Şimdi Ara

Araba almayı düşünüyorum.Lütfen yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben özel bir şirkette mühendisim.Alacağım araba uzun süreli kullabileceğim bir araba olsun.Ama bir türlü karar veremedim.Sıfır yada ikinci el olabilir.Bütçe 60.000 tl ile 70.000tl arası..kesin otomatik vites.. dizel yada benzinli olabilir..Aklımda seçenekler

* Volkwasgen passat 1.6 tdi dsg
    * Volkwasgen jetta 1.6 tdi dsg
    * Volkwasgen tiguan 1.4 tsi
    * Skoda octavia 1.6 tdi dsg
    * Opel astra 1.6 CDTI Sport

Aklınızda bu araçların avantajları ve dezavantajlarını yazrsanız çok memnun olurum...Yada farklı bir model de olabilir.Şimdiden teşekkürler
    *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz1155 -- 31 Ekim 2015; 19:39:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Opeli ele gerisi alinabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Opeli ele gerisi alinabilir

Bende alırsam vw olsun diyorum..Teşekkürler

• Hocam ben octavia diyorum. Kalite olarak passat kadar olmasa da aradaki fiyat farkını düşünürsek daha mantıklı olur

• cengiz1155 kullanıcısına yanıt
    Volkswagenin bir tek dis gorunusu guzel bence kesinlikle o parayi vermem heleki olaylardan sonra almayi bile dusunmem.

Onun yerine civic, focus , mondeo, corolla bak daha konforlu ve dolu araclara binmis olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyuce35 -- 31 Ekim 2015; 19:19:11 >
  • Octavia varken jetta almak, tiguan varken octavia almak ,passat varken benzinli tiguan almak, opel varken vw almak.
    Sonuç: Opele 1.4 136 hp ne zaman geldi ?
    1.4 olan 140 hp
    136 hp olan 1.6 dizel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 31 Ekim 2015; 19:23:01 >
  • Alın alın satisi durdurulan jetta, patlak dsgli ve emisyon hileli vw alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airapper -- 31 Ekim 2015; 19:28:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum otomatik ikinci el bakarsan vw alma sana masraf açabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 73-75 lere çıkarak düşük kilometreli 2013 falan 1.6 e-hdi otomatik 508 lere bakabilirsiniz. Hem güzel hem yakıtı düşük hem donanımlı hem de şanzımanın arıza verme olasılığı olmayan bir model

• Hocam bir mühendis olarak ww almanız biraz garip kaçar. Sonuçta bilinçli bir tüketici olduğunuzu varsayıyorum. Nitelikli dolandırıcılık yapan ve bu araçlarını Türkiye'ye kakalamaya çalışan bir firmadan uzak durmanızi beklerim açıkcası.

• cıvıc veya corolla bak dizel olmazsa da lpgli devam edersin cebin yanmaz
    vag grubu tonla parayı haketmiyor, sorunlu dsg üzebilir
    TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    vw daha mantıklı aynen katılıyorum jetta al hem prestij standart seni çalıştığın şirketin patronu sanarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 31 Ekim 2015; 20:03:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

Hocam bir mühendis olarak ww almanız biraz garip kaçar. Sonuçta bilinçli bir tüketici olduğunuzu varsayıyorum. Nitelikli dolandırıcılık yapan ve bu araçlarını Türkiye'ye kakalamaya çalışan bir firmadan uzak durmanızi beklerim açıkcası.

siz ne almamı önerirsiniz??
  • İhtiyaç yada beğeniye göre değişmekle beraber, passat yada tiguan tercih ederdim. Haberiniz var mı bilmiyorum ama, tiguan 2016 da kasa değiştiriyor.

Bu seviyelerde tavsiye edecek ne bilgiye sahibim ne de tecrübeye. Ben sadece işin etik tarafından bahsettim hocam.

• Dünyayı dolandıran bir marka müşterisine artık neler yapar düşünemiyorum bile. Ben son olaylardan sonra ne VW alırım ne de çevreme VW aldırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hirosim_A

Dünyayı dolandıran bir marka müşterisine artık neler yapar düşünemiyorum bile. Ben son olaylardan sonra ne VW alırım ne de çevreme VW aldırırım.

Siz ne alırdınız? Vw dışında

• Sen git Sembol konusu ac,

• İ30 ve ceed e baktınız mı

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

İ30 ve ceed e baktınız mı

Hundai sevmiyorum

Vw yada opel düşünüyorum dizel

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.