Şimdi Ara

APPLE STORE YAZILIM SATIN ALDIM AMA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler değerli forum halkı ben 2 gün önce PC'me Orgınal lisanslı yazılım almaya karar verdim. Son zamanlarda Windows 8'in bu Etkinleştirme hatası beni çileden çıkartmaya yetiyordu. Şimdi 2 gün önce APPLE ONLINE MAĞAZA'dan Mac OSX Monti Lion sürümünü satın aldım fakat bana ne bir kod nede başka bişey geldi Sizce bana bir DVD'mi yolluyacaklar , yoksa bir kod içeren mesajmı daha önce bu sürümü satın alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi?
     APPLE STORE YAZILIM SATIN ALDIM AMA...

• Hangi bilgisayarına aldın bunu. Bir mac bilgisayarın var mı?
  • Şimdilik yok hocam ama laptoba'da kuruyolar daha önce kişisel pc'ye kurulum yapmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satın almak yerine hackintosh kursaydın. driverlar uyumlu olmuyor bir dünya uğraşmak gerekiyor boşuna para vermişsin gibi geldi şuan.

Ayrıca mac sistem dışında çok performanslı çalıştığını söyleyemeyeceğim. DVD ile gelir tahminen. Çok satın aldım ama store üzerinden. zaten sonra bedava yaptılar. lisans vs olmadığı için herhangi bir şekilde netten bulsanda kurabilirsin. Mavericks ücretsiz olarak piyasaya çıkmıştı şimdi yosemite te ücretsiz olacak. gitmiş iki dönem önceki işletim sistemine para vermişsin. Bence siparişini iptal et. Mavericks kur. zaten ücretsiz.
  • hocam maverick'i denedim usb'den fakat mause'mu görmedi laptop'da birde güvenli boot etmedi ya :(

• Red Devil007 kullanıcısına yanıt
    öncelikle bilinen yollardan indirip denemeliydin. Performans alabileceğini gördükten sonra sipariş verirdin. Şimdi aldın ama işe yarayacak mı belli değil.

Ayrıca ileride mac alma durumun varsa, mac ile ücretsiz geliyor o yazılımlar sana.

Veya mac kullanan bir arkadaşından dvd ye atmasını rica edebilirdin. Bana da boşuna para verdin gibi geldi.
  • İade yapsam kargoya verilmeden kredi kartıma kaç günde geçer param ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Red Devil007 kullanıcısına yanıt
    5-7 iş günü olması lazım
  • sanal makina ile kurunca hiçbir işe yaramaz ama hard disk bölerek kurduğun zaman tam performans ile kullanılıyor.ben şu anda kullanıyorum tek sıkıntısı wiriless görmüyor bitane adaptör aldım şu anda çok iyi
    iade edebiliyosan et bence.bi link göndereyim sana onu takip ederek kurulum yap.
  • Benim laptop biraz eski kurabilirmiyiz boyle birsey link varsa atarmisiniz anlatimli sekilde

• Verirsen sevinirim kardeşim wireles adaptörümde var

• gönderdim link kolay gelsin
  • rvn_10 R kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam sağolasın bu arada az önce mail gönderdi APPLE lisansımı verdi tamda iptal edicekken

• İnşallah bilgisayarına uyar. Ben hiçbir zaman bir işletim sistemini korsan olarak ya da önizleme sürümünü indirir denerim sonra para veririm. Windows 8'de de aynısını yaptım daha sonra kampanyası ile aldım ki üstelik Windows 7 kullanıyordum. Çok büyük bir uçurum değildi.. Ama siz büyük bir riske girmişsiniz, hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.