Şimdi Ara

apple store yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni iphone aldim eski iphone daki uygulamari tek tek atsam sonra eski teldekileri silmesem bir sikinti olurmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yardimlarinizi bekliyorum itunes kullanmadan tek tek atsam sknti olmaz heralde dimi ?

• aynı apple hesabınla yeni iphone'a giriş yaparsan icloud üzerinden eski cihazındaki yüklü olan uygulamaları aktarabiliyorsun diye biliyorum itunes kullanmadan (yanılıyor da olabilirim denemedim hiç)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • JB siz bir cihaz kullandığını varsayarak yazıyorum.

Niye böyle birşey yapma gereği duyduğunu tam olarak anlamasamda,

Sonuçta yeni aldığın,iphone da ,daha önceki indirdiğin uygulamaları kullanabilmek için,zaten diğer iphone da kullandığın iTunes hesabın ile aktive ,restore veya senkronize yapman gerekir.

İtunes hesabında ,diğer iphone için verdiğin isimle aldığın backup ı yeni iphone a yüklesen bile bir problem çıkmaz.

Tek hesap ile aktive ettiğin birden fazla iphone da daha önce indirdiğin programları kullanabilirsin.

Tek tek yükliyeyim diye uğraşmana bile ğerek yok.
    Diğer iphone dan silmenede gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 8 Ocak 2013; 0:03:04 >
  • Gayet açıklayıcı cevap vermiş arkadaş. Aldığın tüm ücretli uygulama, müzik vb ürünleri aynı hesabınla başka bir apple ürününde kullanabilirsin
  • tesekkur ediyorum arkadaslar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Store Ödeme
    9 yıl önce açıldı
    APPLE STORE'A RANDEVUSUZ GİTMEK
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.