Şimdi Ara

Aptal Bir Ceza

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç kişiye mesaj atmıştım, ittifak için.ama gayet kibar ve usluplu bir dille.Lavugun bitanesi kalk sen şikayet et op'a.Küt ceza yedim :( ulen adi herif madem gelmek istemiyorsun bi tarafına ne battıda beni şikayet ediyosun ??Sil mesajı olsun bitsin.

• Eminim öyle yapmışsındır
  • 18 demi aldın
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

Eminim öyle yapmışsındır

Ne demek istedin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black Eagle®

18 demi aldın

12 de kardeş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: z3

quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

Eminim öyle yapmışsındır

Ne demek istedin?

Aynı adama farkında olmadan çok mesaj attıysan opa şikayet etmiş olabilir
  • kötü bişey yazsan bile ittifak içinde birinin seni op'a şikayet etmesi doğru değil sonuçta aynı ittifaktasınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    3 ay önce açıldı
    Bir ceza gelir mi ? (Drift )
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok kardes aynı ittifak değil kendi ittifagıma çağrıda bulundum.ama bir kişiye birden fasla mesaj asla atmadım.Dediğim gibi bu tamamen şikayeti yapan kişinin ruh hali ile alakalı.Böle rahatsız tipler var demekk ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: z3

Yok kardes aynı ittifak değil kendi ittifagıma çağrıda bulundum.ama bir kişiye birden fasla mesaj asla atmadım.Dediğim gibi bu tamamen şikayeti yapan kişinin ruh hali ile alakalı.Böle rahatsız tipler var demekk ki.

bir ara bana okadar cok geliyordu ki omesajlardan :)

artik sıkılmaya baslamıstım :)

sonunda dayanamadım sırf mesajlar gelmesın dıye gırdım bır ıttıfaka sonrada ayrılıp gercek ıttıfakıma dondum :)
  • banada paso ittifak teklifi geliyor.demek op.a iletsek ceza alıyorlar? o zaman şimdiye kadar iletseydim en az 100 kişi ceza alacaktı
  • Şikayet etmeyin.Ya ittifaka forumda yazarak adam mı çağrılır.Yada ne kadar etkili olur?zaten dediğim gibi 15 kişiye mesaj attım yaklaşık 8-9 tanesi mesaj cekti.Teşekkür ederim şu an bir ittifaga girmeyi düşünmüyorum diye ama dedim ya 5 parmağın 5 i bir değil.Aradan böleleri çıkıyor.Ben şimdi yana yana beni şikayet edeni bulmaya çalışıyorum.
  • insallah bulursun
  • eywellah
  • maden güzel bir dille yazdın. bunu opa iletirse ileten kişi ceza alır. başka birine kötü üslupla mesaj atmış olabilirsin. zaten konuyu anlatmanla güzel dediğin üslup pek uyuşmuyor
  • konuyu anlatmayla attığım mesajın ne alakası var hemşerim.Attıgım mesajda bişh yoktu.ittifak çağrıları msj yoluya yapmak yasakmış.ve bunu mesaj atılan kişi op'a şikayet ederse ceza alıyormuşsun.İstersen adama övgüler yağdır farketmiyor yane.Anladın mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.