Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu degismeden once dosyalarimizi siliyorlar mi? Yoksa biz mi sifirlayip goturelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ipadimin ekranında dikey kullanımda sol üstte yatay kullanımda sol altta parmağını ekranda gezdirirken renkler dalgalanıyor. Jelatini çıkarıp dikkatli baktığımda orada bir boşluk görüyorum. Ekran ile cam arasında bir katmanda sorun varmış gibi geldi bana. Bu sorun garanti kapsamında değerlendirilir mi. Ne yere düşürdüm ne de ekrana sert bastım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • scoopi kullanıcısına yanıt
    Hiçbirşey yapmana gerek yok direk götür telefonu . Değişim olduktan sonra iphonebul u kapattırıp ayarlardan telefonu sıfırlamanızı istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

Telefonu degismeden once dosyalarimizi siliyorlar mi? Yoksa biz mi sifirlayip goturelim.

Siz icloud ya da itunes üzerinden yedeğini alıp gidin, ben öyle yaptım, sonra tüm ayarlar ve uygulamaları yeni telefona geri yükledim şifreler hariç.
  • iPhone 5 genuis ile randevu alındı açılıştan sonraki çarşamba wifi dalgalanıyordu. Yeni telefon verildi birebir değişim hemde cihazda ios 6.1.4 yüklü bir açtım yemede yanında yat

• Bende geçen sene aralıktamı ocaktamı ne aldım garanti gözükmüyor 1 yıllık mı garantisi varmış acaba

• Cihazin degismesini istemiyorum sadece ekran degisimi istiyorum degistirirler mi cunku swap cihaz istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: maxcoder95

Cihazin degismesini istemiyorum sadece ekran degisimi istiyorum degistirirler mi cunku swap cihaz istemiyorum

Direk telefonu değiştiriceklerdir.Arkadaş bu swap muhabbetiyle alakalı detaylı bir yazı yazmış korkulacak birşey yok telefonda şuan 1gr sorun yok maşallah.

• assasina A kullanıcısına yanıt
    sarj sorunu için ben dün bi konuşma yapdım, onlar genius bar dan randevu alın, uzmanlar gerekli görürlerse değiştireceklerdir denildi,
    asıl benim olayım eski macler için bir yenileme kampanyası yapılacakmı sorusuydu, yurt dışında böyle kampanyalar var yakın zamanda burdada olacak diye söylenildi, olursa süper olur

• Dün apple stordaydım. iPhone 4S wi-fi sorunu yüzünden gittim. Teleservice garantili garantinin bitmesine 5 ay kalmıştı. Hatta kulaklık girişindeki sıvı teması sensörü kırmızıydı. (ama hiçbirşekilde sıvı teması olmadı) Teleservice versem sıvı teması der değiştirmezdi. Acayip bir yoğunluk vardı elemanlar gerçekten fevkaladenin fevkinde ilgili ve alakalılar. Sorunu söyledim 15 dk. içinde telefonu değiştirdiler.. Teleservice Genpa KVK bilmem ne bundan sonra avuçlarını yalarlar insanları sömürdükleri yeter Bu mükemmel hizmetten dolayı Apple Stora buradan tebrik ve takdirlerimi sunuyorum inşallah sayıları artar Ankara İzmir gibi yerlere yayılırda insanları sömüren başbelalarından kurtulup insana saygı nedir gösteren insanlarla karşılaşırız...

Bu arada anlamadığım olay apple sitesinden telefonu kontrol ettiğimde 22 Nisan 2016 garanti süresinin bitimini gösteriyor şimdi benim yenilenen telefonun garanti süresi 2 yıl daha mı uzadı [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 14 Nisan 2014; 10:34:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

Dün apple stordaydım. iPhone 4S wi-fi sorunu yüzünden gittim. Teleservice garantili garantinin bitmesine 5 ay kalmıştı. Hatta kulaklık girişindeki sıvı teması sensörü kırmızıydı. (ama hiçbirşekilde sıvı teması olmadı) Teleservice versem sıvı teması der değiştirmezdi. Acayip bir yoğunluk vardı elemanlar gerçekten fevkaladenin fevkinde ilgili ve alakalılar. Sorunu söyledim 15 dk. içinde telefonu değiştirdiler.. Teleservice Genpa KVK bilmem ne bundan sonra avuçlarını yalarlar insanları sömürdükleri yeter Bu mükemmel hizmetten dolayı Apple Stora buradan tebrik ve takdirlerimi sunuyorum inşallah sayıları artar Ankara İzmir gibi yerlere yayılırda insanları sömüren başbelalarından kurtulup insana saygı nedir gösteren insanlarla karşılaşırız...

