Şimdi Ara

Araba Ayağımdan Geçti [Ciddiyim ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler kulaklıkla yolda yürüyordum ses sondaydı bizim mahallede hiç araba geçmeyen bir yer var önüme arkama bakma gereği duymadan karşı sokağa geçicektim tam adımımı attım allahan 1 adım atabilmişim araba ayağımın üstünden geçti sonra refleksle çektim hemen . araba bastı gitti korktum ben baya . eve geldim baktım tırnaklar yerinde sorun yok gibi umarım olmaz da. evdekilere söylemedim söylemicem . yok önüne bakmıyorsun yok dikkatsizsin başlıcaklar yine ama bugün de böyle bir adrenalin yaşadım .

arabaların hiç denicek kadar az geçtiği yerde benim karşıya geçeceğim sırada araba çıkması ilginç gerçekten . İnsan kaderini yaşıyor bence kim ne derse desin . :)

• Umarım bu sana ders olmuştur, bir dahaki sefere böyle kolay kurtulamayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Içinde olduğum araba ayağımı eziyordu ne diyorsun durduk sanıp adımımı attım gitmeye başladık tam tekerleğin diğer kısmında kalıp bacağımı koparıyordu son anda çektim

• çatlak falan olabilir dikkat et.
  • Ezilme çatlak vs olabilir. Bir arkadaşımın ayağından motorsiklet geçti 4 güne helvasını yedik.
  • parmakların düzgün çalışıyor mu ezik morarma gibi şeyler var mı
    normal hissediyor mu falan iğne batırdığında acıyacak mı diye kontrol et. bence bi doktora görünüp rontgen çektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Ezilme çatlak vs olabilir. Bir arkadaşımın ayağından motorsiklet geçti 4 güne helvasını yedik.

quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

çatlak falan olabilir dikkat et.

Hiç acımıyor ağırmıyor ama hatta parmakları falan kütlettim şimdi siz deyince hi bir acı hissi yok ezilmiş gibi de durmuyor ama açıkçası korkuttunuz şimdi biraz ama yoktur ya bişey olsa olurdu 2 saat oldu kötü bişey yok yani sağolun uyardığınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayak gitmiş senin qnq

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey olmaz benim ayağımın da iki kere üstünden geçti. Hatta birisinde bildiğin üstünde kalmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

Içinde olduğum araba ayağımı eziyordu ne diyorsun durduk sanıp adımımı attım gitmeye başladık tam tekerleğin diğer kısmında kalıp bacağımı koparıyordu son anda çektim

aynısını yaşadım fena bişey :D
  • Aklıma Cennet Mahallesi'nde Pembe'nin ayağının tekerlek altında kalması geldi
  • Korkma birşey Olmaz banada oldu hiç bina yok

• Benim de gecmisti. Adam binmeyen var mi diye bakmayinca ezdi gecti. Bisey olmuyo hizli oldugu icin.

• Ödem oluşup kangren, hatta fark edilmeden kanser bile olabilirsin bi doktora git
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.