Şimdi Ara

Araba anahtarını kestirilip ev anahtarı yaptırılabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aliexpressteki araba anahtarlarını bi anahtarcıda ev anahtarı şeklinde kestirebilirmiyiz?

• Bi ara bi combalac vardi. O geldi aklima. Ne oldu sahi o?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Bi ara bi combalac vardi. O geldi aklima. Ne oldu sahi o?

Egsoza sıkışan patlıcanları çıkarmaya uğraşıyordur muhtemelen

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Acaba degisik seyler yaparken kendini mi uçurdu

• Link alabilir miyim?

• Yapamazsınız her kilit markasının farklı boyu ve kanalları var amca yapılabilirse kaynak ile olur oda çirkin olur

• Kestirirsin ..hatta uğraşmışken yat anahtarı olarak kestir daha fazla kar edersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Kestirirsin ..hatta uğraşmışken yat anahtarı olarak kestir daha fazla kar edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Whistly

Merhaba arkadaşlar. Aliexpressteki araba anahtarlarını bi anahtarcıda ev anahtarı şeklinde kestirebilirmiyiz?

şundan verelim;

Koeningsegg Agera platin ve elmas otomobil anahtarını görüyoruz. Değeri dudak uçuklatacak kadar pahalı olan bu anahtar, tam 250.000 dolar olan bir fiyata sahip. Bir spor otomobil olan Koeningsegg Agera R Model için üretilen bu anahtar gümüşten üretilmiş olup, şekli de tıpkı bir rozete benzemektedir. Ancak bu anahtar, bu otomobili alan standart müşteriler için üretilmiştir.

Dünyanın en pahalı olan Koeningsess Agera R Model anahtarı ise özel bir müşteri için platinden üretilmiş olup, paha biçilmez elmaslarla süslenmiştir. Üzerindeki elmasların ağırlığı tam 40 karat olan anahtarın ayrıca içi açıldığında ortaya bir usb bellek çıkmaktadır. Anahtarın kontrol komutları ise ürünün arka tarafında bulunup, standart açma, kapama, motoru çalıştırma gibi işlevleri görmektedir.

Araba anahtarını kestirilip ev anahtarı yaptırılabilirmi ?

• Arkadaşlar bu gereksiz tavırlarınıza anlam veremiyorum. İnsanlar sorulan sorulara yardımcı olabilmek için buradalar. Soru hakkında yorum yapmıyacaksanız işiniz ne ? Burası bir konuda ihtiyacı olanları aşşalama , küçük düşürme veya dalga geçme yerimi. Sorulan soru gayet açık ve netti . Bunun nesi size bu kadar battı. Basmazsınız konuşmazsınız. Donanım Haber forum kısmı bitmiş. Genede saolun ya girip ellerinizi yormanız bile alkışlamama yetti. Saolun
  • Anahtarcılarda katlanan anahtar yapıyorlar zaten, hali hazırda var.

• Donanım Haber Forum kısmının bittiği doğru bir tespit..sen ve senin gibi gereksiz konu açanlar bitirdi burayı..Gerçekten otomobil ile ilgili paylaşım vs kalmadı..''İsteyen istediği konuyu açar beğenmiyorsan yazma'' vs gibi yorum yapma sakın..Bu tip çer çöp konular açıla açıla forumun seviyesi de imajı da yerlerde sürünmeye başladı..İlla konu açmaya çalışacağına otur izle millet ne yazıyor ben nasıl katkıda bulunabilirim vs vs biraz gözlem yap..Ondan sonra millete atarlan..Ha fake hesap olma ihtimalini de unutmadık elbet
  • Gereksi konu mu?? Neye göre kime göre?? Ayrıca bay çok bilmiş herşeyin altında birşeyler aramanız anlamsız.. Forumda soru sorulur ve soru saçma sapan değil aptal gibi yaptığınız yorumlar daha normal değilmi.. Çok doğru bir forumunuzu benim anahtar sorum mafetti değilmi.. Çok haklısınız.. Ben ve benim gibi yardıma ihtiyaç duyan insanlara iyi bir ders.. Bir avuç iyidir diye insan topluluğundan yardım beklemek hepiniz haklısınız. Konular yanlış.

• quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Donanım Haber Forum kısmının bittiği doğru bir tespit..sen ve senin gibi gereksiz konu açanlar bitirdi burayı..Gerçekten otomobil ile ilgili paylaşım vs kalmadı..''İsteyen istediği konuyu açar beğenmiyorsan yazma'' vs gibi yorum yapma sakın..Bu tip çer çöp konular açıla açıla forumun seviyesi de imajı da yerlerde sürünmeye başladı..İlla konu açmaya çalışacağına otur izle millet ne yazıyor ben nasıl katkıda bulunabilirim vs vs biraz gözlem yap..Ondan sonra millete atarlan..Ha fake hesap olma ihtimalini de unutmadık elbet

2013 üyesi olarak forum hakkında bu tarz yorum yapabilecek yeterliliği görmeniz manidar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Whistly W kullanıcısına yanıt
    Git kendine göre yerlerde takıl ..zeka seviyeni başka mecralarda yükseltmeye çalış..bence gereksiz insan kategorisindesin ve banlandın
  • Smartyy kullanıcısına yanıt
    Siz 3 gündür burada iken bunu yazabiliyorsanız, 3 senedir buradayken benim o yorumu yapabilmem de gayet normaldir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.