Şimdi Ara

Apple ve diğerleri... Geri çağırmak ya da çağırmamak işte bütün mesele bu. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
3
Favori
4.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Toyota'nın paspası" kısmından sonrasını okumadım. Allah belasını versin o paspasın...
  • Galaxy WAVE 2 telefonum vardı ekranda sararak oldu garantiye verdim yerine galaxy Ace 2 verip bada derdinden kurtuldum.Daha sonra motorola moto g kullanıyordum 14 ay kullandığım cihaz da ahize cızırtısı başladı servise verdim parça olmadığı için para iadesi yaptılar.Bunun dışında bir cekilişte kazandığım Reeder tarafından verilen reeder p8c telefonu anneme verdim kullanıyordu dokunmatik problemi çıktı servis ücretsiz yaptı daha sonra telefon geldikten sonra sürekli kendini kapatmaya başladı en son dayanamadık tekrar servise gonderdim servisten gelen cevap Garanti'nin 2010 yılında bittiği yönünde oldu işin ilginci telefonu 2015 yılında kazanmam ve o senenin telefonu olması ama ugrasmadim çünkü bu tarz marka basan firmadan telefon alınmaz para vermedim cekilişte çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalker06 -- 16 Eylül 2016; 3:33:07 >
  • özetle 2016 da iphone arayı açacak.daha doğrusu ios a geçişler yükselecek.android piyasasında çöküş başlayacak.(androidin amiral gemilerinde)

özellikle iphone 7 plus rekor satış yapabilir.an itibariyle rakipsiz durumda
  • Sonyericsson arc da çatlayan kasa sorunu vardı. Servise gondersen bile kullanıcı hatası deniyordu. Peki ben bir daha sony telefon aldım mı? Hayır. Alır mıyım? Hayır...

• Çok sık yorum yazanlardan değilim. Katılmadığım bazı yönler olsa da güzel yazı olmuş teşekkürler.

• Siteye olan ilgiyi arttırmak için özellikle bu tarz konuların açıldığını düşünüyorum. Ayrıca ne derseniz deyin reklam gibi duruyor. Hangi konuda olursa olsun birini överken diğerlerini tamamıyla kötülemek bu algıyı oluşturur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'i hep beraber taşlayalım ürünleri ve ürünlerinde kullandığı kapalı sistem yüzünden.

Ama tamamen kör fanatikleri ayrı tutarak içinde azıcık vicdan olan herkes özellikle müşteri memnuniyeti konusunda Apple'i eleştirirken iki dakika beklesin. Google'da son 20 yılın müşteri memnuniyeti araştırmalarını/anketlerini arasın bulsun ve incelesin. Çünkü az sonra amansızca eleştireceğiniz firma son 20 yılda bu konuda birinci teknoloji firmasıdır.
    https://www.donanimhaber.com/iphone/haberleri/iPhone-musteri-memnuniyeti-anketinde-tekrar-1-numara-oldu-.htm
    http://shiftdelete.net/apple-musteri-memnuniyetinde-onde-44842
    http://www.log.com.tr/musteri-sadakatinde-samsung-musteri-memnuniyetinde-apple-lider-anket/
    https://www.bilkom.com.tr/tuketiciler-giyilebilir-cihazlar-icinde-en-cok-apple-watcha-guveniyor/

• LG servisi iyi lg G3 yerine lg G5 verdiler G4 leri söylemiyorum bile, yalnız lg telefonlarda çok sorunlu be arkadaş hemen hemen her modelde kronik ağır problemler mevcut..

• Lg g pro kullandım iki yıl ekran sararması ve kız aşırı ısınma sorunları çok hızlı pil tüketmesi beni lg den soğuttu şimdi fiyat etiketi nedeniyle general mobile gm 5 plus aldım ve bir ay dolmadı görüşme esnasında ses kayıpları ve dokunmatik sorunları yaşamaya başladım geçici bir cihaz bulabilsem servise gitmeyi düşünüyorum

• Yahu su adamin yazilarini ciddiye alip okuyorsunuz ya vaktinize yazik. Adamin teknolojiden anladigi yok sadece reklam yapma pesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: Xloud

Mesut Bey iPhone 6 tanıtılacağı dönemlerde neden lansmana DH'nin gitmediğini anlattığı bir mobilite programında "gitmek için Apple ile iyi ilişkiler kurmak gerektiğini" söylemişti. Ve o dönem Apple hakkında çıkan olumsuz haberleri eleyip, olumluları 10 farklı şekilde haber yapan SDN gitmişti lansmana... Bu senede tam tersi sanki :)

Merhaba,

Oturduğunuz yerden başkası hakkında karalama yaparken hiç eliniz titremiyor mu?

