Şimdi Ara

Yedek anahtarı olmayan 2. El araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bir araç var 2020 clio, kurumsal bir firma satıyor. Arabanın yedek anahtarı yok. Firma bu araca kasko yapıldığını söylüyor ama kasko şirketi doğal olarak çalınma klozununun eklenmediğini söyledi. Ben kabullenip alsam ileride satarken sorun yaşar mıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek anahtarlı olarak sisteme not düşülüyor çalınma klozu da ekleniyor. Eklenemedigini ilk defa duydum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracına göre değişir ama ben 2 yıllık araç alıyorsam. Yedek anahtarı da isterim hele clio gibi piyasa araçlarında anahtar yoksa almam zaten zibilyon tane var birinde yedek anahtar elbette denk gelir.
    Bunun yanı sıra 10senelik araç aldım. Kitapçıkları ve yedek anahtarına kadar bulunan aracı almak isterim ve aldım.
    Elimizde 20senelik araç var hala yedek anahtarı durur. Bunlar benim için önemli şeyler.
    Yedek anahtarı olmayan araba elden ele dolaşmış olma ihtimali daha yüksek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 tane anahtarı saklayamayacak kadar beceriksiz,

anahtarı kaybedince yenisini yaptırmayacak kadar gamsız adamın kullandığı arabayı almam ben.

kasko şirketininki ise çamura yatma çabası. 2 anahtarı arabanın sahibinin elinde olsa da 3.nün yaptırılmadığını bilme şansları yok zira.

• Firma yedek anahtar yaptıramıyor mu eğer yoksa?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    Tüm kilitleri yenilersen çalınma da eklenir. Çalınma olmadan kasko biraz yarım kasko gibi duruyor. Tuhaf olan neden kaskodan değiştirmemişler kilitleri.

• BuI kullanıcısına yanıt
    Tek anahtarı kayıp araç her an çalınabilecek bir araç demektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.