Şimdi Ara

Apu mu harici kart mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 7870k sistemim var. Ve ayriyeten nvidia palit gts 250 ekran karti var. Simdi islemcinin apusumu daha verimli olur yoksa gts 250 mi? Hangisi daha iyi oyun oynatir? Gts 250 yi takmalimiyim takmamalimiyim

• Yokmu arkadaşlar bilgisi olan?
  • Hocam GTS 250 dediğiniz kart 9-10 yıllık kart. Tabii ki APU'yu kullanmanız daha isabetli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolunayK

Hocam GTS 250 dediğiniz kart 9-10 yıllık kart. Tabii ki APU'yu kullanmanız daha isabetli olacaktır.
    Teşekkürler hocam ilginiz icin. Peki dediginiz gibi apuyu kullansam 200W psu yeterli olurmu? 200W psu ile calisiyor sikinti yok fakat oyunlarda problem olurmu bilmiyorum
  • lilteam L kullanıcısına yanıt
    Hocam sisteminizi tam bilmiyorum, ama 200 watt psu'nun yeterli olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lilteam

Teşekkürler hocam ilginiz icin. Peki dediginiz gibi apuyu kullansam 200W psu yeterli olurmu? 200W psu ile calisiyor sikinti yok fakat oyunlarda problem olurmu bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Yetip yetmeyeceğini bilmek için işlemcinin ne kadar güç çektiğini teknik bilgilerinden öğren.Ayrıca bileşenlerin de toplamda ne kadar'a ihtiyacı olduna da bak, öyle anlarsın 200 watt nasıl olur diye.Yalnız o psu yetmez bana göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.