Şimdi Ara

Araba Cd Çalar Ve mp3 Müzik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler arabamızda mp3 çalar var ben cd ye şarkı attım 30-40 tane filan cd yi taktıgımda hata veriyor cd yi kendi kendine çıkarıyor şarkıları çalmıyor konuyla ilgili bilgisi olan mesaj atsın birilerinden duydugum kadarıyla cd 80dk lık şarkı alıyomuş ve bu 3er dakikadan 15-20 şarkı demekmiş bu doğrumu ve ben herkez gibi 50-60 tane şarkıyı aynı anda bi cd ye atıp dinlemek için ne yapmam lazım

• teybin track destekliyorsa en fazla 15 bilemedin 20 şarkı alır. şarkıları track olarak değil de mp3 olarak yükle.
  • Nero yu indirip pc kur müzik cdsi oluştur yazar ordan seç müzikleri yazdır cdye stock teypse büyük ihtimal track calar öyle yazdır 15 şarkı anca alir. Aux girişi varsa telefon mp3 çalar vb bağlayabilirsin. Veya çakmaklık takılan şeyler var onlar iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati1919 -- 16 Ocak 2015; 21:01:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ati1919 kullanıcısına yanıt
    hacı track dediğiniz şey ne oluyo
  • Mp3 mp4 gibi bir uzantı türü o türden şarkıları açar mp3 leri track yapıp atman lazım yada uygulamalar var hazır yazıyor

• aracınız nedir? marka model yani?
  • 2002 model suzuki liana kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba flac çalar mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    birader babama sordum araba teyp ama mp3 çalar bende Express Burn Disc Burning Software Diye Bir Program var Nero gibi program bu programla ilgili bilgin varsa bana söylermisin yada team wiewer veriyim 2 dk bana göster nasıl yapıldığını ben cd yi takıyorum programı açıyorum orda bana audi filan yazıyo mp3cd mp3 dvd filan onları beceremedim
  • Mobildeyim ya şuan o programı bilmiyorum Nero yu indirip kurarsan türkçe rahat halledersin 2 boş cd al birine mp3 dierine track yazdır hangini açarsa kullan

hmm tamam bro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.