Şimdi Ara

Apple Swap Cihaz İmei Kayıtdışı Sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Apple garantili iphone 7 plus 128 gb telefonum yaklasık 4 ay önce kapatıldı , kapanır kapanmaz akasya apple mağazasına gittim bana bir numara verildi aradım ve kayıt işlemleri sağlandığını 3 hafta içinde telefonun kullanıma açılacağı söylendi.
    3 hafta bekledim ve telefonum açılmadı tekrar aradığımda yanlış bilgi verildiğini ve bu sürecin 4 hafta olduğunu söylediler.
    4. haftanın sonunda hala telefonum açılmayınca tekrar aradım. Bu sefer kayıt oluşturulmadığını ve yeni bir kayıt oluşturmaları gerektiğini söylediler.
    Tamam dedim kesinlikle çözülcekmi bu 4 hafta sonunda diye sorduğumda kesinlikle çözülceğini söylediler bir kaç defa teyit ettirdim ve aynı cevabı aldım.

Beklemeye başladım ve o 4 hafta da doldu ve bilin bakalım ne oldu , telefon yine açılmadı.
    Tekrar aradım bu sefer Burcu isimli kıdemli uzman dosyayı aldığını ve son bir kayıt oluşturması gerektiğini ve bu kayıt sonucunda eğer telefonum açılmazsa yeni bir kapalı kutu cihaz göndericeğini ve sabırla beklememi söyledi.4 hafta daha bekledim tabiki 4. hafta sonunda ne burcu hanım ne baska biri aramadı.
    Bu olaydan sonra defalarca onlarca kıdemli uzmanla görüştüm burcu,can,ibrahim,samet,berna vs vs inanın isimleri unuttum artık ve Tüketici Hakları Heyetine başvurmak durumunda kaldım çünkü benimle dalga geçiyorlardı resmen oyalamaktan başka birşey yapmıyorlardı hepsi haklısınız demekten başka cevap vermiyorlardı. Hiçbir olayın bu kadar uzun sürmediğini ve benim hiç bir hatam olmadığını ne çalıntı ne anakart değişikliği ne başka bir kullanıcı hatası ama bir türlü anlayamadıklarını söylediler.

En son Cengizhan isimli kıdemli uzmansizin işinizi halledicem kesinlikle garantisini veriyorum telefonunuz ya değişicek ya açılacak başka hiç bir sıkıntı olmıycak ben size apple adına bu sözü veriyorum dedi inanmamıştım ama bana inanabilirsiniz güvenebilirsiniz ben sizi madur etmicem hergün ilgilenicem vs dedi 2-3 hafta boyunca 5-6 görüşme yaptık bu şahısla ve tabiki bu arkadaşa da daha sonra ulaşamadm maillere bakmadı arıcagnı söyledi aramadı. Bu aralarda tabiki kvkyla görüşüyorum , btkyla görüşüyorum apple mağazalara gidiyorum hepsi call center ın bu işi hallediceğini söylüyolar.

Ve yaklaşık 4 ay sürdü bu olaylar ve dün apple tarafından arandım ve tüketici heyetine gönderdiğim şikayete karşılık savunma oluşturduklarını söylediler ne savunması dediğimde bilgi veremiceklerini söylediler kim bana bilgi vericek dediğimde kaymakamlıkla görüşün dediler.

Sonuç olarak bu kadar lakayıt ve bilgisiz bir çağrı merkezi çalışanları görmedim. Apple kendi gönderdikleri hatalı sıfır iphone kayıtdışı ve oluyor Hiç bir şekilde ürününün arkasında durmuyor.
    Sorun sonuçlanınca buraya yazıcam

