Şimdi Ara

Apple Store New York Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın zamanlarda New York'daki Apple Store'lara giden ya da New York'da yaşayan arkadaşlar şu an sıra durumu nasıldır acaba?

• Rezervasyon mu stok mu ?

Rezervasyon ise :http://concierge.apple.com/reservation/us/en/ny/R095/techsupport

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 3 Ekim 2014; 16:52:41 >
  • fatih_h kullanıcısına yanıt
    Şöyle diyeyim İphone 6'yı mağazaya gidip 30-40 dk içinde alıp çıkma ihtimalim % kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memodovic07

Şöyle diyeyim İphone 6'yı mağazaya gidip 30-40 dk içinde alıp çıkma ihtimalim % kaç

0
  • DGT D kullanıcısına yanıt
    Peki en çabuk şekilde nasıl alabilirim biraz anlatabilir misin?
  • quote:

Peki en çabuk şekilde nasıl alabilirim biraz anlatabilir misin?

Ya geceden kuyruğa gireceksiniz artık şansınıza sabah telefon gelirse alırsınız. Yada başka şehirdeki apple store gideceksiniz. New york daki mağaza hep yoğun ve en çok ziyaret edilen mağaza.
    15-20 gün sonra da aynı mı olur durum new york için
  • quote:

New York'ta bir kaç mağaza var onlarda deneyin şansınızı, Fifth Avenue zor.
  • Kuray K kullanıcısına yanıt
    Diğer mağazalarda da kuyruk var mıdır ki bilginiz var mı hiç ?
  • quote:

15 20 gün beklerseniz rahatlıkla alırsınız. Zaten online store 3 4 hafta diyor teslimat süresini. Ama beklemek yerine yakın şehirlerden almak daha mabtıklı. Gezmiş olursunuz. Size extra otel ve yol dahil 100 dolar maliyeti olur ki 20 gün beklemekten iyidir.
    Akrabalarım New York'da onlar getirecekti telefonu ancak çok sıra olduğundan bu hafta getiremeyeceklerini söylediler. Ben de başka alternatifler arıyorum, diğer mağazalarda kuyruk yoksa oraları söyleyeceğim
  • quote:

Akrabalarım New York'da onlar getirecekti telefonu ancak çok sıra olduğundan bu hafta getiremeyeceklerini söylediler. Ben de başka alternatifler arıyorum, diğer mağazalarda kuyruk yoksa oraları söyleyeceğim

1 ay daha oradalarsa internetten alsınlar. Diğer türlü birkaç kez gitme zorunda kalabilirler
  • duduco kullanıcısına yanıt
    Onlar sürekli orada internetten alma işini de konuşayım onlarla galiba 3 haftaya falan gönderiyorlar öyle değil mi ?
  • ip6 7 gün, ip6 plus 3-4 hafta..
  • İphone 6 var 5. Cadde beklerim diyorsaniz gidin alin ama full price at&t diyeceksiniz.
  • karti K kullanıcısına yanıt
    Ne kadar beklerim ki ?
  • Geliş tarihleri ne zaman? Yorumları ona göre yapalım..
    ip6 7 gün iyiymiş de onlar 2-3 güne gelecekler artık 1 ay sonraya kalacak gibi
  • 1 ay sonra elini kolunu sallayarak olmasada kesin alır
    Keşke ilk çıktığında verselerdi sipariş plus bile gelirdi. Aslında 5.ave de zor ama diğer yerlerde central parka yakın olan başka mağaza white plan ya da att t- mobile verizon dan kontratsız olarak da alabilirler. Ya da Best Buy nerdeyse her caddedevcar otda da şanslarını deneyebilirler.
    Best Buy'da falan şu an yok mudur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.