Şimdi Ara

Araba Aldıktan Sonra Millet Beni Taksi Şoförü Zannediyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
25.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

bir arkadaşa senin arabayla bir ankara turu yapalım dedik, kankamız olur kendisi.

- benzini zaten fullersiniz iki üç defa, triger kayışı ıvır zıvır ağır bakımları var arabanın onları da yaptırırsanız götürürüm dedi.

bir diğerine 15km öteye gidelim koyun alıp kesip kebap yapacağız beraber yeriz dedik, çocukluk arkadaşımız olur kendisi de, 10 lira da mazot atarız doblona dedik, 13 LİRA YAKAR EN AZ dedi BU ARABA SADECE YAKIT YAKMIYOR, PARÇALARI DA AŞINIYOR KULLANDIKÇA dedi.

ulan bizim arabalarla pikniğe mangala denize giderken iyiydi, yakıtı bile koymayın gerek yok arkadaşız şurda sizden yakıt mı alacağız dedik hep.

yanisi kardeşim: götürmek istemiyorsan belli edersin gelmezler zaten. 10 lira yakıyorsa benim arabam çok yakar en az 40 yakar dersin belki... gerçi yalan söylemek iyi değil, sen yalan söyleme boşver. şu an götürerem de geç
    En sevmediğim insan tipi kendilerinden isteyince oraları buraları oynar direk yolu veririm arama beni diye fayda bekleyen yok zararı var üste

• sizden ikide bir araba isteyenden siz de denemek için bir şey isteyin. verecek mi sadakatini test edin.
  • cankut1907 C kullanıcısına yanıt
    Onu bırak...Adres soran kişiye adresi bilmediği halde "bilmiyorum" diyemediği için abuk sabuk yerleri tarif eden gördüm ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhrider

Sülaleyi taşımaktan bıktım. Semt değiştirdik daha büyük hata. Her misafirliğe geleni gece 12 de evine bırakmaktan yıldım...
    He birde valide hanım akrabalarla plan yapıyor sonuç bizim araba büyükmüş oğlum sen bırak. Akraba bolsa uzak durun doblodan :D
    O da doğru hocam ben akraba kısmını düşünmemiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi de herkesi evine bırakıyorsun. Bıraktıkların yemeğini yiyor vs. Sen yola devam...

• Ben anahtari niye yaninda taşıyon evde birakmiyon fircasi yemis adamim

• falcata07 F kullanıcısına yanıt
    O niye hocam
  • Cezdim34 C kullanıcısına yanıt
    Evet herkesi de evine bırakması var...
  • İnsanlar çıkarcıdır. Araban varsa sırtından geçinmeyi isterler. Bendede araç var devamlı birisi arıyor yok gezelim vss. En sonundada kendilerğni evlerine bırakmamı talep ediyorlar. Birkaçkere götürürsen sanki mecbursun gibi davranıyorlar. Çoğu ile bağımı kopardım.

• Konuyla alakalı bir özlü söz de ben bırakayım;
    "Az eşya, az insan!”
    Franz Kafka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 5 Şubat 2020; 9:35:2 >
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşımın turistle geçen diyaloğu;
    Konu: Yol tarifi
    Arkadaşım: "Go go go go go, left.. go go go go go right.."

Turistin gözlerindeki o anlamsız ifadeyi görmen gerekirdi. Şu anda tarif edemem

• sorun arabada degil senin iyi niyetli olusunda araba yerine baska birsey al onuda isterler yani biraz egolu olsan sana dokunmazlar cunku karsidaki sana ben buna istedigimi yaptiririm zaten sesini cikarmiyor iyi niyetli istedigim gibi oynatirim gozuyle bakiyor bakmayan bile olsa o hisse kapiliyor cunku kimse egolu biraz kendini agirdan satan kisiye boyle istekde bulunmaz
  • Kutsal Libido kullanıcısına yanıt
    Taksicilikde o kadar ilerdeyim hocam dusun artik arabayi aliyorlar aradan beni çıkarıp.

