Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (940. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.831
Cevap
354
Favori
864.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 938939940941942
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim karşılaştırmalarım.Orjinal 4k Blu-ray diskler ile Apple TV 4K içeriklerdir.Sony 75xf9005 ve Sony ps5 disk oynatıcısı üzerinden her iki kaynak görüntüyü kıyasladım.

Orjinal 4k Blu-ray Disk’lerim.

Matrix

Patriot

Mummy Tom cruise

The Equalizer

The equalizer 2

Fantastic Beasts The Crimes

Bumblebee

Justice league

Mission impossible Fallout

Jurassic world yıkılmış kırallık

Baby driver

Jumanji

Pacifig rim.

• Bu apple arcade’e daha kaliteli oyunlar gelmesi lazım.Çoğu oyun 10 senelik mobil oyun kıvamında.
  • Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt

Ben de aynı şeyi düşünüyorum, biraz daha yatırım yapması lazım bu platforma. Neyse ki sevdiğim oyunlardan biri olan Final Fantasy serisi yakında geliyormuş.

Hot Wheels: Race Off+ - Dec. 5th 

PAC-MAN 256+ - Dec. 5th 

Talking Tom Blast Park - Dec. 5th 

Barbie Color Creations+ - Dec. 5th

Boggle: Arcade Edition - Dec. 5t - Link

FINAL FANTASY IV REMAKE+ - Dec. 9th 

FF IV: THE AFTER YEARS+ - Dec. 9th -

Skate City: New York - Jan. 9th 

It's Literally Just Mowing+ - Jan. 9th

Rodeo Stampede+ - Jan. 9th

FINAL FANTASY+ - Jan. 9th 

Three Kingdoms HEROES - Jan. 9th 

Trials of Mana+ - Jan. 5th

• Infuse, Black Friday kapsamında 3 ay ücretsiz pro üyelik veriyor.

apps.firecore.com
    🎁 Infuse Black Friday Sale
    https://apps.firecore.com/blackfriday

• Sevgili Apple TV kullanıcıları, 32 gb kapasite işimizi görür mü yoksa daha fazla kapasite alın mı dersininiz. Aslında spotify falan açacağım tv üzerinden oyun, film indirmeyi düşünmüyorum.
  • fugu kullanıcısına yanıt

Benim genel düşüncem e-kitap cihazları hariç diğer tüm her şey en az 64gb tercih edilmeli :) Özellikle de bir medya cihazıysa ve boyutu artırılmıyorsa. Pek de mantıklı bir yaklaşım olmadığını biliyorum ama örneğin bugün indirmeyi düşünmüyorsunuz ama seneye düşünürseniz geri dönüşünüz olmayacak. Cihazın seçeneklerini, fiyat farklarını vs'yi bilmiyorum. Ciddi bir fark yoksa daha yüksek kapasite düşünün derim :)

• fugu kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamayacaksan yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugu

Sevgili Apple TV kullanıcıları, 32 gb kapasite işimizi görür mü yoksa daha fazla kapasite alın mı dersininiz. Aslında spotify falan açacağım tv üzerinden oyun, film indirmeyi düşünmüyorum.
    Hocam eger sizi zorlamaz ise en son cikan hatta 128 gb ethernetli alin gecin . Ben oyle yaptim 3 e de boldurdum mis gibi iki taksit bitti bile .

Edit yapam ocak ayinda zamlanir gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 28 Kasım 2024; 22:47:10 >
  • lazzaro L kullanıcısına yanıt

Hocam satın alım nasıl yapabiliriz biliyor musunuz? Websitesine giriyorum google play filmler kapatıldı diyor youtube ile birleşti diyorlar. Youtube dan film satışı da TR de açık değilmiş sanırım. Telefon tabletten de alım yapamadım Google TV indirip. Cihazlarım komple iOS bilgisayar dahil.

• PureHD kullanıcısına yanıt

Ben Android telefonumda Google TV uygulamasından satın alma yapabiliyorum. iPhone ve iPad'deki Google TV uygulamasında satın alınmış filmler kütüphaneye ekleniyor ve izlenebiliyor, ayrıca YouTube hesabınızda menüde Filmleriniz sekmesinden de filmlere ulaşılabiliyor.

Ancak, dediğiniz gibi, ilk satın alma işlemi iOS cihazlarda yapılamıyor. Bunun için bir Android cihaz gerekiyor.

Başka ülkelerde, bilgisayardan YouTube'a girip https://www.youtube.com/feed/storefront adresinden satın alma yapılabiliyor ama Türkiye'de nedense bu fonksiyon çalışmıyor. Belki ileride bizde de açılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 29 Kasım 2024; 18:56:16 >
  • Bir tane airpods 2. Version digeri 4. Versioni ayni anda baglayamiyorum , varmi cozumi arkadaslar bu sacma olmus bence

Ikiside bagli gozukuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 29 Kasım 2024; 23:47:33 >
  • Alien Romulus sadece Disney Plus için mi çıkacak bilen var mı?

• Ziromen kullanıcısına yanıt

Tüm Alien filmleri 20th Century Fox stüdyoları yapımı olduğu için ve bu şirket de artık Disney çatısı altında olduğu için evet film öncelikle sadece Disney Plus'ta yayınlanacak.

• iyi geceler apple tvye infuseyi kurdum modeme hdd veya usb bağlamadan pcdeki filmi direk izleyebiliyormuyum
  • Apple tv aldim bende nexflix gibi stream eden sistemler uzerinde pj de film izlemek icin, benq w5700 bagli olacak avr araciligiyla, oda oioneer vsx lx505, bluray veya remuxlar icin zidoo z9x kullaniyorum,
    Ilk sayfadaki en iyi goruntu ayarlari hala gecerlimidir
  • hozes H kullanıcısına yanıt

Geçerlidir.

• Sevenhillli S kullanıcısına yanıt

Bağlantıyı kesip tekrar deneyin. İkinci Airpods'u bağlarken sağ üst köşedeki menüden ''Ses Paylaşma'' (Share Audio) seçeneğini seçmeniz gerekli.

• Arkadaşlar selamlar,

Bu film kiralama işi neye göre değişiyor?

Inside Out kiralayayım dedim, ne ilk filmi ne de ikinci filmi kiralığa açık..

• apple tv den exxen açabilen var mı ?
  • Snappier uygulaması kullanan arkadaş var mı ?
    Playlist otomatik silinmiş tekrar eklenmiyor ?
    İcloud senkronize çalışmıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 938939940941942
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.