Şimdi Ara

Aqua Dolphın de Çalışan Varmı Yada Çalışmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısmetse görüşmesine gidicemde neye bakıyolar fiziğim filan iyi iyide yüzme biliyorum...Çalışan varsa yada çalışmış nelere dikkat ediyorlar herkese teşekkürşer şimdide 1 aylık çalışıcam zaten

• ne olarak çalıcaksın büfe de falan mı yoksa cankurtaran olarak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __BadblooD__ -- 12 Haziran 2009; 22:24:23 >
  • Can kurtaran arkadaşlar ordan botları fılan ıtenler vs onlar desıyo zaten gun ıcınde
  • biliyorum pek bişey yaptıkları yok zaten kızlara kendini göstermek dışında anca işte kayanların botlarını falan itiyorlar. Geçen hafta gitmiştim bende.
  • Aynen hocam benden kucuk elemanlar calısıyo vucut olsun yas olsun yasımız aynı olabılır hanı onu aldılarsa benıde alırlar heralde yol sorun fılan olamz ıns beyoglunda oturuyorumda.
  • Arkadaşlar başka fikirleri olanlar varmı?
  • ne kadar alacaksın peki yaptıkları iş zor değil sanırım. kayanları ittiriyolar. ama yer değiştiriyolar sanırım. havuzun yanında geziyodu kaydıraktaki adam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen hocam gun ıcınde paso yer deısıyosun temmuzun 1 ıne kadar calısmayı dusunuyorum kısmetse ıns olurda alırlar fıyat onemlı deıl en az 400verırler bana oda benı yazın tutar erken gıtmek ıstemıyorum yazlıga kımse yok cunku onun yerıne calısıp para kazanmayı tercıh edıyorum Allah'ın izniyle inşallah alırlar beni
  • Ups
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.