|
Bildirim
Sırf haber yapmak için yapılmış boş bir haber.
|
Sırf yazılmak için yazılmış boş bir yorum 😂😂 Kalabalık yapma FanBoy
|
o android cihazı anca apple tasarlar zaten :D
|
Bu pazarlama değil yalanlama olmuş, ama yemezler. Android cihazların yüksek ekran kasa oranının dedem bile farkında
|
Hayırdır babanın forumu mu ? Habere yorum yaptım sana ne oluyor ? Boş yorum arıyorsan kendi yorumuna bak. Üzerimden prim kasıyor aklı sıra. Çok komikmiş, bir de gülmekten ağlayan emoji koymuş. Neyse Blok |
Kimse kusura bakmasın da Apple yapmadan önce kimsenin cesaret edemeyeceği çentiği kullanamayan firmalar adamların tasarımlarını kopyalarken iyi, Apple bununla kafa bulunca kötü, az bile yapmışlar.
|
Ne yapsaydı android önemi çıkarsaydı şaka gibi
|
Kral, hazır elin değmişken beni de bloklasana. İleride gereksiz uğraşmayalım seninle.
|
başlıktan haberin ne olduğu belli. boş haberse neden girdin, okudun üstüne yorum yaptın.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldpilots -- 8 Haziran 2021; 18:34:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BCRTVKCS -- 8 Haziran 2021; 19:11:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BCRTVKCS -- 8 Haziran 2021; 19:10:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 8 Haziran 2021; 19:33:45 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hayırdır babanın forumu mu ? Habere yorum yaptım sana ne oluyor ? Boş yorum arıyorsan kendi yorumuna bak. Üzerimden prim kasıyor aklı sıra. Çok komikmiş, bir de gülmekten ağlayan emoji koymuş. Neyse Blok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 8 Haziran 2021; 19:36:22 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colouse -- 9 Haziran 2021; 00:12:54 > |
Sen sorasın diye. Habere girmeden okumadan haberin boş olduğunu nasıl anlayacaktım ? Beyin bedava. Bu aklıyla gelmiş bir de bana hesap soruyor. Sen kimsin oğlum işine bak hadi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 9 Haziran 2021; 1:28:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 9 Haziran 2021; 10:10:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|