Şimdi Ara

Apple Store Magazasi, 2. parti iphone 'lar ne zaman gelir? i6+ plus 64gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 26 eylül sabahı sabah 7 'de Zorlu AVM 'de olmama rağmen i6+ 64gb kalmamisti. Bende beklemeyi tercih ettim. Ama ne zaman gelicegini bilmiyorum ve magazaya geldiginde yine biticek. Apple magazasindan haric baska yerden almak istemiyorum. Net tarihi nerden ögrenebiliriz yada gelmeden önce tarih verilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Net bir tarih vermiyorlar

• Bende merak ediyorum en azından teknosa vatan gibi mağazalara ne zaman gelecek hiç kimse net bir tarih söylemiyor.

3-4 haftaya kesinde daha öncesi için bir fikri olan yazsın lütfen.
  • Bence kurban bayramından sonra gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar kötü bi durum.. Tarih verseler en azindan ne kadar beklicegimizi bilsek.

• geçengün istinye park pupaya sordum bayram sonrası gelebilir dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman

geçengün istinye park pupaya sordum bayram sonrası gelebilir dediler

Bayram sonu hazırlıklı olalım o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarih veremezler, konuştuğunuz kişiler tarih verse de inanmayın. Ona göre plan yapmayın.
    Zira Online Store'dan ilk alanlardan olursanız 1-3 iş günü teslimat süresinde cihazı alırsınız diyenlerle aynı kişiler.
    Bu forumdaki çoğu kişiyle aynı bilgiye sahipler. Önlerindeki ekranda bizim sorularımızın cevabı yok, dolayısıyla verdikleri bilgi de tutarlı olmaktan uzak tahminler içeriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Tarih veremezler, konuştuğunuz kişiler tarih verse de inanmayın. Ona göre plan yapmayın.
    Zira Online Store'dan ilk alanlardan olursanız 1-3 iş günü teslimat süresinde cihazı alırsınız diyenlerle aynı kişiler.
    Bu forumdaki çoğu kişiyle aynı bilgiye sahipler. Önlerindeki ekranda bizim sorularımızın cevabı yok, dolayısıyla verdikleri bilgi de tutarlı olmaktan uzak tahminler içeriyor.

Haklisiniz hocam. Ama ne yapicam bilmiyorum Apple Store calisanlarida tarih bilmiyoruz diyolar..

• Agora daki pupa 2-3 hafta dedi
  • 3-4 haftayı en kötü ihtimali düşünerek yazıyorlar. Geçen yıl 5s te 2-3 hafta yaziyordu, 10 gün sonra gelmişti

• AppleStore disinda vodafone turkcell gibi magazalarda sozlesmesiz sekilde direk nakit ucret odeyip alma imkanim var mi? Stoklari hakkinda bilgisi olan varsa aydinlatsin lutfen.

• Arkadaslar Apple Store magazasi haric diger firmalar bayramdan sonra stoklarin olucagini soyluyor. Apple store 'dan bigli alamiyoruz. Diger firmalar getirebiliyosa Apple da rahat rahat getirir ve stok olur herhalde. Ama yine biter plus modeli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.