Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Değiştiriler ama sim kilitli, sürümü güncellenmiş ve Türkiye kayıtsız telefon verirler

Ellerinde her operatorun kilitli telefonunu mu tutuyorlar yani bence sacma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargoyla yollayabiliyor muyuz? cok onemli arkadaslar. genpa garantili telefon.

• By_C@BB@R kullanıcısına yanıt
    Hayır, zaten sizin dediğiniz gibi olsa dünya kadar operatör var Apple iPhone değişimini yaparken eski cihazın seri numarasını sisteme giriyorlar, ardından da yeni iPhone'nun seri numarasını giriyorlar. Böylelikle sistem önceki telefonda var olan sim kilidini yeni telefona yazılımsal olarak aktarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

kargoyla yollayabiliyor muyuz? cok onemli arkadaslar. genpa garantili telefon.

hayır yüz yüzü isteniyor zorlu apple store için
  • Arkadaşlar, merhaba. Elimde iphone 5s var. Faturası Azerbaycan'dan alınma ama cihaz kendisi oraya Amerika'dan alınarak yolcu yanında getirilmiş. Yani Apple'ın Azerbaycan'a resmi ihracı değil ama alan kişi Azerbaycan'dan almış ve fatura kesilmiş.. Kutusu açılmadı. Garanti sorguladığımda 'henüz aktive edilmediği için bilgi bulunmuyor' diye bilgi veriyor. Garanti aktive edildiği zaman başlayacak, değil mi? Bu cihaz Amerika ürünü olarak mı işlem görecek yoksa Azerbaycan ürünü olarak mı? Bu arada, ürün kodu ME343LL/A. Bu da sanırım Verizon'un unlocked ürünü oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volksdeutsche -- 12 Nisan 2014; 22:25:38 >
  • Volksdeutsche kullanıcısına yanıt
    Amerika cihazı olarak işlem görecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Volksdeutsche

Arkadaşlar, merhaba. Elimde iphone 5s var. Faturası Azerbaycan'dan alınma ama cihaz kendisi oraya Amerika'dan alınarak yolcu yanında getirilmiş. Yani Apple'ın Azerbaycan'a resmi ihracı değil ama alan kişi Azerbaycan'dan almış ve fatura kesilmiş.. Kutusu açılmadı. Garanti sorguladığımda 'henüz aktive edilmediği için bilgi bulunmuyor' diye bilgi veriyor. Garanti aktive edildiği zaman başlayacak, değil mi? Bu cihaz Amerika ürünü olarak mı işlem görecek yoksa Azerbaycan ürünü olarak mı? Bu arada, ürün kodu ME343LL/A. Bu da sanırım Verizon'un unlocked ürünü oluyor.

Amerika cihazi olur. Telefon Amerika'dan ise burada destek yok. Avrupa'dan alinan cihazlarda sorun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamerada toz var diye degisim yaparlar mi ? turkiye online apple store'dan alinan 5s.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

kamerada toz var diye degisim yaparlar mi ? turkiye online apple store'dan alinan 5s.

Yaparlar buyuk ihtimal, en azindan yardimci olacaklarindan eminim.

• Biraz önce oradan geliyorum ıp5 cihaz kilit tuşu hafif basmıyordu bir uğruyayım dedim 21:50 ye şansıma biri iptal etmiş aldım randevu tam çıkma saatine yakın diye hiç bakmadılar bile cihaza direk olarak değiştirdiler biraz şanslıyım bugün cihaz ios 6.1.4 ile geldi napsam bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

kamerada toz var diye degisim yaparlar mi ? turkiye online apple store'dan alinan 5s.

Yaparlar buyuk ihtimal, en azindan yardimci olacaklarindan eminim.

tesekkurler hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sari ekran sorununu soran oldu mu hic ?

• carsii kullanıcısına yanıt
    Sarı lekeler varsa değişim yaparlar hocam ama ekranda genel sarılık varsa apple ın yeni stratejisi sarı sıcak ekran

• karti K kullanıcısına yanıt
    Herkes farkli bir sey diyor bu konuda ekran soluk sari yani iphone 5'le karsilastirdigimda

• carsii kullanıcısına yanıt
    Artik ekranlari daha sari uretiyor apple daha cana yakin renkler sundugu icin bazilari hoslanmiyor ama durum boyle, tabi iki 3 tane uretici var bunlarin panelleri farkli farkli hep

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Hayır, zaten sizin dediğiniz gibi olsa dünya kadar operatör var Apple iPhone değişimini yaparken eski cihazın seri numarasını sisteme giriyorlar, ardından da yeni iPhone'nun seri numarasını giriyorlar. Böylelikle sistem önceki telefonda var olan sim kilidini yeni telefona yazılımsal olarak aktarıyor.

Çok ötü bir durum ya kurtulmak yok yani sim kilitten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

Biraz önce oradan geliyorum ıp5 cihaz kilit tuşu hafif basmıyordu bir uğruyayım dedim 21:50 ye şansıma biri iptal etmiş aldım randevu tam çıkma saatine yakın diye hiç bakmadılar bile cihaza direk olarak değiştirdiler biraz şanslıyım bugün cihaz ios 6.1.4 ile geldi napsam bilemedim

Hemen o an değiştiriyorlar mı ki ?

• Pasaport kayıtlı yurtdışı cihaza değişim verirlerse cihaz tekrar pasaport kayıt işlemi görecek mi yoksa tr cihazı mı olacak bilen var mı??

• Bugün paralel ithalat iPhone 5 (İngiltere) telefonumu ekranda sarı leke sorunu yuzunden değiştirdiler. Sakın randevusuz gitmeyin yoğunluktan yardımcı olamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibhaavci -- 13 Nisan 2014; 0:17:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.