Şimdi Ara

Apple ve diğerleri... Geri çağırmak ya da çağırmamak işte bütün mesele bu. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
3
Favori
4.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında başlığı gördükten sonra yazıyı okumak bile gelmedi içimden fakat mesut bu işte okutuyor

• EYYY MESUT ÇEVİİİİK diye başlayan bolca yorum olmuş.
    Sosyal medya çıktığından beri bu tipleri bolca görmek mümkün. Eleştiriyi, yazının içeriğine yönelmek veya anti tez söylemek yerine yazara yöneltmek.
    İnceden veya kalından laf sokmak, sürekli bir şeyler ima etmek, iftira atmak, sosyal medyada gördüğümüz, bazen bizimde bu büyüye kapılıp yanlış yaptığımız durumlar çok sık oluyor.
    Televizyonda veya gazetede köşe yazan biri ile sosyal alemde bire bir muhatap olma imkanı bulunca insanlara bir şeyler oluyor.
    Sen tv ye çıkıyorsun veya yazı yazıyorsun ama bak o iş öyle değil, ben daha iyi biliyorum, benim dediğim doğru demek ve tanınan biri karşısında kendini tatmin etmek duygusu herhalde bunları yaptıran.
    Yazının içeriğini eleştirenleri burada ayrı tutuyorum.
    Şimdi beni de Mesut Çevik yalaması yada sıvamacası ilan etmeyin :)
  • doğru söyleyin mesut bey kaç para aldınız?

insanların hafızalarına oyun oynamaya çalışmak komik, ip4 ün anten olayında 'öyle tutmayın böyle tutun' diye azarlanan müşteriyi unutmadık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söyler misin Mesut Apple kaç para verdi ?
  • yüzde 205 karla satılan bir iphone cihazı bozulduğunda tamir edilemiyor. Çünkü Apple cihazın içinin açılmasını istemiyor (özel vidalar) hal böyle olunca apple zaten 2 telefon parasına sattığı cihazı rahatlıkla bozulduğunda yenisi ile değiştiriyor.

Hem bu firmaya müşteri memnuniyeti olarak geri dönüyor hem de firmanın sırları ifşa olmuyor. İşte Apple'ın en büyük taktiği bu'dur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğin kadar iyi bir servis süreci yok applenin.

Birz yanlı bir anlatım olmuş. işin içinde olan biri olarak inanmak isterdim sana ama yalan söylüyosun
  • Samsung o kadar kullanıcı dostu bir firma ki Note7 leri patlamaya başladıktan sonra yasal işlemlerden etkilenmemek için değiştirmeye başladı...

Samsung ABD başkanı Note7 nin patlayan bataryaları için özür videosu yayınlayarak değişimlerin 21 Eylüle sarkmayacağını belirtmiş:http://www.gsmarena.com/samsung_us_apologizes_for_exploding_galaxy_note7_fiasco_says_130000_units_have_been_exchanged_so_far-blog-20543.php

Samsung Türkiye, servislerinin berbat durumu, dünyanın en pahalı cihazların ülkemizde satılması, Ar-Ge ve kalite-kontrol için telefon fiyatlarına yansıtılan o haksız ek ücretler için ne zaman özür dileyecek acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 16 Eylül 2016; 15:45:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Orijinalden alıntı: By_higH

Lg G4 Şu meşhur anakart sıkıntısı; telefonla mesajlaşıyordum şarjdaydı koydum kenara cevap gelmiş mi diye elime aldım lg yazısında kalmış, nette aratınca kronik bi sıkıntı olduğunu anladım.
    Telefonu servise verdim 1 hafta sonra değişim için onay verdiler 2 hafta sonra da yenisi geldi. Toplam 3 hafta sürdü..
    Ben kutusuyla gelecek zannetmiştim poşette teslim ettiler e dedim kutu? Siz bize kulaklık ve şarj aletini teslim etmediniz o yüzden bu şekilde veriyoruz dedi.
    Ben müneccim miyim nereden bileyim böyle olacağını bi zahmet bilgilendirin değil mi?

Ha bide 6.0.0 veya 0.1 güncellemesi sonrası telefonu 2 hafta kullanamamıştım. Ne rehber ne gözüküyor ne arama ekranı ne de aranınca telefon çalması direk kapalı çıkıyordu.

LG mi bi daha asla....

Apple da degisim yaparken sadece cihaz veriyor ama Lg kutulu olarak cihaz veriyordu siz hangi servise birktinkz telefonu.

Lh nin yeni gönderdiği cihazlarda soluk ekranlı geliyor ve onlarda bozuluyor belli bir sure sonra. Malzeme kalitesi bu kadar düşük, kronik sorunu bu kadar cok bir telefon üretilemedi daha.
    Paramizi iade istiyoruz diyincede garanti belgesindeki maddeleri hice sayarak pişkin pişkin gidin mahkimiye bas vurun diyolar.
    Lg almayin aldirmayin...

