Şimdi Ara

Araba anahtarı,telefon,ruhsat v.s Kafelerde nıye masaya koyarlar???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafelerde fılan arabanın anahtarını telefonu ruhsatı v.s nıye masaya koyuyorlar???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Bourn -- 5 Ekim 2009; 20:14:46 >

• Kroyum emme para bende hesabı
  • batıyor...

artık nasıl anlarsanız
  • Görgüsüzlük diye düşünürdüm .. Ancak bu yaz pantalonuma cüzdan bide üstüne telefon koyunca belimde iyice durmamaya başladı mecbur elimde dolaşmak zorunda kaldım. Yani bazen ihtiyaçtan olabiliyor.
  • yakışan da var yakışmayan da görgüsüzlük olarak yapan kendini belli ediyor zaten
  • Peki namazda neden ortaya koyuyolar?
  • abi oturunca kotun cebinde zaten zor duran cüzdan tel vs. iyice batıyor insana uyuz ediyor. rahat edebilmek için masaya koyuyorum. ayrıca bazen sohbete dalıp teli göremiyorum onu engelliyor :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben üzerimde mont yoksa elimde taşırım çünkü pantolonun cebinde eziliyor.Görgüsüzlükle alâkası yok.
  • O zaman el cantası alın elınızde tasıyacagınıza bence sırf hava atmak.
  • Seven var, sevmeyen var el çantasını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Bourn

O zaman el cantası alın elınızde tasıyacagınıza bence sırf hava atmak.

kim burhan gibi gezmek ister ki
  • Güzel konu ama bu konuya objektif yorum yapabilecek kişi sayısı bu forumda oldukça sınırlı.

Buraya 100 mesaj atılırsa 90 tanesi hava atmak! der. O 90 kişininde 85 'nin arabası yoktur..... Bir şeyleri anlatmak bu forumda oldukça zor. Misal yukarıda bir arkadaş cebinde yer olmadığı için masaya koyduğunu veya elinde tuttuğunu söylemiş.

Bunun dışında o kafeye ben neden gidiyorum? Dinlenmek, rahat edip 2 lafın belini kırmak için değil mi? tabiri caizse. Peki müslüman ben cebimde telefon + cüzdan + anahtar ile o rahatlığı nasıl yakalayabilirim ki?

Peki herkesin altında BMW - Mercedes - Audi varda bu mu battı ?

Böyle şeyleri kafanıza takmayın arkadaşlar. He bazı tipler var cidden amelelikte ön sıradalar ama bunu genelleme yapmak yanlış.
  • Elde tasıyaca na o daha akıllıca hepsı cantada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

Güzel konu ama bu konuya objektif yorum yapabilecek kişi sayısı bu forumda oldukça sınırlı.

Buraya 100 mesaj atılırsa 90 tanesi hava atmak! der. O 90 kişininde 85 'nin arabası yoktur..... Bir şeyleri anlatmak bu forumda oldukça zor. Misal yukarıda bir arkadaş cebinde yer olmadığı için masaya koyduğunu veya elinde tuttuğunu söylemiş.

Bunun dışında o kafeye ben neden gidiyorum? Dinlenmek, rahat edip 2 lafın belini kırmak için değil mi? tabiri caizse. Peki müslüman ben cebimde telefon + cüzdan + anahtar ile o rahatlığı nasıl yakalayabilirim ki?

Böyle şeyleri kafanıza takmayın arkadaşlar. He bazı tipler var cidden amelelikte ön sıradalar ama bunu genelleme yapmak yanlış.

Arabam var cok Sukur.Bende kot gıyıyorum ve cok rahat oturuyorum.

• quote:

Elde tasıyaca na o daha akıllıca hepsı cantada.

sana gore akıllıca sen canta alır oyle dolasırsın ben cantayla dolasmak ıstemıyorum.)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

Güzel konu ama bu konuya objektif yorum yapabilecek kişi sayısı bu forumda oldukça sınırlı.

Arabam var cok Sukur.Bende kot gıyıyorum ve cok rahat oturuyorum.

İşte sorunda bu ya?

SEN çok rahat oturabiliyorsun, ama ben aynı rahatlıkta oturamıyorum. Sorunu ortaya koyan sen yanlış düşünüyorsun. O zaman evde otururken de cebinde taşı anahtarı, cüzdanı.. nasıl olsa rahatından bir şey eksilmiyor. Ne kadar mantıklı.

Yani tartışılacak o kadar şey varken şu mevzu gerçekten anlamsız. Bakalım, diğer arkadaşların fikirleri ne yönde.

• Bende cantayla dolasmayı sevmıyorum.Fakat ne oyle Araba anahtarı,ruhsat,sıgara,telefon,cakmak bunu elde tasıyıp masaların ustune koyacagına alırsın kucuk bır canta ona koyarsın ben cebımde tasıyorum sahsen.
  • quote:

Kafelerde fılan arabanın anahtarını telefonu ruhsatı v.s nıye masaya koyuyorlar???

+ malbuş da olmazsa olmazıdır
  • quote:

İşte sorunda bu ya?

SEN çok rahat oturabiliyorsun, ama ben aynı rahatlıkta oturamıyorum. Sorunu ortaya koyan sen yanlış düşünüyorsun. O zaman evde otururken de cebinde taşı anahtarı, cüzdanı.. nasıl olsa rahatından bir şey eksilmiyor. Ne kadar mantıklı.

Yani tartışılacak o kadar şey varken şu mevzu gerçekten anlamsız. Bakalım, diğer arkadaşların fikirleri ne yönde.

Ustat bence sen yanlıs dusunuyorsun evde otururken ustumde tasımak zorunda degılım kı cuzdanı anahtarı v.s.

Benım dusuncem hepsını bır cantaya koyarsın oyle tasırsın.Ne yanı Ruhsat,Araba anahtarı,Sıgara,Cakmak,Telefon hepsını elde tasımak daha mı rahat.
  • Bende bi cafeye gittiğim zaman direk telefonumu, cüzdanımı, sigaramı ve anahtarımı masaya koyarım ruhsat fazla rahatsızlık vermediği için çıkarmam ama oda rahatsızlık verse çıkartır onuda koyarım. Ayrıca kime ne hava atılabilirki o masadakiler zaten arkadaşındır senin neyin var neyin yok bilirler. Biri gelip senin masanın önünden geçerken onları görünce aaaaa şuna bak arabası var veya telefonu varmı dicek? Anlamsız anlamsız konuşmayın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.