|
Araba Ağır Bakımı Nasıl Olur Nelere Baktırmalıyım.
-
-
Expertiz yaptırmayacak mısın orda bakarlar zaten.
Satın alacağın kişiye de debriyaj baskı balata,trigger kayışı, yağ filtre bakımı vs ne zaman yaptırdığını sor yeter.
Sanayiye gidip anlamadığını belli edip herşeyine bak usta dersen güzelce kazıklanırsın. -
Exper yaptırdım gergi bilyası dısında problem yok dedi ama güvenmiyorum ben expere hocam -
Otorapor gibi iyi ekspertizlere gidersen sıkıntı olmaz.
Gergi bilyası maliyetli birşey değil ama sorun var diyorsa ilk iş değiştirirsin.
Mekanik anlamda arabanın gidişine duruşuna bak,ön takımlardan değişik bi ses geliyor mu gelmiyor mu ona bak birşey yoksa al gitsin.
Facebook ve telegramda her aracın grupları oluyor. Gruplarda ustalar da oluyor güvenilir. Oralara da bak mutlaka.
-
sanayiye gidip böyle dersen oo bi taze düşmüş buraya derler sonra vazelinsiz oynamaya başlarlar seninle . arabanın yağına suyuna bak 15 gün sonra bir daha bak, eksilmediyse 45 gün sonra bir daha bak. eksilmediyse devam. çalışıyorsa hiç kaşınıp kurcalatma arabanı . en fazla rotbalanscıya ver 200 tl ön takıma baksın eskiyen falan var mı söylesin o da en fazla.
öyle devirdaime falan bakarak sökmeden kimse bir şey diyemez. her ustaya da söktürülmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X