Bildirim
Araba alım satımı konusunda tecrübeli üstadlar bir sorum olacak!!!!
https://www.amazon.com.tr/dp/B07YXM1KLR?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1
https://www.amazon.com.tr/dp/B07YXM1KLR?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: spa®co
Noterde işlemler yapıldıktan sonra parayı alıyoruz örneğin, para sahte çıkarsa ne olur? İlla banka ortamına mı gidip paralar kontrol ettirilmeli. herkes nasıl yapıyor! bana biraz anlatabilirmisiniz? yorumlar için şimdiden allah işinizi daima rast getirsin!
önce bankaya arabayla gidilir para çekilir notere gidilir işlemler yapılır ve para verilir(bundan önce tabi arabaya baktırılır yürüyeninde birşey var mı diye) -
quote:
Orijinalden alıntı: alex2017
quote:
Orijinalden alıntı: spa®co
Noterde işlemler yapıldıktan sonra parayı alıyoruz örneğin, para sahte çıkarsa ne olur? İlla banka ortamına mı gidip paralar kontrol ettirilmeli. herkes nasıl yapıyor! bana biraz anlatabilirmisiniz? yorumlar için şimdiden allah işinizi daima rast getirsin!
önce bankaya arabayla gidilir para çekilir notere gidilir işlemler yapılır ve para verilir(bundan önce tabi arabaya baktırılır yürüyeninde birşey var mı diye)
Cevap için teşekkür ederim dostum
-
En iyi satis yolu
Alici gelir arabaya bakar istedigi servise goturur baktirir araca begenirse kaporayi verir
Anlasirsiniz noter satisindan once para bankaya yatar
Sonra satis yapilir
Herkes evine ::))) -
önce bankaya gidilir para hesaba yatırılır satıcı tarafından ve gerekirse açıklama kısmına "şu plakalı aracın satış bedeli" diye not düşülebilir,sonra yakındaki bir notere beraber gidilir ve satış yapılır,ben böyle sattım.. -
arkadaşlar yeteri kadar açıklamış zaten ama eğer alıcı parayı yanında getirmişse noterden önce bi bankaya yada döviz bürosuna uğrayıp kontrol ettirip sonra notere gitmeli bu devirde her şey olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X