• Hocam normalde bu tür cihazlar kapalı kutu değişiyor sizin şanssızlığınız olmuş hakem heyetinin mağdur etmeyeceğini düşünüyorum
  • Aynı durum bende de var 11 ay önce swap olarak değişen 6s plus imei klonlandı bekliyoruz bakalım yapacaklar mı?
  • Valla ya dalga geçer gibi hatta 2. görüştüğüm kıdemli uzman 2. kez yeni kayıt oluştururken peki bu da sonuçlanmazsa ne olacak diye sorduğumda tekrar bi kayıt oluşturcaz dedi peki o da sonuçlanmazsa dedim o zaman tekrar kayıt dedi peki sonsuza kadar sürekli kayıt mı oluşturmamız gerekiyor dedim evet prosedür böyle dedi dalga geçer gibi ya inanın artıkçıldırcam o seviyeye geldim
  • Aynı durumu yaşayan varmı ?
  • rapkesh50 R kullanıcısına yanıt
    Aynen ayni durumu yaşadimm 2015 de yurtdişi 6s 64 gb almiştim 2016 yilin ekim kasim gibi garantisi bitmek üzereylen servise gönderdim cihaz %30 da kapaniyor diye cihaz adana başarida değişim aldi kağit belgelerini atmadim kutuya koymuşum 2017 15 temmuz günü kapandi allahdan belgeleri buldum durumu izah edp bekledim 1 ay beklendim her gün aradim sıkıştirdim belgeler elimde kağit burda cihazin sizdee telefonumu geri verin dedim öyle birşey olamaz dediler tm mahkmeye gidiyorum dediler 1 hafta sonra tel geldi size mail gönderdik onu doldurup mail atin cihazi gelip alicaklar dedler cihazi gelip aldilar 10 gün sonra 128 gb 6s kapali kutu gönderdiler...kisacasi magdur olmazsin her türlü alirsin cihazini tabi kapali kutu şeklinde:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 26 Ekim 2018; 1:29:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Aynen ayni durumu yaşadimm 2015 de yurtdişi 6s 64 gb almiştim 2016 yilin ekim kasim gibi garantisi bitmek üzereylen servise gönderdim cihaz %30 da kapaniyor diye cihaz adana başarida değişim aldi kağit belgelerini atmadim kutuya koymuşum 2017 15 temmuz günü kapandi allahdan belgeleri buldum durumu izah edp bekledim 1 ay beklendim her gün aradim sıkıştirdim belgeler elimde kağit burda cihazin sizdee telefonumu geri verin dedim öyle birşey olamaz dediler tm mahkmeye gidiyorum dediler 1 hafta sonra tel geldi size mail gönderdik onu doldurup mail atin cihazi gelip alicaklar dedler cihazi gelip aldilar 10 gün sonra 128 gb 6s kapali kutu gönderdiler...kisacasi magdur olmazsin her türlü alirsin cihazini tabi kapali kutu şeklinde:)
    Adam 4 koca aydır mağdur daha fazla ne olabilir zaten. 4 aydır parasını ödediğin cihazı kullanamayıp kapalı kutu telefon verdiler diye sevinmesi mi lazım?Thh ile seve seve seve yeni cihaz verecekler zaten başka çıkar yolları yok. Apple kullanıcıyı açıkça mağdur etmiş. At koşturuyorlar memlekette.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Valla hocamm biraz cin biraz şeytan gibi olucaksin ki ben 15 günden sonra hergün hergün hergün arayip ulaşmaya calişiyodum ulaşiyodum da 4 ay beklemiş kendisi ulaştigim kadin artik tanidi beni "iphone 7 ekrani kirildi o an durumu izah ettim sonra yurtdşi cihazlari ücretli dahi yapilmiyacak yasasina denk geldim cihaz alindi teslim edildi 1 haftadir sizde dedim bu yasayi kabul etmem dedim bagirdim cagirdim beni ilgilendirmez yasa bu süreçden sonra başlar öncesinde teslim aldiginiz cihaz için başlamaz dedimm yapicaksiniz 550tl ödiyecem dedim 20 gün yasanin tekrar geri cekilmesi için bekledim 25 gün sonra ekranim ücretsiz bi şekilde yapilip ücret almadan cihazima kavuştum hesap senden.!!kisacasi sesini duyurucaksin.
  • Benim telefonum 2. El almıstm ama swaptan gelen bir telefon değişim kağıdı vs kvk ya verilirken ki belgesi herşeyi var sorun yaratırlarmı acaba ? Fatura yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.