Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (938. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.831
Cevap
354
Favori
864.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 936937938939940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de 5 fim ön sipariş vermiştim

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Sanırım sadece Android TV ile uyumlu, çünkü telefonda çıkmıyor, linkten girince de uyumlu değil diyor
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Google Play Store’da mevcut uygulama, oradan uyumluluk konularına bakabilirsiniz sanırım.

Android kullanmadığım için daha fazla detay bilmiyorum maalesef.

• Artık satın alma bitti kiralığa devamke.

• LuqueTr kullanıcısına yanıt

Arkadaş 18.99 yazmılta gladyötör 2 ben baktıgımda 200₺ birde ne zaman izlenme tarihi

• Arkadaşlar iptv için apple tv önerir misiniz? bir diğer seçenekte nvidia shield silindirik olan. Sadece film ve maç izliyorum. Bir de kullandığım her şey apple o yüzden apple’a biraz daha sıcağım. Ama iptvde dezavantaj yaşar mıyım bilmiyorum?
  • haybroo kullanıcısına yanıt

Apple TV'yi başka birçok şey için öneririm (örneğin film izlemek için ya da Netflix, Amazon gibi streaming uygulamaları için) ama IPTV için önermem. Eğer kullanımınız ağırlıklı IPTV olacaksa Shield alın ve TiviMate kullanın.

Yanlış anlaşılmasın, Apple TV'de de IPTV izlenir, izlenmez değil. Ama Apple TV'deki hiçbir uygulama Android'deki TiviMate'in verdiği konforu vermez. Aslında en güzeli iki cihazı bir arada kullanmak, ama bütçe meselesi tabii.

• MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt

önceden sipariş verenler 18.99 dan alacak artık fiyatlar 200 tl

Ön sipariş hikaye hala önsiparişte 200₺ appletv gelmeden düdükleme peşinde

fiyatlar değişmeden önce eski fiyattan ön sipariş verenler yeni fiyattan ödeme yapmayacaklar onu söylemek istiyorum

• Merhabalar
    Android TV yi kontrol etmek için kullandığımız Google tv gibi bir uygulama var mı acaba android telefondan aplle tv yi kontrol etmek için bir uygulama

Müşteri hizmetlerinimi arayıp sordunuz

• Turkcell Tv+. Uygulamasının yazılım yavaşlığından dolayı sattım apple tv yi teşekkürler öneren arkadaşlara
  • burcink kullanıcısına yanıt
    TV plus da ses kesintileri yaşadınız mı sizde 4k kanallarda Apple TV de acaba?
  • murat ergull M kullanıcısına yanıt
    Ses kesintisi yaşamadım da ileri sarma olayını çözemedim 30sny 30 sny sarıyordu zor oldu ilerleyen dönem de belki tekrar denerim şansımı
  • portrey P kullanıcısına yanıt
    Çılgın Hırsız 4 filmine eski fiyattan ön sipariş vermiştim. Zamlar geldikten sonra film apple tvye geldi ve eski fiyattan çekti ücreti. Hatta bende merakla bekledim acaba yeni fiyattan mı ücret çekmeye çalışacak diye ama 18.99 ödedim. Gladyatör 2 vs filmleri eski fiyattan ön sipariş geçenler bir sürpriz olmazsa eski fiyatla kurtardılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodostre -- 24 Kasım 2024; 18:30:42 >
    Ön siparişi şimdi verirseniz güncel pahalı fiyat. Ben yaklaşık 1 ay önce verdim. 4-5 filme ve 18,99₺ çekildi.
  • Yeni fiyat çekerse zaten ön sipariş vermenin anlamı yok. İtiraz edince ücret iadesi yaparlar.
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt
    Ön siparişli filmlerde ücreti hemen çekmiyor. Film apple tvde gösterime girdiğinde çekiyor. Kafa karıştırmasının sebebi bu.
  • portrey P kullanıcısına yanıt

evet ve buradan alan arkadaşlar söyledi

• 
Sayfa: önceki 936937938939940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.