Şimdi Ara

Araba Aldıktan Sonra Millet Beni Taksi Şoförü Zannediyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
25.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben o sorunu roadster veya arkası çok dar olan cabrio,coupe araçlar alarak çözdüm.Gidebilir miyiz diyene,gel sığarsan gidelim diyorum
    Gerçi bizde araba ucuz 20-25 bin TL ye 307cc,Megane 2 Cabrio,mini R56 vb. arabaları rahat alabiliyorsun da Türkiye'de durum biraz daha karışık.İmkanin varsa öneririm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş insanoğlu çok garip bir yaratık. Sırtına 1000 kez bindirirsin, bir kere indirdiğin zaman senden kötüsü olmaz.
    Çevredeki insanların mağduriyeti gitsin yardımcı olayım deyip bir kaç kez götürürsün gidecekleri yerlere bu kez alışkanlık yapar taksiye para vermek yerine seni ararlar.
    Tanıdık insanları zaten istikametim üzerinde alsam ne olur ki ya diye düşünüp alırsın bu kez bunu da alışkanlık haline getirip suyunu çıkarırlar.
    Ne yaparsan yap bir çözüm olmaz. En iyisi tavrını koyup reddedeceksin, bırak adın kötüye çıksın çokta önemli değil.
  • Arabasızlık çok kötü bir şey. Genelde kırmam insanları işi görülsün diye veririm. Sonuçta mal dayanır ama can dayanmazmış.

Eğer art niyet sezersem vermem.
  • Kendimiz kimseye yuk olmayalım diye alıyoruz.Ama Başkaları bize yük olmaktan çekinmiyor.
  • benide bi bakkala gecerken ati ver

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

Hocam yanlış araba almışsın. Al bi Doblo arabada tek başına gezmekten sıkılırsın anti-beleşçi zırhı var arabada
    Bagajda mangal bulundurma şartı varmı dobloalrda. Ruhsatta öyle yazıyor diye biliyorum ben
  • çok net. Arabayı vermem. Müsait değilsem de götüremem. Kendimi iyi hissetmiyorum de geç
  • Ders niteliğinde hikayeler hocam elinize sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: Code140

Bagajda mangal bulundurma şartı varmı dobloalrda. Ruhsatta öyle yazıyor diye biliyorum ben

Alıntıları Göster
    Valla hocam mangalsız olmaz Doblo ile. Dağ bayır geziyoruz sonuçta.

Benim bagajda Kuzine soba ile 25 kiloluk press odun var. Hem daha sağlıklı hem de daha rahat oluyor. Dışarıda odun arama derdide olmuyor.

Araba Aldıktan Sonra Millet Beni Taksi Şoförü Zannediyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

Hocam ben o sorunu roadster veya arkası çok dar olan cabrio,coupe araçlar alarak çözdüm.Gidebilir miyiz diyene,gel sığarsan gidelim diyorum
    Gerçi bizde araba ucuz 20-25 bin TL ye 307cc,Megane 2 Cabrio,mini R56 vb. arabaları rahat alabiliyorsun da Türkiye'de durum biraz daha karışık.İmkanin varsa öneririm...
    Hocam oda çözüm değil ya. Geçen showroomda 2 çam yarması olarak Fiat 500'ün arka koltuğuna bindik. Biz 2 kişi bindiysek normal 3 insan sığar yani

• Ek iş korsana çık bari, milletede dersin parasiz olmaz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 5 Şubat 2020; 16:45:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tayinim kendi şehrime çıkmıştı, 24 saat çalışıp 48 saat istirahatim vardı ama eş dost benden önce hesaplamıyorlardı benim işten çıkacağım saati, 6 ayda lanet ettirdiler. 3 gün kullanıp 4.gün bir depo yakıt alıyordumki 1.4 dizel fiesta çok yakmıyordu bile. Sonunda 1000 km uzağa taşındım şiir gibi, sadece işe gidip geliyorum ayda 450 km mis gibi

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    En iyisi bu sanırım. Az insan çok huzur.

