Şimdi Ara

Arab Dünyasında Tepkiler Büyüyor: '' Oruç tutmadığı için sakatlandı''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuveytli Vaiz Mübarek El-Bathali, Salah'ın oruç tutmadığı için Şampiyonlar Ligi finalinde sakatlandığını iddia etti.

Arab Dünyasında Tepkiler Büyüyor: '' Oruç tutmadığı için sakatlandı''

Real Madrid-Liverpool Şampiyonlar Ligi final maçında sakatlanan Mısırlı yıldız Muhammed Salah hakkında ilginç bir yorum geldi.

'HAYATIMIZ ALLAH'IN ELİNDE'
    Kuveytli Vaiz Mübarek El-Bathali, Salah hakkında "Allah, oruç tutmadığı için Salah'ı cezalandırdı. Hayatımız Allah'ın elinde, yaptıklarımıza göre

Öte yandan Mısır Futbol Federasyonu, Salah'ın Dünya Kupası'na yetişme ihtimalinin fazla olduğunu açıkladı.

https://kralspor.ensonhaber.com/salaha-oruc-tepkisi-geldi-2018-05-31.html

• Mane, Benzema neden sakatlanmamış acaba? Sahadaki Hristiyanlara değinmiyorum bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Belki onlar inancini gizli yasayip orucluydular, medyaya sov yapmiyolardi belki ondandir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabların hayatı yine arabların elinde,malum orta doğu devamlı savaş halinde. Arablar birbirlerini öldürmeye pek meraklıdırlar.

• Vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.
    ateistler zaten dünyanın en iq lu en zeki insanları
  • Katılıyorum doğru demiş. Gol attıklarında secdeye yatmasını biliyorlarsa oruç tutmasını da bilecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 31 Mayıs 2018; 17:32:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ramos gizli müslüman, oruç tutmadığı için salahı cezalandırdı

• Bunlar ameriganın suçu .. Salah'ın aklını çeldiler ..

• Bu araplar kadar gereksiz bi toplum ve ırk yok Allah mısın sen hüküm veriyorsun ne alaka ??

O gün oruçluydu diye biliyorum Salah'ı ??

• kendi inandığı tanrı da beyinsizdi sanki kendi dininin ismini duyuran adamı böyle cezalandıracak

bi bedevi kuyuya taş atıyo kırk insan çıkartamıyo. bu arapların söylediklerini tartışmak tamamiyle karbonhidrat israfı. gerçekten bu kadar örümcek kafalı bir insan yığını olabilir mi? bunların ülkesinde dünyaya gelen kadınlara acıyorum bide. yazık valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 31 Mayıs 2018; 21:19:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    IQ ortalaması 80 civarı zaten oranın ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.