• falcata07 F kullanıcısına yanıt
    Hahah Hiç güleceğim yoktu hocam. Ben o konuda kesin ve net olarak vermem çok acil bişey olursa hastane gibi ben götürürüm. Kazası var belası var.
  • PizzaMuffin P kullanıcısına yanıt
    Aynen sanırım bende ego olmadığı için millet bu kadar rahat istiyor benden bir şeyler.
  • Açık açık söyle bence bunu arkadaşlarına, kabullenen birisi zaten düzgün insandır, kabullenmeyen de ne halt olduğu bellidir. İnsanlara o kadar yüz vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tP4sha -- 5 Şubat 2020; 0:22:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Araba sarı mı ?
    Sarı doblonun verdiği tadı hiç bi şey vermiyor, kasislerde, bozuk yolda çok tok sesi var, maşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlara bunun etik bir davranış olmadığını söyle.
  • Bende de CG diye tabir edilen motosiklet var arkasına römork aldım 1350 TL ye gülenler bunu napçan diyenler vs oldu sonra benim römorka işleri düştü istediler Hepsini reddettim

Arabada da öyle bu araba alınır mı onu alacağına şunu al diyen tipler hatta başka ortamlarda da sana o arabayı aldın diye enayi damgası vuranlar tenhada o arabana muhtaç olup kedi gibi miyavlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmettsezis

Öğrenciyim ailemin arabasını ben kullanıyorum genelde, okula da sık sık gidiyorum. Yolumun üzerindeyse arkadaşları da alıyorum.

Ama bunu alışkanlık haline getirdiler ve rahatsız edici olmaya başladı insan bi kere benzin atayım ya kaç defadır biniyoruz demez mi? Demiyorlar tabiki, diyorlarsa da lafta.
    Şimdi diyeceksiniz çok yüz vermişsin ondandır, ya zaten aracım şehir içi çok yakıyor (10-12lt). Hepsi de biliyor bunu ben de dile getiriyorum anlasınlar diye, ama nafile denedim denedim baktım anlamıyorlar kestim ilişkiyi.

Hele bir başka durum var ki daha da çileden çıkarıyor. Evinizde oturuyorsunuz adam arıyor diyor ki acil şuraya gitmem lazim benzin paranı vereyim götür beni. Bahane uydurup reddediyorum, terslemeyeyim diye. Adamlar bu sefer sanki benim işim buymuş da yapmamışım gibi sevgili tribine biniyor. Ya kardeşim madem parasını vericen git taksi çağır

Enteresan tipler. Artık sürekli tersliyorum bıktım çıkarcı arkadaşlıklardan.
    hayatımda kimseden çok mecbur kalmadıkça bir şey istemedim. Bir keresinde yazlıkçıların sıkça tatil için geldikleri ilçeden yaşadığım ile evimi taşımak durumunda kalmıştım, kamyona eşyaları yükledik ertesi gün Ankarada adreste buluşuruz diye sözleştik. Ben aracıma bindim kontağa bastım tık yok. Çalışmıyor, esnaftan yardım istedim aküden takviye yaptık yok. Kesinlikle çalışmıyor. Saat gibi çalışan araba adeta kendini kapattı. Otobüs terminaline gittim, Ankaraya ilk otobüs gece 23.59da. Onda da yer yok. Ertesi Sabah 8.45 aracında yer var sadece.

