Şimdi Ara

Araba dış tavan kaplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arabamın tavanında önceki sahibinin yaptırdığı macun ve boya var. 2 yıldır bende ve çatlaklar oluştu.

3 boyacıya götürdüm hepsi de komple macununu kazinip ince bir macun çekmek lazım yoksa aynı sorun sürekli tekrar edeceğini söyledi.

Bir usta ise tavanı macunu zımpara yapıp boyamak yerine aynı renk veya istenilen renk ile kaplama yapılabilir dedi en ideal pratik ve uygun fiyatlı çözüm bu idi.

Bu kaplama işini tavanı zımpara yapmadan yapsam kabarcık falan oluşur mu?

Bu seçenek mantıklı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

Merhabalar,

Arabamın tavanında önceki sahibinin yaptırdığı macun ve boya var. 2 yıldır bende ve çatlaklar oluştu.

3 boyacıya götürdüm hepsi de komple macununu kazinip ince bir macun çekmek lazım yoksa aynı sorun sürekli tekrar edeceğini söyledi.

Bir usta ise tavanı macunu zımpara yapıp boyamak yerine aynı renk veya istenilen renk ile kaplama yapılabilir dedi en ideal pratik ve uygun fiyatlı çözüm bu idi.

Bu kaplama işini tavanı zımpara yapmadan yapsam kabarcık falan oluşur mu?

Bu seçenek mantıklı mı?

çok mantıksız hadi yaptınız ve kabarcık olmadı diyelim

muayenede çift renk muhabbeti olacağı için ruhsata işletmek gerekiyor..

adam gibi usta bir boyacıya parça başı tipinde anlaşın

kaput ve tavan daha pahalı diye biliyorum

maksimum 200 liraya boyatabilirsin kendi ustamdan fiyat biçiyorum üstelik zahmetsiz kafan ağrımaz.

• Aynı renk olursa işletmene gerek yok. Güneş yanıklarından kaplatan çok görüyorum ama çatlaklı bir zemine olurmu emin değilim
  • Her şey olur da...

O çatlamış macun üzerine kaplanan ürün de hatalar belli olur. Zaten macun var, hafiften kazıyıp yeni macun+zımpara sonrası olur ise daha iyi olur.
  • bence boyat geç
  • Tavsiyeler için teşekkürler.

Boyat diyen arkadaşlar zımpara + macun + boya direk kaplatmadan 3-4 misli pahalıya geliyor.

Uzun ömürlü olacak olsa sıkıntı yok ama kar güneş kar güneş macun yine çatlayacak ise manası yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araç renginde kaplama yaptırırsan ruhsat sorunu da olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavan rengi atması
    3 yıl önce açıldı
    Kaput Koruma ve Boya Ölçümü
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7 yıl sonra konuyu hortlatıyorum bir şey yapabildiniz mi muhtemelen aracı satmışsınızdır

• does it matter D kullanıcısına yanıt

Merhabalar arkadaşların yorumlarını dinlemedim ve direkt kaplattım.

Ve beklenen oldu kaplamanın altından kabarcıklar oluştu. (Muayenede sorun olmadı siyah tavan)

Söktürüp, kazıma, zımpara ve boya yaptırdım ardından sattım. Performansını takip edemedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.