Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Destek>Apple destek bölümüne ulaşın>Başlangıç>ürün>probleminiz>Servise getirin>Istanbul yazıp ara deyin>Apple Store'a tıklayıp mağaza seçin deyin>Randevunuzu alın bilgileri doldurun bu kadar.
  • ne oldu Amerikan cihazların durumu, yok mu bir gelişme?
  • Burdan genius bar'i secerek devam edebilirsinhttp://concierge.apple.com/reservation/tr/tr/techsupport/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 9 Nisan 2014; 16:41:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sawp nedir arkadaşlar,
    refurbished desenize şuna,
    elektronikde kullanılan deyim budur.

yani herhangi bir nedenle üreticisi tarafından tekrar işlemiş ve kullanılır hale getirilmiş üründür.

swap mwap uydurmayın, takas demek iki farklı ürünün aynı değerde olması halinde yapılan değiştirmedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonumu elden sahibinden üzerinden aldım.
    cihaz türkiye cihazı..

apple da 2 yıl garantili görünüyor.
    ancak elimde fatura yok.

yarın birgün problem olursa direk apple store a götüreceğim ama kafamda soru işaretleri var..

bildiğim kadarıyla yanılıyor da olabilirim , fatura olmasına gerek yokmuş servis işlemleri için.. imei kaydı olan cihazlara bakıyorlarmış..

doğru mudur..
  • speedman kullanıcısına yanıt
    Dogrudur direk telefonla gidebilirsiniz

• Arkadaşlar 6 aylık siyah iphone 5 var kesinlikle düşmedi fakat boya dökülmesi mevcut gitsem cihazı yenisiyle değiştirirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

sawp nedir arkadaşlar,

yani herhangi bir nedenle üreticisi tarafından tekrar işlemiş ve kullanılır hale getirilmiş üründür.

swap mwap uydurmayın, takas demek iki farklı ürünün aynı değerde olması halinde yapılan değiştirmedir.

ne de çok biliyormuşsun sen öyle?

swap birebir değişim demektir. refurbished ürün demek çeşitli sebeplerle gelen (iade, arıza, iç kullanım vs...) kontrol edilerek satılan ürün demektir. refurbished demek 2. el demektir:

http://en.wikipedia.org/wiki/Refurbishment_%28electronics%29

• Boya atmasından kaynaklanan hiç değişim yapan oldumu aranızda arkadaşlar zorlu centerda

• fenerbahce19077 F kullanıcısına yanıt
    İlk gun rica ile yaptiran olmus ama artik yapacaklarini sanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

İlk gun rica ile yaptiran olmus ama artik yapacaklarini sanmiyorum.

denemekte fayda var hocam

• fenerbahce19077 F kullanıcısına yanıt
    Bu gidisle apple storeu kapatip gider veya kural, kosullari degistir.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    az önce teknik servis personeli ile görüştüm inanılmaz bir yoğunluk var diyor genius barda
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    Normaldir hocam. Apple'i bilen cihazi yenilermeye gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Dogrudur direk telefonla gidebilirsiniz

teşekkür ederim..

şimdilik memnunum.oldukça iyi.ilerde ne olur bilmiyorum.belki gönderirim servise :)
  • ya biri dememişki amerika işi ne oluyor değişim yapıyorlarmı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

sawp nedir arkadaşlar,

ne de çok biliyormuşsun sen öyle?

swap birebir değişim demektir. refurbished ürün demek çeşitli sebeplerle gelen (iade, arıza, iç kullanım vs...) kontrol edilerek satılan ürün demektir. refurbished demek 2. el demektir:

http://en.wikipedia.org/wiki/Refurbishment_%28electronics%29

çok bilmiş,

o halde sizden iade faturası isterler,
    mali prosedürü bilmeden konuşma.
    faturası ile alınan malın değişiminde faturanın iptali gerekir.
    sen hehqngi bir fatıra götürdün ü veya iade faturası kestinmi?
    angut.

hocam iphone 5s cihazım var.home tuşunda bozukluk vardı.teleservice e gönderdim.2 hafta önce geldi telefon.yeni telefon verdiler ve fatura açıklamasında 'swap' olarak geçiyor...

• Bu swap olayını ayrıntılı şekilde açıklamaya çalışmıştım daha önce, neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz

LINK:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=88138620

Not: Yine de itiraz edecek olan varsa lütfen önce Zorlu ya gidip ya da Apple müşt. hizm. arasın öğrensin sonra itiraz etsin lütfen, körü körüne yok öyle yok böyle deyip durmayın bilmeyenleri de yanıltmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon34 -- 9 Nisan 2014; 19:00:44 >
  • Aklnıızda bulunsun. Bugün telefonumu mecidiyeköydeki punto bilişim servisine götürdüm. Ekran değişmişti ancak sorunlar vardı ölü piksel gibi. Bugün bana yeni ekranda denediklerini ancak yeni ekranın çalışmadığını anakartında bir sorun olabileceğini söylediler ve telefonuma eski kırık ekranımı takıp gönderdiler. Sorun burda bitmiyor. Bugün telefonu tanıdık bir ustaya gösterdim arkadaşımla. Adamlar telefonu toplarken parmak okuyucusuna zarar vermişler ve çalışmıyor. Ekstradan 150tl masraf çıkardıkları için ''Punto Bilişim' i tebrik ediyorum. O kadar git gel yaptım vize dönemimde karşılığı bu oldu... Arkadaşlar amerikan cihazı olupta yaptırmak isteyenlerin aklında bulunsun. Yaşadığım durum bu. Ben mağdur oldum başkaları olmasın...

Edit : Bu arada Apple genius rezervasyonumu iptal ettim. Cumartesi gününde boş yer açılması lazım almak isteyenler çabuk olsun kaçırmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Borhan_ -- 9 Nisan 2014; 19:26:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Borhan_

Aklnıızda bulunsun. Bugün telefonumu mecidiyeköydeki punto bilişim servisine götürdüm. Ekran değişmişti ancak sorunlar vardı ölü piksel gibi. Bugün bana yeni ekranda denediklerini ancak yeni ekranın çalışmadığını anakartında bir sorun olabileceğini söylediler ve telefonuma eski kırık ekranımı takıp gönderdiler. Sorun burda bitmiyor. Bugün telefonu tanıdık bir ustaya gösterdim arkadaşımla. Adamlar telefonu toplarken parmak okuyucusuna zarar vermişler ve çalışmıyor. Ekstradan 150tl masraf çıkardıkları için ''Punto Bilişim' i tebrik ediyorum. O kadar git gel yaptım vize dönemimde karşılığı bu oldu... Arkadaşlar amerikan cihazı olupta yaptırmak isteyenlerin aklında bulunsun. Yaşadığım durum bu. Ben mağdur oldum başkaları olmasın...

Edit : Bu arada Apple genius rezervasyonumu iptal ettim. Cumartesi gününde boş yer açılması lazım almak isteyenler çabuk olsun kaçırmasın

Ne yapmayı düşünüyorsun? tanıdık ustaya ekranı dayaptırdın mı? ve ne kadar ödedin yazarsan sevinirim. Aynı durumdayız ne edeceğim bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.