Şimdi Ara

Araba mı altın mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
14.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haklısınız hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    İşte ondan altına sıcak bakmıyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Küçük Oscar

Hocam zaten amacım ev almak.1500 lira kira veriyorum her ay ve koyuyor açıkcası.500 daha koyarım 2000 e ev kredisi öderim en azından evim olur diye düşünüyorum.Bu yüzden amacım şu daha doğrusu sorduğum şey şu 90 bine araba alırsam seneye bu zamanlarda en azından 120 falan eder mi? Şimdi altın alırım fiyatı düşer veya sabit kalır bu sefer daha fazla kredi çekmek zorunda kalırım diye korkuyorum.Arabanın bana gideri olmayacak garaja kapatıcam 1 sene yatıcak.Satacağım zaman bakımını yaptırırım eksiklerini yaptırırım o kadar.
    arkadaşım ev almak için şu an en uygun zaman. bir daha kolay kolay bu kredi oranlarını bulamazsın. elinde bir miktar nakit de varmış. sen ne yap et bir şekilde ev al. ikinci araba altın falan uğraşma. 1 sene ödemesiz kredi paketi var.
  • Arabadan yıllık kazandığın kar zaten vergi, sigorta, benzine gidiyor.
  • Arabayla altının yatırım aracı olarak kıyaslandığı tek dünya ülkesi. #yaÖTVgidecekyaAKP
  • quote:

Orijinalden alıntı: martı jonathan liv.

arkadaşım ev almak için şu an en uygun zaman. bir daha kolay kolay bu kredi oranlarını bulamazsın. elinde bir miktar nakit de varmış. sen ne yap et bir şekilde ev al. ikinci araba altın falan uğraşma. 1 sene ödemesiz kredi paketi var.

Alıntıları Göster
    evler de çıldırmış durumda.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Hocam faizler düşmeden önce 250 olan ev şimdi 350.Faizin düşmesinin bir anlamı yok😂

• martı jonathan liv. M kullanıcısına yanıt
    Hocam evler de faizlerin düşüşünden sonra uçtu.İzmirde yaşıyorum 350 den başlıyor adam akıllı evler onlar da 2+1 sen düşün.

• Küçük Oscar kullanıcısına yanıt
    Faizler artınca eski seviyesine asla gelmez. Artışı durur.

1 sene de zaten 17000 civarı kira ödeyeceksin ne gerek var

Kaldı ki faizler 1 geçmezse ev fiyatları 1 sene sonra da bir miktar artacak sen 90 bini neye yatırırsan yatır o farkı çıkaramazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitewolf101 -- 27 Haziran 2020; 18:5:8 >
  • Dolar bölümü kuduruyor, krediler dusukken kur neden sabit gidiyor, dolar altın ne Zaman patlar, benim tahminim kredi oranları yükseldiği zaman, dolar ve altın uçuşa geçecek, evi arabayı satan müteahhit ve galericiler nakiti gömerek dövizde ve altında kazanacak, kazan kazan, dolar bankaların kredi oranlarina bağlı, kim bilir ne Zaman yükselecek, kimse bilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 27 Haziran 2020; 19:27:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kaç yıldır dişimden tırnağımdan arttırdığımı kenara koyayım yatırım yapayım dedikçe hep param eridi.. 2-3 yıl önce 70 bin liraya baktığım bmw 2012 model bmw bugun 160 bin lira oldu.. dolar alsan terste kalıyorsun, mevduata yatırsan faizi enflasyon altında eriyip gidiyor..

En sonunda elimdeki parayı 3 e böldüm. 1 kademe ile araba peşinatı verip kredi ile tamamladım ve araba aldım. 1 kademesi ile altın fonu 1 kademesi ile de yabancı hisse senedi fonu.

Sonuç olarak elimdeki parayı sepet yaparak bölmüş oldum..

Araba fiyatlarının da düşeceğine inanmıyorum en kötü paramın değerini ve alım gücünü korumaya devam edecektir. Çünkü dövize zam gelse araba fiyatı artıyor, enflasyon artsa araba fiyatı yine artıyor..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.