Şimdi Ara

Apu Sistem Görüntü Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İş yerinde kullanmak üzere apu bir sistem topladım. Bileşenler şöyle

Ryzen 3 4300Ge

Gigabyte b450m

8x2 xrp 3000 Mhz Ram

Sistemi kurdum gerektiği gibi bütün kabloları bağladım. Power tuşuna bastıktan sonra sisteme güç geliyor fakat ekran bir türlü gelmiyor. İki farklı monitör denedim, vga ve hdmi girişlerini kullandım. Hatta elimde oyun için kullandığım ryzen 3600 ve b450m li sistemdeki parçaları tek tek bu sistemde denedim fakat olmadı. Sonra belki harici ekran kartı bağlamam gerekir diye gtx 1070 taktım yine olmadı. Fakat şöyle bir şey denedim 4300ge yi oyun için kullandığım pcye taktığımda da görüntü gelmedi. Fikrimce hali hazırda kullandığım pc nin biosu güncel değil belki ondan olabilir bilemiyorum.

Bu konu hakkında yardımlarınıza, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ediyorum

Güncelleme:

Oyun için kullandığım pcye bios güncellemesi yaptıktan sonra 4300ge yi monte ettim bu sefer çalıştı görüntü geldi. Sorun sanırım bios güncellemesinde fakat diğer anakart herhangi bir şekilde görüntü gelmezken nasıl bios güncellemesi yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsTRiKe -- 15 Haziran 2021; 16:50:53 >

• biosu 3600 ü takıp guncelleme yapabılırsınız.

ekran kartınızıda takacaksınız tabıkı.

• 3600 ü takmıştım fakat ekran kartıylamı denedim tam hatırlamıyorum. O kadar çok konfigrasyon denedim ki hangisini denedim hatırlamıyorum. Sonuçu deneyip yazıcam.

• acura07 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim, elinize ağzınıza sağlık. Sorunum dediğiniz gibi halledildi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.