüyor ses geliyor. Bunun için değişim alır mıyım sizce ?

• Turkcell'den alınma, 2 yıl garantili ve garanti bitimine 6 ay olan iPhone 5s'in içine su kaçtı, üstelik yine turkcell'den alınma su geçirmez kılıf takılıyken.
    Cihaz çalışıyor fakat dokunmatik ekran ve touch-id çalışmıyor. O yüzden de passcode'u girip açamıyorum telefonu.

Turkcell'e götürdüm 1050 TL falan cihaz değişimi olur dedi. Aklıma sadece ekranı değiştirmek geldi, 200 TL'ye falan değiştiriyorlar sanırım sağda solda.
    Sizce izlenmesi gereken yol nedir?

Apple Store'da genius'a götürüp sorayım mı?
    Veya 200 TL verip ekran değiştirteyim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LathspeLL

Turkcell'den alınma, 2 yıl garantili ve garanti bitimine 6 ay olan iPhone 5s'in içine su kaçtı, üstelik yine turkcell'den alınma su geçirmez kılıf takılıyken.
    Cihaz çalışıyor fakat dokunmatik ekran ve touch-id çalışmıyor. O yüzden de passcode'u girip açamıyorum telefonu.

Turkcell'e götürdüm 1050 TL falan cihaz değişimi olur dedi. Aklıma sadece ekranı değiştirmek geldi, 200 TL'ye falan değiştiriyorlar sanırım sağda solda.
    Sizce izlenmesi gereken yol nedir?

Apple Store'da genius'a götürüp sorayım mı?
    Veya 200 TL verip ekran değiştirteyim mi?

Apple stor ekranı 300 Tl ye değiştiriyor

• Arkadaşlar Ankara'da ikamet etmekteyim. iPhone 6 plus aşırı ısınma var, şimdi ekrandan çıt sesi geliyor birde hafif bükülme var. Sorularım Şunlar istanbul a gitmeden nasıl teknik servise göndereceğim telefonu? Ayrıca değişim yaparlar mi yemin ederim telefondan soğudum, illa İstanbul'a göndermem mi Lazım? Birde bu ufak sim kartını başka tele nasıl takıcam? Biliyorum çok soru oldu yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: kubi63

Arkadaşlar Ankara'da ikamet etmekteyim. iPhone 6 plus aşırı ısınma var, şimdi ekrandan çıt sesi geliyor birde hafif bükülme var. Sorularım Şunlar istanbul a gitmeden nasıl teknik servise göndereceğim telefonu? Ayrıca değişim yaparlar mi yemin ederim telefondan soğudum, illa İstanbul'a göndermem mi Lazım? Birde bu ufak sim kartını başka tele nasıl takıcam? Biliyorum çok soru oldu yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.

Yamulma oldugu icin garanti disi

• Cevabınız için teşekkür ederim.

• Teknosadan alınan ürün içinde geçerli mi bu koşullar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nsymn -- 19 Haziran 2015; 2:14:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybrkprmk

Arkadaşlar Apple'da tanıdığı olupta bana yardımcı olabilecek var mı? hakkımı arayamıyorum bari adamını bulupta yaptırayım madem türkiyede işler böyle işliyor. Geçen gün apple gözümn önünde sorgusuz sualsiz karının tekine değişim yaptılar 6 plus gold verdiler, yeni cihazın ekranına dokununca iz mi kalıormuş ne hemen oracıkta onuda değişip yenisini verdiler yani 15 dakikada 2 değişim oldu, adamın teki garantisi bitmiş eski iphone 5i getirip sorgusuz sualsiz yenisini götürdü, donanımhaberde benim yaşadığım sorunları yaşayıpta cihazı değişen çok kişi var... Anlamıyorum bu Apple çalışanlarının bana garezi ne? daha bunun nice örneklerine şait oldum en sonunda orada çalışanlardan biriyle birbirimize girecez.

aynı sorun bende de var hocam cihazı mayıs 16 da avea dan aldım ve bugün istanbul a kuzenime gönderdim cihazı değişeceklerini söylediler bana internet destek sayfasında ama bakalım randevum cumartesi sonucu burdan bildiririm

• Arkadaşlar Apple sonunda cihazımı değiştirdi, bana hak verip maduriyetimi giderdiler geçte olsa. Daha doğrrusu şöyle oldu: zorlu center açılmadan saat 10dan önce gidip kuyruğa girdim, bana 1.5 saat sonraya randevu verdiler. Öncekilerin aksine ilgili ve güleryüzlü bir çalışan denk geldi, güzelce sorunumu anlattım öncelikle cihazı teste soktu ve pil sorunu olmadığını ekranda bana gösterdi bu ısınmanın kullanıma bağlı olduğunu söyledi. Sım yok uyarısı içinde gsm operatörü ile alakalıdır dedi. Peki dedim tam kalkacakken dedim ki ekran değişikliğinden sonra cihazdaki esneme sorunu geçmiş gibi ama ara sırada çokta rahatsız etmeyen bir çıt sesi geliyor dedim ekrandan. Genius çalışanıda birşey yok görünürde ama içinizin rahat etmesi için vidaları değişelim dedi peki dedim. Epey uzun sürdü işlem o an kıllandım açıkcası. Daha sonra arkadaş elinde bi evrak ve yeni telefonla geldi, ekrandaki esneme sorunun düzelmediğini fark ettim size yeni cihaz veriyorum diye. Bende keşke en baştan değişseydiniz bende sizde bu kadar uğraşmazdık dedim. Sonuç olarak haklılığım ortaya cıktı yeni cihazımı aldım ve sorunsz sekilde kulanıyorum sonunda

• arkadaşlar hayırlı ramazanlar;

pasaport kayıtlı ip6 değişim alsam tekrar pasaporta kaydettirmem mi gerekiyor yoksa kayıtlı cihaz mı veriyorlar?
  • Selam herkese iPhone 4 içinden çıkan kulaklığın kafası mı deniyor yuvarlak hani kulağa giren kısmının yuvarlak bölümü çıktı kaybettim. Kulaklık çalışıyor iki tarafta ses veriyor ama çok iğrenç bir görüntü sanki kabloyu kulağıma sokuyor gibi.
    Turkcellden 2 yıllık garantisi var telefonun daha bitmedi . Apple Center'e (zorluya mı? ) yoksa Turkcell'e götürüp mü yaptırmam lazım
    Ne gibi şartlar var ? randevu falan mı almam lazım. iPhone kutusu nu falan götürmek lazım mı hangi belgelerle gitmek lazım

hemen gitsek değişirler mi yoksa randevu ile mi
  • Şimdi ABD'den Unlocked iPhone 6 getirtsem faturasız, garantisi TR'de geçecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elite Build

Şimdi ABD'den Unlocked iPhone 6 getirtsem faturasız, garantisi TR'de geçecek mi ?

bildigim kadarıyla 1 yıl kadar uluslar arası olayı var ama amarika cihazı oldugu için ( gsm filan antenleri farklı oluyomuş ) olmaya bilir pupa ya sorun forumdada bunun için bir çok konu var .Ama 1 yıl olabiliyor
  • Konuda yaklaşık 10-15 sayfa okudum fakat yinede aklıma bikaç şey takıldı yardımcı olan olursa çok sevinirim. Öncelikle Ankara'dayım ve İstanbul'a şuan gidecek imkanım yok.

iPhone 5s
    Gold Market'ten aldım.
    Garantisi devam ediyor siteden kontrol ettim.
    Apple internet sitesinden randevu almak için başvurdum , anında aradılar. İrtibata geçen görevli gece 12de siteden randevu alıcaksın diye bi link gönderdi.
    Link in altında Ankara'dan 4 tane teknik servis adres ve bilgisi verdi.

Benim soru ve şüphelerime gelince ;

1) Power tuşum bozuk diye söyledim telefondan görevliye , telefonum yenisiyle değişecek mi yoksa tuşu mu değiştirecekler ?
    2) Cihazı gelmesi ne kadar sürecek ?
    3) Sadece cihazı versem yeterli olacak mıdır ? çünkü garanti belgesini bulamıyorum.
    4) Beni arayan görevli kargo seçeneğinden bahsetmedi fakat kargo benim için mükemmel olur o konuda ne yapabilirim ?

Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim , konu çok yararlı olmuş.

• A1586 no'lu model olursa Türkiye'de 1 yıl garantisi geçer bunun dışında kalanlar kesinlikle geçmez.

Not : Nedense "8" yerinde "." geliyor yazıyla A ONBEŞ SEKSEN ALTI no'lu model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 22 Haziran 2015; 17:46:38 >
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.