• Sonuna kadar halı bir yazı olmuş şu ana kadar htc,samsung,huawei,apple ve sony kullandım en memnun kaldıgım servis appledeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evad3rs

Arkadaş yazıyı okurken bile dedim ya Mesut çevik'tir yazan yada erdi özüağ. Asla bir Ekrem71 yazısı değil. Buram buram Profesyonellik kokuyor yazı. Emeğinize sağlık Mesut bey. Hakkı'nızda söylenen mesnetsiz para için reklam uşaklığı yapıyor yakıştırmalarına da lütfen kulak asmayın. Sayenizde wp dan uzak durdum rahattayım ve yine aynı şekilde sizin forumları takip ederek MacBook Pro-iPad Pro-İphone 6s Plus kombini ile henüz tek bir sorun dahi yaşamadım. Burda yorum yapmaya çalışan ve sırf aldığı akıllı telefon ve internet işe yarasın diye forum kasan reel hayatta hiçbir kimseye ve hatta kendi şahsına dahi faydası olmayan fanboy luk teriminin dahi Hakkı'nı veremeyecek kişileri sırf hammını belki tötünü dahi ortaya koyup güç bela elde ettiği Samsung ya da htc markalarına ait üst seviye bir telefon sayesinde bu markalara taparcasına aidiyet hissi duydukları için sizi bu şekilde karalamalarına aldırış etmeyin. 36 ay taksitle hammı tötü dağitım güç bela flagship telefon alıp ve ailesini zora sokarak aldırdığı internet paketini sırf kullanmak için kullanan ve hiçbir faydalı işe mesai harcamayan tipler gelip burda Mesut çevik i eleştiremezler. Ancak ortalık yere pisler dururlar. Mesut bey de bunca yıllık bilgi birikim ve tecrübesiyle de o ortalık yere kustuğunuz ve pislediğiniz materyallerinizi size bir güzel gerisin geri yedirir ve yahut temizlettirir. Hangisini seçeceği onun insiyatifinde.

Şimdi bu yazıyı okuyup gönül rahatlığıyla kudurabilirsiniz.

Söylediğiniz 3 aletin fiyatı 10bin tl ediyor. Siz millete saydırırken bu 3 aletle 10bğn tllik ne yapıyorum diye duşundunuz mu merak ediyorum. Şahsen ben ne yaptığınızı cidden merak ettim.

• Adam doğruları yazmis neden elestiriyorsunuz sanki yazdiklari yalan en ufak sorunda cihazlarinizi swap degistiren 15 dakika da jeletinli cihaz veren hangi firma var apple dan baska? Apple bu konuda kullanıcı dostu gunlerce aylarca kimin cihazi apple da beklemis magdur etmis apple? Biraz doğruyu görün mesut bey gormus tebrik ederim.

• marine-gear kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini de aradım dedim böyle bi durum var, onlarda servisin söylediğini; kulaklık ve şarj aletini teslim etmeniz gerekiyordu dedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Orijinalden alıntı: By_higH

Lg G4 Şu meşhur anakart sıkıntısı; telefonla mesajlaşıyordum şarjdaydı koydum kenara cevap gelmiş mi diye elime aldım lg yazısında kalmış, nette aratınca kronik bi sıkıntı olduğunu anladım.
    Telefonu servise verdim 1 hafta sonra değişim için onay verdiler 2 hafta sonra da yenisi geldi. Toplam 3 hafta sürdü..
    Ben kutusuyla gelecek zannetmiştim poşette teslim ettiler e dedim kutu? Siz bize kulaklık ve şarj aletini teslim etmediniz o yüzden bu şekilde veriyoruz dedi.
    Ben müneccim miyim nereden bileyim böyle olacağını bi zahmet bilgilendirin değil mi?

Ha bide 6.0.0 veya 0.1 güncellemesi sonrası telefonu 2 hafta kullanamamıştım. Ne rehber ne gözüküyor ne arama ekranı ne de aranınca telefon çalması direk kapalı çıkıyordu.

LG mi bi daha asla....

Apple da degisim yaparken sadece cihaz veriyor ama Lg kutulu olarak cihaz veriyordu siz hangi servise birktinkz telefonu.

