Şimdi Ara

Apple TR Neyin Kafasını Yaşıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle 16gb'leri telefondan saymıyorum 3k para verdiğim telefona müzik resim video oyun vs yükleyemeyeceksem ne işe yarıyacak bu telefon.
    İp6s 64gb 3500 TL
    İP6S PLUS 64GB 3800 TL
    İyice kafayı yediler
    Alacak arkadaşlara önerimde yurtdışından alın Tr'De para kazandırmayın bunlara önceden Devlet gömerdi şimdi hem devlet hem satıcı hem üretici gömüyor.
    Hayır telefonların diğerlerine göre bir artısıda kalmadı eskiden sorunsuz derdik şimdi apple samsung'dan daha sorunlu nerdeyse bütün iphone'lar 2 sene içinde ya orta tus ya güç tuşu yada başka nedenden garantiye gidiyor[Samsung ile Apple'i kıyaslarken s4 mini j3 j5 a5 vs ile kıyaslamayın S4-S5-S6-NOTE3-NOTE4-NOTE5 İLE KIYASLAYIN]
    Lg tam f/p fakat zilyon tane sıkıntısı var + tipleri çok kötü
    Samsung 5 senedir düzeltemedi şu donma sorununu mühendisleri yatıyo.
    Alem buysa kral Huawei Ascend G7

• Çok değerli yorumlarını Windows Phonelar içinde alabilirmiyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Çok değerli yorumlarını Windows Phonelar içinde alabilirmiyiz ?

windows phone = çöp.
    Tasarım pert+çok kalın + iğrenc dandik plastik
    Uygulama yok.
    Şuan en iyi telefon Note 5 ama samsung 2-3 aya yarı fiyatına inip ele düştüğü için insanlar almak istemiyor ben gidip 2500 e note 5 alcam 3-5 ay sonra başkası 1500 e alacak herkeste note 5 dolacak vs vs.
  • liseli gelmiş atıp tutuyor yok şu çöp şu kral. almayacaksan alma kardeşim gelip burda 2 kuruşluk telefonunu övüp ego tatmin etme
  • Sen ödevlerini yaptınmı bakıyım ha

• Arkadaş sürekli hangi telefonu alsam diye başlık açıyordu, şimdi de bu işlere sardı herhalde.
  • Salı günü okula git bi düşün eğitim sisteminin sorumlusu kim. O zaman anlarsın suçun apple tr de olmadığını. Dolar olmuş 3 tl. Vestel ek vergi istedi. Aldı. Şimdi bak bakalım suç apple damı saraydamı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citizen yaşıyor mu hala ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acilen kampanya yapılmalı örneğin 6s plus yanında apple watch 500tl ye sayılmalı, ikili paketler çıkarılmalı..

• Apple fiyati dusurse koda kosa onu alirdin ama demi.

• http://forum.donanimhaber.com/m_110977980/f_//tm.htm#110977980

Sen zaten o telefonu aldırma babana.Düşürürsün kaybedersin baban döver sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 1 Kasım 2015; 13:05:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuyugu00

quote:

windows phone = çöp.
    Uygulama yok.
    Şuan en iyi telefon Note 5 ama samsung 2-3 aya yarı fiyatına inip ele düştüğü için insanlar almak istemiyor ben gidip 2500 e note 5 alcam 3-5 ay sonra başkası 1500 e alacak herkeste note 5 dolacak vs vs.

Senin amacın belli son cümlede bakılırsa. Telefonları ego tatmini olarak kullanıyorsun. Ne var senin olan telefonu herkes kullanırsa havan mi düşer?

• quote:

Orijinalden alıntı: Spy_Hero

quote:

quote:

windows phone = çöp.
    Uygulama yok.

Senin amacın belli son cümlede bakılırsa. Telefonları ego tatmini olarak kullanıyorsun. Ne var senin olan telefonu herkes kullanırsa havan mi düşer?

yani kanka 2300 verdikten sonra havasıda olsun hava istemesem gider g7 alırım 800 e şuan g7 de yapamadığın note 5 yada ip6 da yaptığın bişey yok

• Nicke bakin ve uzaklasin

• 3.800 liralik telefonun yaklasik 1.050 lirasinin yasal vergiler oldugunu biliyor musun ? Devlet mi ne kafasi yasiyor apple tr mi ?

• huawei ve iphone karşılaştırmak.... hmm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spy_Hero

quote:

quote:

windows phone = çöp.
    Uygulama yok.

yani kanka 2300 verdikten sonra havasıda olsun hava istemesem gider g7 alırım 800 e şuan g7 de yapamadığın note 5 yada ip6 da yaptığın bişey yok

Havan batsın

• Sen en iyisi telefon kullanma

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111507935

• Vestel in ek vergi uygulamasi kabul edilmedi diye biliyorum. Yaniliyormuyum

• Hadi konuyu açan ergen vs. her neysede 3-4 bin TL telefona vermek nedir, hadi verdin paran varda bunu savunmak nedir neyin kafasında millet. Şimdi apple fan boyları yanılıp yazılıp taşa tutmasın beni diye belirteyim 2010 dan beridirde iphone kullanıyorum. Şuan fiyatını fahiş şekilde artıran Apple geçen sene 3000 li rakamları hayatımıza soktu bu senede 4000 li. Kurlar vs. arttı, neden diğer markalar bu kadar arttırmadı fiyatlarını. Kaldı ki onlarında fiyatları yüksek 2500 üstü telefon için pahalı ve gereksiz. Paran varsa alırsın o ayrı ama savunma bari, ülkenin durumu belli. Gerçi savunan tayfada belli ergen baba parası yiyen tipler, paranın nasıl kazanıldığını bilmeyenler.
  • bu tür salakça konulara onlarca kişi mesaj atar ama gerçekten yardım isteği için konu açanlara kimse cevap vermez ya da çok az cevap verir. ergen bir velet ego tatmini yapmak için girmiş. yani ya he he he deyip geçmek gerek...belki de konu sadece trollük. trollük değilse de kedi uzanamadığı ciğer misali.

not: iphone 5 sahibiyim ve 3 sene kadar daha cep telefonu almam. iphone almayacağım telefon grubundan oldu...ama bu konu açmamı gerektirmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 1 Kasım 2015; 17:57:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.