arkadaslar işim gereği gunluk 100km yapmam gerekıyor.sizce hangi otomobili almalıyım. en ekonomık araclar hangileridir.bilgilendirirseniz sevinir.şimdiden tesekkurler.
dostum ilk önce foruma hoşgeldin.yeni üyesin galiba.
işim gereği demişsiniz.Ticari araç mı düşünüyorsunuz?Biraz daha geniş açıklarsanız yardımcı olabilirim size.
yeni uye oldum forum mukemmel olmus hazırlayan arkadaslara tesekkurler . iş yerine gidip gelmek için arıyorum.tıcarı maksatlam kullanmıyacam.10000ytl-15000ytl arasında olursa sevınırım
LPG li bir albea olabilir.Fabrika çıkışlı LPG li olanlar var.Dizel Corsa veya Fiesta da önerebilirim ama bütçenizi aşıyor biraz.
o fiyat aralığında bence lpgli araçlara bak
çünkü dizel bulursun ama çok sağlıklıolmaz arıza çıkartırsada başını ağrıtır
araba com yada sahibinden com dan bir arat fiat-hyundai-reno markalarından temiz lpgli bulabilirsin
eğer performans istemiyorsan sadece iş için kullanıcak isen
bi tane temiz lpg li doğan al derim
sadece iş içinse ne gerek var fazla para vermeye
quote:
Orjinalden alıntı: necosarigul
arkadaslar peki lpg liler kac lira yakar
motor büyüklüğüne göre değişir..örneğin 1.4 motora takarsanız km'de 10 ila 15 kuruş arası değişir..normal yakma fiyatını ikiye bölersek de ortalama bi sonuç bulabiliriz
1.2 albea+lpg
Marea+lpg
maksimum 1000 cc bir araç öneririm. ayrıntıları imzamdan okuyabilirsin.
corolla+lpg
quote:
Orjinalden alıntı: fever2006
quote:
motor büyüklüğüne göre değişir..örneğin 1.4 motora takarsanız km'de 10 ila 15 kuruş arası değişir..normal yakma fiyatını ikiye bölersek de ortalama bi sonuç bulabiliriz
1.4 Motorlu araçlar 0,17 Ytl'den aşağı yakacağını sanmıyorum..
Toros + Lpg tavsiyem
quote:
Orjinalden alıntı: Stw
quote:
Orjinalden alıntı: fever2006
quote:
1.4 Motorlu araçlar 0,17 Ytl'den aşağı yakacağını sanmıyorum..
Toros + Lpg tavsiyem
Aynen bizim Corolla(1.3 96)bile 180 civarı hatta daha fazla...
clio dci çok az yakar yakıt için dersen siena benzin/lpg olabilir meganeI dci yada lpg li olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: sahinsabah
bence albea dizel veya lpgli 98-99 model focus
98 model focus warmı yaw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme