Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben aradım da telefon çalmıyor bile. Direk arama sonlandırıldı diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • J. Marston kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için ben de google dan bakıyodum tlf. ile oluyo mu diye
  • Teleservice garantili 10 Mart 2013 tarihinde Vatan Bilgisayardan aldığım iPhone5 cihazımı kilit tuşu arızası ile Apple Store'a götürdüm. Değişim yaptılar. 1 yıl geçse bile teleservice ve genpa garantili cihazlara bakıyorlar. Paralel ithalatlarda da Avrupa cihazlarına bakıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdigursoyyy -- 11 Nisan 2014; 22:29:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genpa garantili 4s cihazımı 15 dakikada yenisi ile değiştirdiler. Garantimin bitmesine 30 gün kalmıştı (sistemden kendileri görüyorlar). Cihazımın sesi az çıkıyor ve bataryası çabuk bitiyor dedim. Hiç belge fatura vs. bile sormadılar. Apple farkı

• cuma günü Amerikan cihazlarına bakılıp bakılmayacağı konusunda yazı falan gelecek diyorlardı.. ne oldu bakılacakmı Amerikan cihazlara
  • Bu aksam gittim ip5 ekranda olusan izler nedeniyle, randevum sali olmasina ragmen tam herkes cikti bi bakti benimkime elemanlardan birisi, yarin aksam icin gel dedi 9 da tamam dedim yarin aksam gidicem ve lanet olsun ip5s aldim o esnada oradan ust power tusunda sallanma var telefon titreyince zangir zangir cizirdiyo, bugun aldigim telefonu sifiriylami degistirirler arkadaslar, swap falan vermezler heralde zorlu centeri yikarim yada yakarim yoksa ben..)

• Arkadaşlar peki bu kontratlı ürünlerde de geçerli mi ?

Diyelimki İngiltereden O2 den telefonu türkiyede kullanıyorum ve bozuldu.
    Bu cihazı İstanbuldaki Apple storeye götürsem garanti kapsamına alınıyor mu?
    Ayrıca diyelimki garantiye aldılar ve yenisi ile değiştiler.
    Benim cihaz simkilitli gevey ile kullanıyorum verecekleri cihaz kilitsiz mi olacak ?
  • By_C@BB@R kullanıcısına yanıt
    Değiştiriler ama sim kilitli, sürümü güncellenmiş ve Türkiye kayıtsız telefon verirler

• Arkadaşlar Çinden almaktan vazgeçtim kayıt kuyut derken 1600u bulacak zaten birisinden kapalı kutu vodafonedan kontratla alınmış 5s gold buldum jelatini bile açmadan telefoncuya satmış bende telefoncudan alcam 1900den pazarlıkla 1800e düştü 3nisanda almış yalnız fatura onun adına olduğu için sıkıntı olur mu? Veya kontratla aldığı hattı kapattirdıginda filan sıkıntı çıkar mı? Imei kopyalama vs birşeyler duyuyoruz pek anlamam o şeylerden başımıza gelsin istemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar değişsen iphone 5 ler ne sürüm ile geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: seaman1905

Bu aksam gittim ip5 ekranda olusan izler nedeniyle, randevum sali olmasina ragmen tam herkes cikti bi bakti benimkime elemanlardan birisi, yarin aksam icin gel dedi 9 da tamam dedim yarin aksam gidicem ve lanet olsun ip5s aldim o esnada oradan ust power tusunda sallanma var telefon titreyince zangir zangir cizirdiyo, bugun aldigim telefonu sifiriylami degistirirler arkadaslar, swap falan vermezler heralde zorlu centeri yikarim yada yakarim yoksa ben..)

Swap alacaksın

• altaymobil kullanıcısına yanıt
    İos 7.0 vardı benimkinde. Bazıları ios 6 ile gelebiliyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdigursoyyy

İos 7.0 vardı benimkinde. Bazıları ios 6 ile gelebiliyormuş.

İos 6 isterim ama 7.1 den kurtulayyım yeter :)

• Çok güzel konu olmuş elinize sağlık.Ama benim bi sorum var ; Arkadaşım izmirde yaşıyor ve bana bozuk i5 kulaklığını verdi.Onada bi arkadaşı hediye etmiş.Yani kimin olduğuna dair elimizde bilgi yok.Kulaklığı değiştirirler mi sorum buydu :D
  • mustap1234 kullanıcısına yanıt
    değiştirmezler.
  • konu harika olmuş elde 1 tane 3gs var bakalım 1 yıl oldu daha alalı telefon eşimde şuan birsüredir 3g bağlanamıyor gibime geliyordu sorun daha sık ortaya çıkarsa bir randevu alıp gitmek lazım ...
  • Beyler değişimde verdikleri cihazların sağı solu çizik falan olmuyordur herhalde değil mi sıfır gibidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Beyler değişimde verdikleri cihazların sağı solu çizik falan olmuyordur herhalde değil mi sıfır gibidir?

Kontrol et
    Sonuç ta swap

• mrhusnu kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan hiçbir farkı yok :) 0 telefonun kutusundan nasıl çıkıyorsa değişim için verilen cihazların kutusundan da aynı şekilde çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

Orijinalden alıntı: seaman1905

Bu aksam gittim ip5 ekranda olusan izler nedeniyle, randevum sali olmasina ragmen tam herkes cikti bi bakti benimkime elemanlardan birisi, yarin aksam icin gel dedi 9 da tamam dedim yarin aksam gidicem ve lanet olsun ip5s aldim o esnada oradan ust power tusunda sallanma var telefon titreyince zangir zangir cizirdiyo, bugun aldigim telefonu sifiriylami degistirirler arkadaslar, swap falan vermezler heralde zorlu centeri yikarim yada yakarim yoksa ben..)

Swap alacaksın

Agzindan yel alsin, gerci iphone5S lerde varmis bu problem ama hepsinde yok yani benim gorduklerimde yoktu.Dün aldığım cihaza swap verecek halleri yoktur heralde..Ama adamlar cidden prof. Arkadaslar yani hani oyle oldu boyle oldu degisin demeyin :) gidip arkada söküp bakıyorlar icine dısına hızlı bir sekilde..Aksam 9 da ip5 ekranindaki problem için gidicem.Arkadaşlar bide benden söylemesi Randevu almadan giderseniz boşa gitmiş olursunuz

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.