Şimdi Ara

Araba Ağır Bakımı Nasıl Olur Nelere Baktırmalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yarın 2. El bir araba alacam araba 150 binde. Arabayı alır almaz sanayide ustaya götürüp ne demem lazım her şeyine baktırmak istiyorum araba benzinli corsa. Ben adama ustam radyatöründen eksozuna kadar bak nelerde sorun var bana kağıda yaz desem yapar mı yaparsa kaç para ister? Tek bir usta ile çözebilir miyim? Devirdamine borularına antifrizine bak contasına falan bak diye ayrıca belirtmem gerekir mi? Yoksa al ustam bana her şeyini cıkart desem cıkartır mı? Son olarak Antepte corsa için önerebileceğiniz yer var mı?

• Expertiz yaptırmayacak mısın orda bakarlar zaten.

Satın alacağın kişiye de debriyaj baskı balata,trigger kayışı, yağ filtre bakımı vs ne zaman yaptırdığını sor yeter.

Sanayiye gidip anlamadığını belli edip herşeyine bak usta dersen güzelce kazıklanırsın.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Exper yaptırdım gergi bilyası dısında problem yok dedi ama güvenmiyorum ben expere hocam
  • wangerlowert W kullanıcısına yanıt

Otorapor gibi iyi ekspertizlere gidersen sıkıntı olmaz.

Gergi bilyası maliyetli birşey değil ama sorun var diyorsa ilk iş değiştirirsin.

Mekanik anlamda arabanın gidişine duruşuna bak,ön takımlardan değişik bi ses geliyor mu gelmiyor mu ona bak birşey yoksa al gitsin.

Facebook ve telegramda her aracın grupları oluyor. Gruplarda ustalar da oluyor güvenilir. Oralara da bak mutlaka.

• sanayiye gidip böyle dersen oo bi taze düşmüş buraya derler sonra vazelinsiz oynamaya başlarlar seninle . arabanın yağına suyuna bak 15 gün sonra bir daha bak, eksilmediyse 45 gün sonra bir daha bak. eksilmediyse devam. çalışıyorsa hiç kaşınıp kurcalatma arabanı . en fazla rotbalanscıya ver 200 tl ön takıma baksın eskiyen falan var mı söylesin o da en fazla.

öyle devirdaime falan bakarak sökmeden kimse bir şey diyemez. her ustaya da söktürülmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.