< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Günübirlik tatile gidildiğinde araba anahtarı nasıl muhafaza edilmeli?
-
-
Hocam bu mevsimde mi yapacaksınız? kalabalığın olduğu yere kurulun diyecektim ama kimse girmiyordur herhalde? Yazın ise öyle yapabilirsiniz. Ya da arabayı olabilecek en yakın yere çekin, eşyalar da arabada kalsın anahtarı da şortunda fermuar olan bir arkadaşına verebilirsin bence anahtarda anakart yoksa tabi...
-
Hocam yanlış bilgi verdim, babam yapardı o yüzden söyledim ama bozulan çokmuş bence siz yapmayın...
-
hayır tabi de yaz için soruyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anahtarım su geçirmez değil yaparsam otoban kenarında yürüyen 3 kişiyi haberlerde görürsün zaten xd
kardeş sen sınava felan çalışsana ne işin var burda her konun boş boş be kardeşim
-
Çok yaratıcı ve saçma konular açıyorsun kardeşim başlığı görünce girmeden sen olduğunu anlıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden saçma olduğunu düşünüyorsunuz? Bence ciddi bir sorun.
Madem bu kadar saçma söyleyin bu durumda ne yapmamız gerektiğini.
Yakınlarda bir mandıra buluyorsun. Biraz peynir alıyorsun. Anahtarı da vakum yapmasını rica ediyorsun. Anahtar cebinde rahatlıkla denize giriyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Denize geri geri girin. Yüzünüz surekli çantaya dönük olsun. Dibe aynı anda dalmayın.
Balıkesir ayvalığa erdeğe eylül ayının başında gittik fırtınadan duramadık deniz desen buz gibi. Hergün rüzgar fırtına vardı ne biçim bi yer orası öyle. 4 gün dayanıp didim'e kaçtık. Bidahada hayatta gitmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygun bi yere gömün işiniz bitince çıkartırsınız. :)
Benim bi arkadaş dalgınlıkla YDS sınavına saatle gitmiş tabi kapıda alınmayınca saati çaktırmadan bi çalının dibine saklamış çıkınca koluna takıp devam etmiş :)
-
Bütün değerli eşyaları arabaya koyup anahtarı cebine koyuyorsun ve kendini egenin serin sularına bırakıyorsun!
Yaz kenara yazın denersin...
Didim candır! Ayvalık tarafı hem soğuk hem de çok rüzgarlı.
Oğlum senin sınav stresin derdin vs yok mu. Bunlar hep dertsizlikten oluyor. Bir meşgale bul kendine.
Bir de derdini seveyim senelerdir çantaya atar gideriz henüz başıma bir şey gelmedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Volvo bunu düşünmüş (başka markalarda var mı bilmiyorum ) düğmeleri olan 2 anahtarın yanında bir de su geçirmez deniz anahtarı verdiler. Düğmesi falan yok, 1 numaralı sürücü anahtarının özelliklerini taşıyor. . Sadece bir oyuk şeklinde anahtarlık ipi geçirecek bölümü var.
Torpido da kilitli , onun anahtarı da yekpare alminyum. cüzdanı telefonu koy. Kilitle
Torpido anahtarı ile deniz anahtarını aynı ipe bağla mayonun cebine koy . Gir denize , kafan rahat.
-
Arabayı park ettikten sonra herhangi bir lastiğin jantının içine koyuyorsun, kimsede görmüyor. tamamdır.
-
Neden beyaz peynir? Rakı balık mı yapacaksınız 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
kardeş sen sınava felan çalışsana ne işin var burda her konun boş boş be kardeşim |
Çok yaratıcı ve saçma konular açıyorsun kardeşim başlığı görünce girmeden sen olduğunu anlıyorum.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X