Şimdi Ara

araba alamamak begenememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne zamandır araba bakıyorum 0 almayı da dusundum gucumun yettıgı en ıyı 0 arac i 20 ama 1.2 motor b sınıfı ve benzınlı olması dolayısıyla acaba dedım c sınıfı focus faln mı alsam dedım bulamadım kafama gore nıssan mıtsubıshı pıyasası yok,renault peugeot cıtroen yaramaz,opel lpg ye uyumlu degıl wolsvagen toyota honda cok cok pahalı vs. derken aracta begenmez oldum ya da gercekler boyle velhasıl kelam araba alamadım bayrama kadar almam lazım ne yapacagımı sasırdım pıyasa da yalancı uc kagıtcı dolu pahalılık desen ayrı dert

• Tespitler doğru. Yalnız bence araba alırken bazı şeyleri atlatmak gerek mesela

-piyasası yok

-çok yakar

- bu araba çok dar

Buggibi kriterleri atlatmadigimiz surece aaraba begenmek zor.

Bende mesela seneye arabayı değişmeyi ddusunuyorum.

Citroën c4

Bu fransız bozulur arıza verir

Alfa 147

Euroncaptan 3 yildiz çokyakar, aarıza verir verir,piyasası yok

Clio

Ya o kadar parayı clioyami verecem.özelliği yok

Punto

İçi çok dar, hız sabitleyici yok vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesai arkadaslarim araba bakiyor 2 kisi.20k butceyle basladilar.suan 35k ciktilar ama bulamiyorlar.tum gun ilanlara bakiyorlar.ilk sikinti dediginiz gibi piyasada oyle cok temiz arac yok.olan da aninda satiliyor siz karar verene kadar.icine sineni alacaksin aslinda yoksa dipsiz kuyu.hergun bir baska araca gozun kayiyor..

• aracın piyasası yok
    yanlış. 2. elde piyasası olmayan araç almak sizi daha ucuza daha iyi bir araba sahibi yapar
    araba çok yakıyor
    yanlış. atmosferik ve turbo motorluları ayrı gruplarsak her araba muadilinden 0.5-1 lt fazla veya az yakar.benzinli bir astra benzinli bir focus veya golf aynı yakar.
    çabuk bozulur
    yanlış. eşek niyetine binilmiş veya 10 senelik veya bakımları sanayiiye düşmüş bir araç ise bozulur. yoksa niye bozulsun.
    onu alacğaına bunu al
    millet konusur. soylentilere kanmayın. araç sahibi ile bakın kullanın.

hiçbir araba mukemmel değildir. 0 km rolls royce bile alsanız o bile 2. elde zarar ettirir.yanı onun bile handikapı var. isteklerinizi düzgün belirleyin, ona gore araç alın. safsata dinlemeyi seviyorsanız oturun dinleyin.
  • arkdaslar bı yardım edın sımdı wolsvogen jetta modelıne baktım en dusuk paketınde usb gırısı yok yazıyor bır ust paketınde var 9 bın TL kadar fıyat koyuyor
    sadece usb secenegı secemıyormuyuz
    başka bı markada baktım dokunmatık ekran sanruf paketı olana bır suru ekstra ozeelık eklemıs fıyat farkı oluyor sadece ekran sanruuf secebılıyormuyuz
  • Belirli bir bütçeyle bu işe kalkıştığında insanı çıldırtan bir irtiş araba bulmak özellikle de arabasız kalmışsan ve bulamıyorsan depresyon sebebidir bu iş.

• sonuc olarak ben ne yapayım 1,2 benzınlı i 20 0 mı alayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basık araba neden sevilir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu saçma piyasada hiç bir başkasının eskisini alma git sıfır alabildiğin en iyi aracı al ben de iki yıl önce böyle yapmıştım pişman değilim sanırım tekrar sıfır focus alacağım çünkü karar vermek çok zor tek sorun iki ay beklemek.
  • Renault, Peugeot, Citroen neden yaramaz acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendiside bilmiyordur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Shedower.

Kendiside bilmiyordur hocam

öncelikle kullananlara saygım var her fikir bir olsaydı kurtla kuzu yan yana gezerdi ben kendime göre kötu dedım kendımce sebeplerım genelinin ıc ve dıs tasarımını begenmemem konfor ve yol tutuslarının zayıf olması
  • Araç sınıfları arasında artık uçurum kalmadı ki. Aynı sınıf araçlar benzer yakıt, yol tutuş, konfor sunar. Aradaki fark at ile deve değildir. Ufak tefek farklar vardır. Marka imajı, tasarım, servis ve yedek parça fiyat asıl belirleyici nedendir. Kimsenin lafına bakmayın. Citröen, Peugeot çok arıza verir diyenler ile Vw alıp da sinirden çıldıranlar, Toyota sağlam diye alanlar ile bir sürü aracını geri çağırmalar vs.
    Siz bakmayın milletin lafına adam daha arabaya binmemiş bir kaç bin km yapmamış, ön yargılar ile o köyü bu iyi diye bol keseden sallıyor.
  • İlk araç için Hyundai accent veya i10 veya i20 bence iyi. Benim ilk aracım accentti.
  • senin cok ciddi bilgi eksikligin var kardes ve bu yizden senin gibi arkadaslari ikinci el piyasasinda cok carparlar.
    bikere citroen dedigin firmayi tanimiyosun arabalari hem cok konforludur hem iyi yol tutar.tasarimlarida ic kaliteleri senin bu paralara alabilecegin dokuntu hasar kayitli almanlara elli ceker.
    opelin 1.6 motoruna lpg takilabilir.
    i20 45bin civari tahminim bu paralara cok rahat 1.33 corolla auris alinir,hemde tertemiz lpg ye de tam uyumludur.derdin araba almaksa alirsn bu paraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 29 Ağustos 2015; 11:36:52 >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Artık iyi araba diye bir şey yok. Kötü araba diye de... Hepsi aynı.

• Yüksekten uçmak, mütevazi olmamak, beklentiyi yüksek tutmak gibi anlamdaş ifadeler geliyor aklıma nedense.
  • bu arkasi sikayet ettim ben diger bir konuda dacia sormus 26bne burda renaultu kotuluyor

• Öncelikle ne ariyorsun ona karar ver. Ekonomimi , bagaj hacmimi, led farmi, tokkapi sesi mi, yumuşak on gogusmu, arıza yapmamasımi, ic dış tasarimmi.. Değilse zaten araba aramiyosun motosiklet al

• quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

bu arkasi sikayet ettim ben diger bir konuda dacia sormus 26bne burda renaultu kotuluyor

Olabilir kardesim kafa karisik zaten her seecenege bakiyordur arkadas.

Biraz toleransli olalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.