|
Bildirim
Bence hala ucuz.
Biraz daha pahalı olsun! Hatta daha fazla pahalı olsun! Yetmez daha daha pahalı olsun!! Bizim bazı insanlarımız her şeyin en pahalı olanını hak ediyor. mediamarkt.de sitesinden yeni kestim. iphone 14 pro 256 GB, 1289 EURO! Ama Türkiye'de 48 bin TL! Hadi senin hesapla (!) 1289 euroyu şu an mevcut euro kuru ile (21 lira) ile çarpalım! Yine de 27 bin lira ediyor! Yazık acıyorum gerçekten. |
İstikrar sürsün Türkiye büyüsün :)))
|
Çıkmıyor dediğin dolar kara borsa oldu. Resmi rakamlar ile piyasa arasında 1 buçuk lira gibi farklar var. Az bile artmış yani devamı da gelecektir bu zamların. |
bu millete her şey müstehak umarım daha beter olur umrumda bile değil herkes hak ettiği hayatı yaşar. siyasi demeçlerle uyumaya devam.
|
Herkes verdiği oyun sonucuna katlanıcak, arada diğer kesim de gidicek ama müstehak.
|
Dolar çıkmıyor demiş biride şaka gibi... Kara borsa oldu dolar vermiyor bankalar. Geçen bozayım dedim lazım geri alamam diye bozmak yerine kredi çektim gidip. Makas 4 liraydı garantide... Firmalarda aptal değil yani projeksiyon yapıyorlar patlayağını sokaktaki adam bile biliyor(dayılar hariç) .
|
Zamdan memnun olan Tayyibe oy vermeye devam edebilir.
|
Halkın %50 si bu durumdan memnun. Ekonomi şahlanmaya devam
|
Nankörler bak her şey artıyor maaşlarımız gibi iyi ki ampüller var. Oleyyy
|
Maşallah maşallah |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 18 Mayıs 2023; 11:14:57 > |
Çıkmıyor dediğin dolar kara borsa oldu. Resmi rakamlar ile piyasa arasında 1 buçuk lira gibi farklar var. Az bile artmış yani devamı da gelecektir bu zamların. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
WWDC sonrası da diğer ürün gruplarına muhtemelen kur güncellemesi gelir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 18 Mayıs 2023; 11:15:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|