Şimdi Ara

Araba Kontağı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım 1999 model megana RTE Ac dir. Aracın komandası arızalanmış pillerini değiştiğim halde yinede kapıları açıp kitlemiyor işin kötü tarafı kapıları anahtarla açtığımda imbolayzer devreye giriyor her defasında şifreyi girip aracı çalıştırmam lazım. Bulunduğum yerde serviside yok renaultun. Tek kontak olduğu için sıkıntı yaşıyorum Anahtarcının biriyle görüştüm bana Adanada bunun kopyasının yapıldığını ve 150 TL ye mal olduğunu söyledi tabiki kumandasızdır oda aceba öyle birşey varmıdır. Bu sorunu çözmem için konu hakkında bilgisi olar arkadaşların yardımlarına acil olarak ihtiyacım vardır

• Arkadaşlar konta ile ilgili soruma tahminimce biler arkadaşlar olmadığı için cevap veren olmadı. İmbolayzeri iptal ettirip yeni merkezi kilit takmamı öneriyorlar aceba böyle bir şey yaparsan herhangi bir sorun olurmu. Oda yaklaşık 200 TL tutuyormuş.
  • immobilizeri iptal ettiridğiniz gün, hırsızlara gün doğucak çalmak için böyle bir riske girilmez. Uygun bir zamanda servise gidip baktırmanız çok daha iyi olucak
  • aynı araçtan bende de var. hiçbir oto anahtarcısı bu anahtardan yapamaz. sadece reno servisinden yurtdışına vereceğin sipariş ile , uzaktan kumandalı (IR) anahtar getirtebilirsin. bunun sana maliyeti 300 lira civarında olur.

aracın immobilizer ini bence söktürme. hem orjinalliğini bozarsın, hemde belki araçta bşka sorunlar çıkar. sonuçta baya bi kurcalamaları lazım.

reno servisinden anahtar sipariş ederken, aracın şasi ve motor numarasını da yazıyorlar. ona göre anahtar geliyo.

benim aracımın da bir anahtarı kayıptı. yedek yaptırmak için ankarada sormadığım yer kalmamıştı. tüm anahtarcılar, getir yaparız diyorlardı. getirince de, abi bunu servisten isteticen diyorlardı.

bence servise bi danış. fiyatta pazarlık edersen 250 ye filan getirtirler herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.