Ben de 5 fim ön sipariş vermiştim |
Apple TV [ANA KONU] (938. sayfa)
-
-
Sanırım sadece Android TV ile uyumlu, çünkü telefonda çıkmıyor, linkten girince de uyumlu değil diyor -
Google Play Store’da mevcut uygulama, oradan uyumluluk konularına bakabilirsiniz sanırım.
play.google.comApple TV - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.apple.atve.sony.appletv&pcampaignid=web_share
Android kullanmadığım için daha fazla detay bilmiyorum maalesef.
-
Artık satın alma bitti kiralığa devamke.
-
Arkadaş 18.99 yazmılta gladyötör 2 ben baktıgımda 200₺ birde ne zaman izlenme tarihi
-
Arkadaşlar iptv için apple tv önerir misiniz? bir diğer seçenekte nvidia shield silindirik olan. Sadece film ve maç izliyorum. Bir de kullandığım her şey apple o yüzden apple’a biraz daha sıcağım. Ama iptvde dezavantaj yaşar mıyım bilmiyorum? -
Apple TV'yi başka birçok şey için öneririm (örneğin film izlemek için ya da Netflix, Amazon gibi streaming uygulamaları için) ama IPTV için önermem. Eğer kullanımınız ağırlıklı IPTV olacaksa Shield alın ve TiviMate kullanın.
Yanlış anlaşılmasın, Apple TV'de de IPTV izlenir, izlenmez değil. Ama Apple TV'deki hiçbir uygulama Android'deki TiviMate'in verdiği konforu vermez. Aslında en güzeli iki cihazı bir arada kullanmak, ama bütçe meselesi tabii.
-
önceden sipariş verenler 18.99 dan alacak artık fiyatlar 200 tl
-
Ön sipariş hikaye hala önsiparişte 200₺ appletv gelmeden düdükleme peşinde
-
fiyatlar değişmeden önce eski fiyattan ön sipariş verenler yeni fiyattan ödeme yapmayacaklar onu söylemek istiyorum
-
Merhabalar
Android TV yi kontrol etmek için kullandığımız Google tv gibi bir uygulama var mı acaba android telefondan aplle tv yi kontrol etmek için bir uygulama -
Müşteri hizmetlerinimi arayıp sordunuz
-
Turkcell Tv+. Uygulamasının yazılım yavaşlığından dolayı sattım apple tv yi teşekkürler öneren arkadaşlara -
TV plus da ses kesintileri yaşadınız mı sizde 4k kanallarda Apple TV de acaba? -
Ses kesintisi yaşamadım da ileri sarma olayını çözemedim 30sny 30 sny sarıyordu zor oldu ilerleyen dönem de belki tekrar denerim şansımı -
Çılgın Hırsız 4 filmine eski fiyattan ön sipariş vermiştim. Zamlar geldikten sonra film apple tvye geldi ve eski fiyattan çekti ücreti. Hatta bende merakla bekledim acaba yeni fiyattan mı ücret çekmeye çalışacak diye ama 18.99 ödedim. Gladyatör 2 vs filmleri eski fiyattan ön sipariş geçenler bir sürpriz olmazsa eski fiyatla kurtardılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodostre -- 24 Kasım 2024; 18:30:42 > -
Ön siparişi şimdi verirseniz güncel pahalı fiyat. Ben yaklaşık 1 ay önce verdim. 4-5 filme ve 18,99₺ çekildi. -
Yeni fiyat çekerse zaten ön sipariş vermenin anlamı yok. İtiraz edince ücret iadesi yaparlar. -
Ön siparişli filmlerde ücreti hemen çekmiyor. Film apple tvde gösterime girdiğinde çekiyor. Kafa karıştırmasının sebebi bu. -
evet ve buradan alan arkadaşlar söyledi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X