Şimdi Ara

Apple watch 2 hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar geçen hafta . Kekovada dalış yaparken Apple watch serı 2 saat buldum denizin dibinde :) sorum şu ben Apple kullanıcısı değilim fakat ürün bir mail adresi ile senkronize olmuş bunu nasıl kaldırabilirim ? Ürünü Apple götürdüm ürün japonyadan alınmış görünüyor . Bir arkadaşmın ı phone ile eşletirelm dedi başka bir mail ile senkronize demekte .

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem0707

Selam arkadaşlar geçen hafta . Kekovada dalış yaparken Apple watch serı 2 saat buldum denizin dibinde :) sorum şu ben Apple kullanıcısı değilim fakat ürün bir mail adresi ile senkronize olmuş bunu nasıl kaldırabilirim ? Ürünü Apple götürdüm ürün japonyadan alınmış görünüyor . Bir arkadaşmın ı phone ile eşletirelm dedi başka bir mail ile senkronize demekte .

Neden sahibine ulaşmak yerine saati sahiplenmek istiyorsunuz?..

Pes yani utanmadan bir de foruma konu açıp yardım dileniyorsunuz; mail adresini nasıl kaldırırım diye... Utanma arlanma yok.............

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım değer verdigin ve senin icin kıymetli bir ürünü kaybedersin. Hatta bir değil; birden fazla.

Utanmadan bir de nasıl kullanırım şeklinde konu açıyor. İnsanda biraz utanma duygusu olur; ayıp be. Hangi ara ahlaki ve vicdani değerlerinizden bu kadar yoksun oldunuz !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Umarim kaybederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem0707 -- 9 Eylül 2018; 18:30:45 >
  • Senkronize olan maile e-mal atmayı deneyin.
  • Tmdir belki o kisi doner bana nasil olcaksa artik tesekkurler

• gorkem0707 kullanıcısına yanıt
    Az önce başka bir konuda da bu yorumunuzu gördüm üstüne konu açmışsınız. Ürünü kullanamazsınız hiçbir şekilde, sahibini aradığınız, fırsatçılık yapmadığınız(!) için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Watch 3 vs Watch 5 ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt
    Yaa siz ne kadar zekisiniz! Bu forumdakiler salak ? bende dalavere yapmak için bunu yazıyorum :D Sizleride ortak edeyim dedim dalavereme :D Ulen paraya ihtiyacım olsa her şekilde okuturm ürünü :) Apple çalışan TANIDIĞIN var ise O ZAMAN İNSANLIK yapda! iletişim nosunu al adam ile iletişim kuralım sende BURDA ŞAHİT ol Demekki bu ürün senin ELİNDE olsa yapacaklarını kendi KLAVYEN ile yazmşssın :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.