Bu arada anlamadığım olay apple sitesinden telefonu kontrol ettiğimde 22 Nisan 2016 garanti süresinin bitimini gösteriyor şimdi benim yenilenen telefonun garanti süresi 2 yıl daha mı uzadı [

Benım cihazda 4 s
    Ama 1 yılı apple. Garantili bitti
    Bu sene teleservice garantisi
    Grnti bitmesine 10 ay var apple bakarmı cihaza
    Cihazın sorunu
    1450 amper kapasite olması gerekirken 1110 ampere düşmüş
    Aşırı şarj gidiyor

• Diagnose yapinca power issue cikiyorsa degistirirler tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Dün apple stordaydım. iPhone 4S wi-fi sorunu yüzünden gittim. Teleservice garantili garantinin bitmesine 5 ay kalmıştı. Hatta kulaklık girişindeki sıvı teması sensörü kırmızıydı. (ama hiçbirşekilde sıvı teması olmadı) Teleservice versem sıvı teması der değiştirmezdi. Acayip bir yoğunluk vardı elemanlar gerçekten fevkaladenin fevkinde ilgili ve alakalılar. Sorunu söyledim 15 dk. içinde telefonu değiştirdiler.. Teleservice Genpa KVK bilmem ne bundan sonra avuçlarını yalarlar insanları sömürdükleri yeter Bu mükemmel hizmetten dolayı Apple Stora buradan tebrik ve takdirlerimi sunuyorum inşallah sayıları artar Ankara İzmir gibi yerlere yayılırda insanları sömüren başbelalarından kurtulup insana saygı nedir gösteren insanlarla karşılaşırız...

Benım cihazda 4 s
    Cihazın sorunu
    Aşırı şarj gidiyor

Pil testi yapıyorlar bir sorun varsa değiştiriyorlar... Bence bi randevu alıp gidin gerçekten çok ilgililer, sanki yeni telefon vermek için ellerinden geleni yapıyorlar gibi, müşteri memnuniyeti hat safhada... Gitmeden telefonu restore falan etmeyin pil geçmişine falan bakıyorlar galiba...

• Ayrica su Amerika telefonlarina hizmet verip vermeyeceklerini bi soyleseler ya, ona gore bizde disaridami yaptiracaz ne yapicaz yolumuzu gorsek.

Adamlar cop gibi telefon yaptilar (i5) hala sikintisini yasiyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Benım cihazda 4 s
    Cihazın sorunu
    Aşırı şarj gidiyor

Pil testi yapıyorlar bir sorun varsa değiştiriyorlar... Bence bi randevu alıp gidin gerçekten çok ilgililer, sanki yeni telefon vermek için ellerinden geleni yapıyorlar gibi, müşteri memnuniyeti hat safhada... Gitmeden telefonu restore falan etmeyin pil geçmişine falan bakıyorlar galiba...

Açılışta hittim
    Restore ettiğim için pil geçmişine bakamadılar
    Çarşamba gunune randevu aldım
    2 gun sonra gideceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Ayrica su Amerika telefonlarina hizmet verip vermeyeceklerini bi soyleseler ya, ona gore bizde disaridami yaptiracaz ne yapicaz yolumuzu gorsek.

Ben dün sordum oradaki elemana.. Amerika ve Afrika Telefonlarına hizmet vermiyorlar malasef....

@flowerhorn

Hayırlısla inş. değişirler...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Ayrica su Amerika telefonlarina hizmet verip vermeyeceklerini bi soyleseler ya, ona gore bizde disaridami yaptiracaz ne yapicaz yolumuzu gorsek.

Ben dün sordum oradaki elemana.. Amerika ve Afrika Telefonlarına hizmet vermiyorlar malasef....

@flowerhorn

Hayırlısla inş. değişirler...

Cihaza çok iyi baktım sıfır çiziği var
    Aslında değştirmekte istemiyorum ama bakacagız artık
    Pili değiştirselerde olur

• ipadi vatandan bankadan gördüğüm kadarıyla aralık 2012 civarında almışım. Apple garantiyi 2 yıl yapmış. Böyle miydi yoksa ben mi yeni gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 14 Nisan 2014; 11:08:43 >

• benim iphone 5 avrupadan 13-14 ay önce geldi.imei kayıtlı kullanıyorum.cihazım ilk günkü gibi tertemiz.ama ses kısma tuşu neredeyse çalışmıyor.çok sert basmam gerekiyor.götürürsem ne yaparlar fikri olan var mı?
  • Arkadaşlar sorum abest kaçabilir ama telefonum jailbreakli bu şekilde götürsem sıkıntı olur mu? Yoksa restore atıp öyle mi gideyim? Pazar akşamı saat 9'a aldım randevuyu ona göre gidelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.