Şimdi Ara

Araba Aldıktan Sonra Millet Beni Taksi Şoförü Zannediyor? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
25.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faydalanma işi hissettiğin an muhabbeti keseceksin.

Hayır demeyi öğrenmek gerekli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaparsın yaparsın sonra canına tak eder yapmazsın senden kötüsü olmaz.
  • Ben de sinir oluyorum böyle kişilere işi düştüğü zaman arayıp sorarlar işi düşmediği zaman umurunda olmaz. Hele birde biraz cebi para gördüğü zaman tamam ondan iyisi yok. Herkes menfaat peşinde, sen de arabamın sigortası yok trafiğe çıkamıyorum ya da aracımın üstüne haciz kondu falan yalanını uydur. Eğer aranızın bozulmasını istemiyorsan söyle. Umursamıyorum böyle şeyleri diyorsan o zaman direkt olarak söyle işim var arkadaş sizin için almadım arabayı de olsun bitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorda kalan arkadaşıma tabii yardım ederim ama keyfine beni havaalanina götür diyecek insanla muhatap olmam, bin meteoya git banane. Neyseki çevremde hiç böyle insanlar olmadı

• babamda çok kızar hele nolcak yea benzini neyse atarız diyenlere hep 2 çift lafı vardır: ozaman al bi bidona doldur benzini götürsün seni..
  • Araba sahiplerinin hali.
    Üniversiteden beri araba sahibiyim. Bir yere gidilecek araba bir tek sende var. Araç 5 kişilik ortamın 6-7 kişilik. Alsan bir dert almasan başka bir dert. Herkesi evine bırak.
    Hiç unutmuyorum ilk araç aldığım ay döşemeye sigara közü düşürüp koltuk döşemesini yakmıştım. Gittim değiştirdim. Ertesi hafta arkadaş sigara içerken közü koltuk döşemesine düşürmüştü. daha niceleri
    Aracın var derdin var gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco de Lucia -- 6 Şubat 2020; 19:33:49 >
  • benim arkadaş bana her hafta İngilizce çeviri ödevi dayamaya başladı. yüksek lisans yapıyor. bir yaptım iki yaptım, sonra dedim noluyoz? her hafta mı verecen sen bunu dedim. evet dedi. dedim ben bunu yapamam, iş dönüşü zaten yorgun oluyorum dedim. adam ne dese beğenirsiniz? "biz de yorgun oluyoz hocam hem yüksek lisansta başka dersten de ödev var sen kolay mı zannediyosun" dedi. içimden dedim hasbinallah kibarca dedim ki, ben bu ödevleri yapacak olsam kendim yüksek lisansa başlarım hocam dedim. sana kolay gelsin dedim kapattık mevzuyu valla azıcık enayi olsan tepene binip kırbaçlar bu tipler. adam teşekkür edeceği yerde fırça kayıyo yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Şubat 2020; 19:37:50 >

• 21 yaşındayım, çok bişey bilmişliğim yok ama ANAN BABAN DAHİL insanlara ne kadar iyilik yaparsan yaptığın iyiliğin değeri o kadar az oluyor ve BİR O KADAR DAHA FAZLA iyilik yapmanı istiyorlar. Hadi eyvallah.
  • Tranformersı 1 i izlersen ordaki çocuk babasından araba almasını istiyor. Arabayı bulduk şimdi kız zamanı sonra gerçi onun içinde para lazım diyor. Ordaki hedefler böyle. Araban varsa millet düşüyor 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır demeyi öğrenmek gerek
  • Vay be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araba olur, para olur millet vermeden almak istiyor. Cennetin bedeli bile ibadet iken bırakın maddi karşılığı bir kuru teşekkürü esirgeyen zor zamanınızda yanınızda olmayanlar için hayır demesini bileceksin.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Yok artık o nasıl bir yüzsüzlük. Bir de her hafta verecekmiş.
    Hayret birşey bu millete .

• 12/24 çalışıyorum sabah işten geldim evde tam yatacağım biri kapıda beni soruyor duyuyorum çok acil falan diyor.

Neyse gittim baktım abi babamın şekeri yükselmiş hastaneye kaldırmışlar durumu çok kötüymüş hemen acil araba lazım ya da bizi bir götürüver dedi. Tamam demiş bulundum tabii ama hiç sizin ev nerede diye sormak aklıma gelmedi, sonra demesin mi bizim ev Isparta'da diye git gel 600km ulan neyse adam hastaymış durum acilmiş dedim çıktık yola, 90/100 gidiyoruz adam diyor ya sen çok yavaş sürüyorsun böyle gidersek biz ölene ancak yetişiriz diyor. Dedim kusura bakma ben böyle giderim sıkıntı olacaksa in başka arabayla git ya neyse tamam falan derken çocuk başladı çişim geldi demeye annesi bağırıyor daha yeni çiş yaptın ne çişi sus diyor çocuk bağırıyor çişim var buraya işerim diye, babası desen açmış telegol gibi bir maç programı izliyor bir yandan da kadına bağırıyor sustur şunu diye.

Kadın desen bir telefonda canlı yayın açmış oradan birileriyle keyfi aleminde şarkı falan söylüyorlar lan bunlar ne ayak iyice şüphelenmeye başladım yalan mı söylüyorlar acaba diye. Neyse vardık ısparta'ya ben sanıyorum hastaneye gideceğiz doğrudan eve vardık. Amca geziyor ortalıkta dedim geçmiş olsun amca hastaneden ne zaman çıktın ohoo dedi 2 hafta oldu çıkalı şimdi nasılsın? İyiyim ya sıkıntı yok canım sıkıldı torunları göresim geldi çocukları getir dedim de oğlan da size rica etmiş sağolun dedi. Baktım baktım diyecek bir şey bulamadım dedim benim acil dönmem lazım çıktım döndüm o gün bugün ölüyorum diyene inanasım gelmiyor.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Hahahahahahahahahah, nedense en çok buna güldüm, ulan hahahahaha, bu insanlar ne yüzsüz ya, hayır, bir şey diyim mi bu adam böyle sürekli getirmesi değil de, arada sırada sana bir ne biliyim baklava getirse, bir tatlı getirse, iyilik yapıyor adam bana bari bende elimden gelen bir şeyler yapayım, bir şeyler götüreyim dese, belki sen çevirmeye devam ediceksin ama yok senin iyilik olarak yaptığın şeyi sanki sorumluluğunmuş gibi bir de fırça kayacak, ne diyimki bu insanlara, umarım bu kan emiciden muhabbeti komple kesmişsindir.

• 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    Csb

Herhalde bu ancak filmlerde olur yuh.

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Sen de haklısın şaka gibi ama gerçek, eşim ve annem de şahit. İşim gücüm yok da bunları yazacak değilim sinir oldum görünce aklıma geldi. Konu sahibine de hak verdim.

• Kutsal Libido kullanıcısına yanıt
    Maalesef acı ama gerçek. Aynı kişi daha sonra oğlumu acil işe yetiştirmem lazım dedi sadece gidemem dedim başka da bir şey demedim bir daha da uğramadı zaten.

Ağır CSB

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.