Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (942. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.831
Cevap
354
Favori
864.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 938939940941942
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam ben turknet kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Forumda süperonline kullanan arkadaşlar varsa onlar daha net cevap verebilirler.

• Merhabalar,
    Put.io üyeliği için 3 kişiyiz, 2 kişilik boş yerimiz var katılmak isteyen özelden yazabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bloomberg'den Mark Gurman'ın haberine göre, Apple'ın silikon bağımsızlığı yolculuğunda önemli bir adım daha atmaya hazırlandığı bildiriliyor. Bu değişimin ilk olarak 2025 yılında yenilenecek olan Apple TV ve HomePod Mini donanımlarında görülmesi bekleniyor.

Mark Gurman'ın haberine göre şirket, Broadcom'un Bluetooth ve Wi-Fi çiplerini önümüzdeki yıldan itibaren kendi özel tasarım çözümüyle değiştirmeyi planlıyor. Rapora göre, dahili olarak 'Proxima' olarak adlandırılan çip birkaç yıldır geliştiriliyor ve Apple'ın üçüncü taraf tedarikçilere olan bağımlılığını azaltmaya yönelik son hamlesini temsil ediyor. TSMC, Apple'ın çip geliştirme stratejisinde devam eden ortaklığını sürdürerek bileşeni üretecek. Gurman'ın haberine göre Proxima'nın kullanıma sunulması, Apple'ın ev cihazlarında, özellikle de 2025 için planlanan Apple TV ve HomePod mini'nin yeni sürümlerinde yapılacak güncellemelerle başlayacak. Teknolojinin aynı yıl içinde iPhone'a gelmesi ve 2026'da iPad ve Mac entegrasyonunun gerçekleşmesi bekleniyor.

Bu geçişin zamanlaması, Apple'ın 2025 yılı için yapay zeka destekli bir ev hub cihazı ve bağımsız bir güvenlik kamerası planlarını içeren daha geniş akıllı ev stratejisiyle uyumlu. Özel kablosuz çip, Apple'ın ev cihazları arasında daha iyi entegrasyon ve daha hızlı veri senkronizasyonu sağlayabilir.

https://9to5mac.com/2024/12/12/gurman-new-apple-tv-and-homepod-mini-on-track-for-2025-release-will-use-apple-networking-chip/

• yabancı vidoları seyrettim tvos 18.2 de snoopy çizgi köpek var benim apple tv çıkmıyor neden ki

• sturan53 S kullanıcısına yanıt
    hocam bu uygulama hakkında bir şey soracağım şimdi beş kişi tek bir hesaba giriyorsunuz ya bulut sistemi ayrı ayrı mı yoksa tek bir bulut üzerinden mi oluyor yani mesela benim indirdiğim filmleri diğer arkadaşlar görebilecek mi yoksa herkesin ayrı profili mi var?

• efem-35 kullanıcısına yanıt

3.nesil 4k kullanıyorum ben de çıktı. Belki sürümden sürüme değişiyordur.

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt

Hayır hayır, kimse kimsenin ne indirdiğini görmüyor. Herkesin ayrı profili var.

Burada tek kural 5 kişi toplam 1 TB'lık alanınız var. O yüzden her bir aile üyesinin kendi payına düşen 200 GB'yi geçmemeye özen göstermesi gerekiyor. Ama o da geçilmiyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt
    Geç gördüm kusura bakmayın tamamlandı grubumuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturan53 -- 13 Aralık 2024; 19:58:42 >
  • sturan53 S kullanıcısına yanıt

Yeni grubunuz hayırlı olsun. Put.io'nun keyfini çıkarın.

Put.io dünyasına yeni adım atan arkadaşlar şuradaki rehberden faydalanabilirler.

INFUSE UYGULAMASINDA PUT.IO VE PUTFLIX KURULUMU

• lazzaro L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler iptv işkenceymiş çok memnunum

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    4k 2017 model benim kullandığım bende yok sağlık olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 938939940941942
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.