Bu kara zihniyetle 2 gün önce yazdığım şu yazıyı nerenizle yorumlayacağınızı merak ediyorum?

http://www.donanimhaber.com/iphone/haberleri/iPhone-kullanicilarinin-sahip-olmadigi-teknolojiler-neler.htm

Yukarıdaki adreste yer alan yazıyı okurken suratınız kızarmıyorsa gerçekten büyük bir sorun var demektir.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Sırf şu tarz mesajlara verecek yanıtınız olsun diye öncesinde o konuyu açmadıysanız ben de hiçbirşey bilmiyorum.

Mesut bey zeki olabilirsiniz, ama tek zeki siz değilsiniz.

Sizden beklenen lansmana çağırmayınca Apple yazdığınız yazının hatalı olduğunu kabul etmeniz ya da ayran gönüllü gibi o an kime yakınsam öyle haber yayınlatırım, haberciliğin gereği olan objektifliği benden beklemeyin, haberlerimi buna göre okuyun deyin.

1 sene içeriğinde 180 derece değişen bakış açınızın başka bir açıklaması olamaz.

Objektif çalışmalar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefendim -- 16 Eylül 2016; 9:48:18 >

• Bu mesutun adminleri ne ki kendisi ne yazacak apple lansman günü 2 tane tevge resmen çıtır lolita akılları ile dalga geçtiler apple ile o yüzden hiç önemi yok yazının

• GÖZ GÖRE GÖRE MARKACILIK YAPIYORSUNUZ AYIP DEĞİL Mİ ? DH BENİM İÇİN BİTMİŞTİR. KİM PARAYİ BASARSA HABERİ ONUN ALEYHİNE YAPİSTİRİYORLAR . UZATMASAYDİN O KADAR YAZİYİ DİREK YAZSAYDİN KİME YARANACAKSAN. REZİLLİK. BY

• Diğer markalara lafım yok htc hariç , aşırı ısınmadan dolayı m9'un ekranı bozulmuştu pikseller iç içe girmişti 1 aya ekranı değiştirip yolladılar yine ısınma devam etti bu sefer satıp kurtuldum

• Arkadaşım apple iphone 5 telefonunu yazılımsal bir sorundan garantiye götürdüğünde, teknik servis telefonun üzerindeki çiziklere bakarak, kullanıcı düşürmüş kullanıcı hatası diyerek geri göndermiş :D

Daha çoğu arkadaşımdan öyle duydum aman düşürmeyin diyorlar, garanti dışı kalır nedir acaba konunun gerçeği, inanın bilmiyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

Apple farki. Kiskanan ve kabullenemeyen android tayfa hemen baslamis konusmaya.

• Arkadaş yazıyı okurken bile dedim ya Mesut çevik'tir yazan yada erdi özüağ. Asla bir Ekrem71 yazısı değil. Buram buram Profesyonellik kokuyor yazı. Emeğinize sağlık Mesut bey. Hakkı'nızda söylenen mesnetsiz para için reklam uşaklığı yapıyor yakıştırmalarına da lütfen kulak asmayın. Sayenizde wp dan uzak durdum rahattayım ve yine aynı şekilde sizin forumları takip ederek MacBook Pro-iPad Pro-İphone 6s Plus kombini ile henüz tek bir sorun dahi yaşamadım. Burda yorum yapmaya çalışan ve sırf aldığı akıllı telefon ve internet işe yarasın diye forum kasan reel hayatta hiçbir kimseye ve hatta kendi şahsına dahi faydası olmayan fanboy luk teriminin dahi Hakkı'nı veremeyecek kişileri sırf hammını belki tötünü dahi ortaya koyup güç bela elde ettiği Samsung ya da htc markalarına ait üst seviye bir telefon sayesinde bu markalara taparcasına aidiyet hissi duydukları için sizi bu şekilde karalamalarına aldırış etmeyin. 36 ay taksitle hammı tötü dağitım güç bela flagship telefon alıp ve ailesini zora sokarak aldırdığı internet paketini sırf kullanmak için kullanan ve hiçbir faydalı işe mesai harcamayan tipler gelip burda Mesut çevik i eleştiremezler. Ancak ortalık yere pisler dururlar. Mesut bey de bunca yıllık bilgi birikim ve tecrübesiyle de o ortalık yere kustuğunuz ve pislediğiniz materyallerinizi size bir güzel gerisin geri yedirir ve yahut temizlettirir. Hangisini seçeceği onun insiyatifinde.

