Şimdi Ara

Araba ön tampon hasar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam saatlerinde ne akla hizmetse arabayı karda eve getirmeye çalıştım ve kayarak taşlığa çarptım. Ön sol tampondan hasar yedim ve tamponun o bölgesindeki plastik kırıldı onun dışında sis farı sallanıyordu. Kısacası arabanın sol tamponu gitti diyebilirim (marka: Ford Red black fiesta). Sorum şu: şimdi bu tampon değişimi şart mı yoksa tamir ettirilme imkanı var mı, tampon değişimi yaparsam kaça mâl olur? Ruhsata işlenir mi işlenirse ağır kaza diye mi yazılır? Ford servisten tamponu satın alsam ve tampon tamircilerine taktırsam ne sorun çıkar? Kısacası tavsiyeniz nedir sigorta kasko, değiştir tamir et ford serviste yap yada tamircide yap cinsinden bana ne tavsiye edersiniz? Dün üzüntüden ve sinirden arabanın fotoğrafını çekemedim ulaştığımda fotoğrafını paylaşabilirim.

• Hocam üzülmene gerek yok, cana geleceğine mala gelsin, o esnada yaya ya çarpıp birde adli suçlu olabilirdin Allah beterinden korusun. Bu şekilde görmeden yorum yapmak çok zor aracın kaskosu varsa kaskodan yaptırırsın zaten.

Önce mini onarım yapılan yere götürüp aracı bir göster onlar yapabiliyorsa varsa kaskondan yaptırırsın. Sigortadan yaptırılan tüm işlemler aracın tramerine işlenir. Eğer cebinden yaptırırsan işlenmez.Ağır hasar aracın pert olması anlamına geliyor. sadece pert işlem gören araçlara işlenir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.