• Taksimetre taktır

• Nası arkadaşlarınız var kardeşim kanım dondu biz 4 kişiyiz hepimizin arabası var bi yere gideceğimiz zaman o diyor benimkiyle gidelim bu diyor benimkiyle gidelim birbirimizi yiyoruz arabaya binecez diye. Bence sizin sorununuz mal mülk değil en başta seçtiğiniz insanlar

• Ford fiestam varken iş yerindeki hanımları yolumun üzeri diye ben bırakıyordum istemeye istemeye. Hem arabam kirleniyordu hemde saat 6da çıkıyoruz bazen 5-10 dk beklediğim oluyordu.
    Model yükselttim dedim üzgünüm ben kimseyi almayacağım. Binek araç sürücü dahil 5 kişilik yeri geliyor 6 kişi oluyoruz hafta sonu arabayı yıkatıyorum Pazartesinden kirleniyor patron düşünsün. benim yaktığım benzin, aracın bakımları herşeyi kendi cebimden ödüyorum bana patron servis için birşey vermiyor dedim.
    Arabamı 2 haftada 1 yıkatan ben şimdi 2 ayda bir içini temizletiyorum tertemiz.
    Kimse benide bekle diye sormuyor düşünmüyorum. Mesaiden sonra arabama oturup gidiyorum.
    Patron baktı olmayacak servis tuttu :)
    1 kez haklı sebeplerimle “hayır” dedim ve son 4 aydır içim rahat keyfim yerinde işe gidip geliyorum. Hayır demeyi öğrenin arkadaşlar😊

50 kez taşırsınız 1 kez taşımazsınız kötü olursunuz.
    Onun yerine hiç taşımayın kötü olun daha iyi !!!

• Ben yolda çekirdek ailem dışında bir aile ferdi görsem dahi almıyorum

• Bunu hic mali olmayan akrabalarim yapiyor. Ama onlara gore kendileri çok bonkörler (ulan neyiniz varda bonkörluk tasliyorsunuz) araban var suraya gidelim. Araban var buraya gotur. Araban var gel evdeki misafiri götür. (Evet damat im ben)
    Sonraa seytanlik aklima geldi. Bunlarin aileden biri ise basladi. araba aldirdim aklina girdim. Arabanin mtv si muayenesi. Kislik lastigi. Bunlari iki ay icinde yapti. Gezemedi bile parasi bitti. Simdi diyorki bu ne böyle. Amk bizimki bedavaydi tabii. Nolacak götürsen demeyi biliyordun. Daha bakimi var o arabanin

Cocukluktan beri ben yasarim bunu ve dostlarimdan hep bu yuzden ayrildim. 90 lilar bilir. Bisikletin olur arkadas cevren değişir. Top un olur arkadas cevren degisir. Bilgisayarin olur arkadas cevren değişir.

Birisi paylaşmış franz kafka dan az eşya az insan diye. Bu manada mi bilmiyorum ama. Az eşya=az insan

• firatkrky kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi hepinizi arabası var.

• pcqlock P kullanıcısına yanıt
    Şunu da belirteyim.
    Benim babam 4 kardeş. Hepside korkak girisken olmayan tipte anadolu insani. 3 numaranin orjinalide oyle ama esnaf olunca ve eşi nedeniyle çakal oldu.
    Babam kimseden birseyini isteyen insan değildir. Parasinin yedigini yer ihtiyaci kadar yasar artanini borç verir Herkes ondan borc ister.
    Küçük kardeşim doğuştan anomali ile doğmuş aglar dururdu ve bir gün karni sismeye başladı. Babam isten geldi bir hengame araba bulmaya carsiya gitti. 90 larda kirsalda araba zor ama 3 numaranin var arabası. İlk kardesinize gidersiniz haliyle. "Taksiler neyle para kazanacak abi" demis bu hıyar. Sinirle aglayarak baska birine gitmiş (oda uzak bir akraba ama dedemler kavgali bu adamla) adam ilce hastanesine ordan ildeki fakulteye kadar götürdü. Kardesim acilden girdi ameliyat oldu. 2 ay hastanede yatti ve simdi iyi.

Şimdii arkadaslar HAYIR in da bir zamani vardir. Burada atıp tuttuk ettik ama dikkat edin. Hayirlariniz bir cana maal olmasin

Bizim taraf o adama (ki ADAM) hala küs gibi sebebi belli değil Allah razi olsun ben borcluyum ona artik.

3 numara ile ise konusuyoruz hicbirsey olmamis gibi ama bir gün o lafi yiyecek beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 5 Şubat 2020; 23:15:0 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.