En yakın arkadaşlarımdan birini aradım, dedim durumlar böyle böyle, tamam abi hemen arabayı getirip sana teslim ediyorum. Bu arada elemanla çocukluktan bu yana tanışıyoruz. tamam kardeşim dedim kapattım. Elemanın benim bulunduğum muhite gelmesi 20 bilemedin 30 dk . sürer. 1 saat geçti yok, aradım telefon kapalı. 1 saat daha geçti yine aradım telefon kapalı. Eşini aradım, o evden 1 saat kadar önce ayrıldı nereye gittiğini bilmiyorum dedi. dedim böyle böyle bir durum var bana arabayı verecekti, bilmiyorum kendisine ulaş dedi. 1 saat kadar aralıklarla aradım, ulaşılamıyor. Vazgeçtim. ( tabi sonradan görüştük, çok büyük eşeklik yaptım affet beni falan fıstık bir ton şey zırvaladı, dedim beni bir daha sakın arama. Şimdi görüşmüyoruz )

Hemen başka bir tanıdığı aradım. Onunla sadece merhabalaşmamız ve birkaç kez çay içmişliğimiz var. Yani çok yakın olmasak da uzak da değiliz. Tabi aracı veriririm c bey dedi. Yalnız aracın anahtarı evde, benim oğlan aracı size teslim eder. 2 dk sonra oğlan aradı, c amca ben aracı aldım, 10 dk kadar yanındayım. Neyse geldi, aracı verdi. Kontağı çevirdim benzin ve gaz dolu. Büyük ihtimal yola çıkacaktı, ben arayınca işini iptal edip aracı bana verdi veya zaman kaybetmeyeyim diye depoyu doldurup ver dedi oğluna.

Ben ankaraya yola çıkmış ve kamyonu kapıda karşılayabilmiştim. Teşekkür etmek için aradığımda, hiç önemi yok c bey, ankaradaki işlerinizi halledin, ne zaman isterseniz teslim edersiniz dedi. Ben de acil işlerimi bitirip,yetkili servise gidip aracın bir güzel bakımını yaptırıp ,detaylı temizliğini yaptırıp öyle yola çıkmıştım. aracı da tüm bakımları yapılmış, deposu ağzına kadar doldurulmuş bir şekilde teslim etmiştim. Nasıl mutlu olmuştu. Meğersem parasızlıktan ağır bakımını yaptıramıyormuş aracın, benim yaptırdığımı duyunca çok mutlu olmuştu.

Velhasıl böyle insanların da var olması bu ülkeden olan umudumu dinç tutmama neden oluyor.

başka bir anım: Ankaranın bir ilçesinde fabrikada işimi bitirdim, eve döneceğim. İŞçilerden biri geldi abi ankaraya gidiyorsan beni de götürür müsün dedi ? Tabiki olur dedim. Ama raporu a beye teslim etmem gerekiyor, 5 dk bekle beraber gidelim dedim. Olur abi dedi.

Neyse ben işimi bitirdim, bir baktım çocuk ortada yok. Çevredekilere soruyorum biraz önce buradaydı dediler. deim herhalde wcye falan gitti biraz bekleyeyim. Bu arada çevredekilere sormaya devam ediyorum, gören eden yok çocuğu. aradan 30 dk. geçti, iş yeri kapanacak artık, ben de eşimi alacağımdan yola çıktım.

Ertesi hafta yeniden oraya gittiğimde o çocuğu gördüm. dedim sen geçen hafta nereye kayboldun, ankaraya beni götürür müsün dedin sonra ortalıktan kayboldun?
    Abi b abi de yola çıkıyormuş, onunla gidiverdim ama söz bugün seninle geleceğim.
    Dedim bugün de ben seni almıyorum aracıma. İnsan bir haber salar, ben b ile gidiyorum c abiye haber verin diye. Bundan sonra tek başınasın oğlum, haberin olsun.
    iyi o zaman abi ben de b ile dönerim yine, sana kalmadım dedi.
    Akşam ankaraya dönerken bunu ışıklarda otobüs beklerken gördüm. Durmadım tabi. Sonradan öğrendim ki, Meğersem akşam birlikte Ankaraya döneceği kişinin acil işi çıkmış, fabrikadan erken ayrılmış. Bu da dımdızlak ortada kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 5 Şubat 2020; 12:43:45 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.