Bildirim
Apu mu harici kart mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yokmu arkadaşlar bilgisi olan? -
Hocam GTS 250 dediğiniz kart 9-10 yıllık kart. Tabii ki APU'yu kullanmanız daha isabetli olacaktır. -
Teşekkürler hocam ilginiz icin. Peki dediginiz gibi apuyu kullansam 200W psu yeterli olurmu? 200W psu ile calisiyor sikinti yok fakat oyunlarda problem olurmu bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: TolunayK
Hocam GTS 250 dediğiniz kart 9-10 yıllık kart. Tabii ki APU'yu kullanmanız daha isabetli olacaktır. -
Hocam sisteminizi tam bilmiyorum, ama 200 watt psu'nun yeterli olacağını düşünmüyorum. -
Yetip yetmeyeceğini bilmek için işlemcinin ne kadar güç çektiğini teknik bilgilerinden öğren.Ayrıca bileşenlerin de toplamda ne kadar'a ihtiyacı olduna da bak, öyle anlarsın 200 watt nasıl olur diye.Yalnız o psu yetmez bana göre.quote:
Orijinalden alıntı: lilteam
Teşekkürler hocam ilginiz icin. Peki dediginiz gibi apuyu kullansam 200W psu yeterli olurmu? 200W psu ile calisiyor sikinti yok fakat oyunlarda problem olurmu bilmiyorum
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X