Şimdi bu yazıyı okuyup gönül rahatlığıyla kudurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evad3rs -- 16 Eylül 2016; 10:32:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evad3rs

Arkadaş yazıyı okurken bile dedim ya Mesut çevik'tir yazan yada erdi özüağ. Asla bir Ekrem71 yazısı değil. Buram buram Profesyonellik kokuyor yazı. Emeğinize sağlık Mesut bey. Hakkı'nızda söylenen mesnetsiz para için reklam uşaklığı yapıyor yakıştırmalarına da lütfen kulak asmayın. Sayenizde wp dan uzak durdum rahattayım ve yine aynı şekilde sizin forumları takip ederek MacBook Pro-iPad Pro-İphone 6s Plus kombini ile henüz tek bir sorun dahi yaşamadım. Burda yorum yapmaya çalışan ve sırf aldığı akıllı telefon ve internet işe yarasın diye forum kasan reel hayatta hiçbir kimseye ve hatta kendi şahsına dahi faydası olmayan fanboy luk teriminin dahi Hakkı'nı veremeyecek kişileri sırf hammını belki tötünü dahi ortaya koyup güç bela elde ettiği Samsung ya da htc markalarına ait üst seviye bir telefon sayesinde bu markalara taparcasına aidiyet hissi duydukları için sizi bu şekilde karalamalarına aldırış etmeyin. 36 ay taksitle hammı tötü dağitım güç bela flagship telefon alıp ve ailesini zora sokarak aldırdığı internet paketini sırf kullanmak için kullanan ve hiçbir faydalı işe mesai harcamayan tipler gelip burda Mesut çevik i eleştiremezler. Ancak ortalık yere pisler dururlar. Mesut bey de bunca yıllık bilgi birikim ve tecrübesiyle de o ortalık yere kustuğunuz ve pislediğiniz materyallerinizi size bir güzel gerisin geri yedirir ve yahut temizlettirir. Hangisini seçeceği onun insiyatifinde.

Şimdi bu yazıyı okuyup gönül rahatlığıyla kudurabilirsiniz.

Mesut buna verir bir adminlik kesin güzel sıvamış

• quote:

Orijinalden alıntı: By_higH

Lg G4 Şu meşhur anakart sıkıntısı; telefonla mesajlaşıyordum şarjdaydı koydum kenara cevap gelmiş mi diye elime aldım lg yazısında kalmış, nette aratınca kronik bi sıkıntı olduğunu anladım.
    Telefonu servise verdim 1 hafta sonra değişim için onay verdiler 2 hafta sonra da yenisi geldi. Toplam 3 hafta sürdü..
    Ben kutusuyla gelecek zannetmiştim poşette teslim ettiler e dedim kutu? Siz bize kulaklık ve şarj aletini teslim etmediniz o yüzden bu şekilde veriyoruz dedi.
    Ben müneccim miyim nereden bileyim böyle olacağını bi zahmet bilgilendirin değil mi?

Ha bide 6.0.0 veya 0.1 güncellemesi sonrası telefonu 2 hafta kullanamamıştım. Ne rehber ne gözüküyor ne arama ekranı ne de aranınca telefon çalması direk kapalı çıkıyordu.

LG mi bi daha asla....

Apple da degisim yaparken sadece cihaz veriyor ama Lg kutulu olarak cihaz veriyordu siz hangi servise birktinkz telefonu.

• Bu forum samimiyetini hafif hafif kaybediyor.Biri reklam yapar öbürü bir ay önce çıkan telefonu raflara yeni çıktı diye lans eder,ne değişti acaba

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.