Lg nin yeni gönderdiği cihazlarda soluk ekranlı geliyor ve onlarda bozuluyor belli bir sure sonra. Malzeme kalitesi bu kadar düşük, kronik sorunu bu kadar cok bir telefon üretilemedi daha.
    Paramizi iade istiyoruz diyincede garanti belgesindeki maddeleri hice sayarak pişkin pişkin gidin mahkimiye bas vurun diyolar.
    Lg almayin aldirmayin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: Xloud

Mesut Bey iPhone 6 tanıtılacağı dönemlerde neden lansmana DH'nin gitmediğini anlattığı bir mobilite programında "gitmek için Apple ile iyi ilişkiler kurmak gerektiğini" söylemişti. Ve o dönem Apple hakkında çıkan olumsuz haberleri eleyip, olumluları 10 farklı şekilde haber yapan SDN gitmişti lansmana... Bu senede tam tersi sanki :)

Merhaba,

Oturduğunuz yerden başkası hakkında karalama yaparken hiç eliniz titremiyor mu?

Bu kara zihniyetle 2 gün önce yazdığım şu yazıyı nerenizle yorumlayacağınızı merak ediyorum?

http://www.donanimhaber.com/iphone/haberleri/iPhone-kullanicilarinin-sahip-olmadigi-teknolojiler-neler.htm

Yukarıdaki adreste yer alan yazıyı okurken suratınız kızarmıyorsa gerçekten büyük bir sorun var demektir.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

ayar oluyorum varya senin şu mesajlarına. hem yapılan yorumu hazmedemeyip "Nerenizle yorumlarsınız" diyorsun hemde sonuna sevgiler yazıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlion -- 16 Eylül 2016; 12:32:35 >

• Apple ne yaptı size gardaş :)
    fanatikliğe gerek yok adam doğruları yazmış
    müşteri memnuniyetinde apple çoğundan iyi belki de en iyisi
    6s plus aldım aos'den baktım pili çabuk bitiyor iade etmek istedim adamlar önce bu durumdan dolayı özür dileriz dediler sonra paramı iade ettiler. samsung vs. firmalardan kaçının böyle uygulaması var.

• Niye geri çağırmıyorlar?
    Çünkü Apple gibi güçlü ekonomileri yok. Pek çoğu zaten zar zor kar ediyor , geri çağırsalar hepten batarlar

• Bu mesutcukda gundem pesinde hep hic vazgeçmiyor

• AppleReklamı.exe

• quote:

Orijinalden alıntı: tplon

HTC 10 almayı düşünüyorken yazıda bahsedilen HTC M7, M8 ve M9'lardaki kronik sorunlar ya HTC 10 da baş ağrıtırsa diye düşünmeye itti.
    HTC 10 da herhangi bir kronik sorun var mı ? Eğer HTC de problemliyse iPhone'dan başka alternatif kalmıyor.

ilk serilerde vardı boya atması vs gibi sorunlar siyah modelde. onun dışında en sorunsuz telefonlardan biri diyebilirim kullanıcısı olarak. öneririm
  • @Speed-Step Mesut bey çok yerinde bir yazı olmuş elinize sağlık, reklam diyen arkadaşların gerçekleri okumak biraz zoruna gitmiş anlaşılan veyahut çok şanslılar ki kronik sorunlu bir cihaza denk gelmemiş servis kapılarında sürünmemişler.

2015 sonuna doğru aldığım Note 4 cihazım kutudan şebeke sorunu ile çıktı. İlk gün farketmedim sonra anladım bütün telefonların full çektiği yerde Note4 1-2 çizgi zar zor çekiyor çoğu yerde hiç çekmiyor hat sürekli gidip geliyor arayanlar ulaşamıyordu, hemen aldığım teknoloji marketine gittim adamlar pişkin bir şekilde bizi ilgilendirmez servise verin çok istiyorsanız biz sizin yerinize servise veririz dediler, servis raporu olmadan değişim yada para iadesi yapılmayacağını bende biliyorum ama bu kadar ukalaca bir cevap beklemiyordum (adınıda söyliyim vatanbilgisayar) bir sinirle ordan çıkıp kendim servise verdim. Servise daha 3-4 günlük cihaz olduğunu kesinlikle tamir istemediğimi birebir değişim yada para iadesi istediğimi belirttim daha sonra Samsung Türkiye ile iletişime geçip onlarada bu isteğimi belirttim ama bırakın para iadesi yada değişimi parça değişimi tamir bile yapılmamış cihazı sıfırlayıp geri gönderdiler. Hard reset atmayı biz bilmiyorduk sanki 1800 liraya aldığım daha 1 haftalık cihazı 400 lira zararla 1400 liraya satıp elden çıkardım gidip 1800 liraya G4 aldım kronik sorunlu bir telefondan başka kronik sorunlu cihaza geçtim, henüz G4'te bir sorun oluşmadı ama diken üstündeyim ne zaman anakart elimde kalıcak diye bekliyorum telefon biraz ısınınca hemen kapatıp koyuyorum kenara soğusunda anakart uçmasın diye para verip aldığımız cihazı kullanamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 16 Eylül 2016; 13:45:22 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.